Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 54 | Eindelijk goed weer!

De eerste week van de zomervakantie is voorbij. Jammer genoeg niet zo’n mooie start van de week en veel regen maar dat weerhield ons niet om te genieten van de vrije dagen. We hebben toch enkele leuke dingen gedaan want tegen het midden van de week werd het heel mooi weer! Hopelijk is het niet te snel voorbij, dat mooie weer, al zijn de weersvoorspellingen niet echt gunstig.

 

Spelen in de tuin

Vandaag was het toch nog goed weer om buiten te zitten. Heerlijk, die zonnestralen op je gezicht. Wat heb ik die gemist. We vroegen vriendjes van Vince om te komen spelen en we hadden een leuke tijd in de tuin. Ik zette de watertafel van Little Tikes en de waterbanen van Aquaplay buiten en ze hadden veel plezier. Water is altijd een succes op warme dagen! Lees ook mijn tips voor tijdens warme dagen. 

Little Tikes - Unicorns & Fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

 

 

Ontbijten in de speeltuin en naar oma en opa

Van woensdag tot vrijdag kwamen ze aan ons dak werken. Omdat Vince natuurlijk nog een middagslaapje nodig heeft gingen we naar oma en opa. ‘s Morgens ontbeten we in de binnenspeeltuin en in de namiddag konden mama en papa genieten van wat vrije tijd. In de binnenspeeltuin hadden we veel plezier. Vince wou dat mama hem duwde zodat hij naar beneden kon glijden. Niet te hoog gelukkig. Ik duwde hem en hij maakte zo waar een koprol naar beneden. Gelukkig konden we er allemaal erg om lachen, had Vince geen pijn en ging hij meteen bij oma en opa klikken. “Mama heeft Vince geduwd ! Hij liet ook zijn elleboog zien met zijn wondje die hij opgelopen had de dag voordien door zelfs expres te vallen …” Jaja… Klikspaan Boterspaan!

diary 54 - unicorns & fairytales

 

 

Olmense Zoo

Vrijdag gingen we met oma en opa naar de Olmense Zoo. We hadden een leuke voormiddag. Later meer hierover. Vince vond de diertjes heel leuk en kreeg op het einde van ons bezoek van oma en opa een slang cadeau. Geen echte, gelukkig maar ! Nadien gingen we nog even naar de speeltuin in de buurt bij oma en opa. Hij mocht nog een keertje logeren. Dat was pure fun want oma en opa zijn de helden van Vince. Hij heeft het daar heel goed.

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

Peerdsbos

Zaterdag was het een hele mooie dag. Vince ging met oma en opa naar ‘t Peerdsbos. Daar hebben ze een leuke speeltuin voor de kleintjes. Ik ging er ook weer heen al was dat niet erg bevorderlijk voor mijn hooikoorts. Ik heb zeker 3 pakjes zakdoeken leeggemaakt. ‘s Avonds ging ik naar de trouw van een vriendin. Zo mooi! Heerlijk dessertenbuffet dat ik niet voorbij heb laten gaan. Nomnom….

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

Vince draagt op de foto een shirt van Iglo+Indi , een short van One We Like en schoenen van H&M.

 

Splash

Zondag, de laatste dag van de week en tevens ook de laatste mooie dag volgens de weersvoorspellingen. Daarom lekker genieten van een badje buiten en genieten maar! We gingen naar de nichtjes. Ze hadden een zwembadje gezet. Fun!

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

diary 54 - unicorns & fairytales

We sloten de week af met een bezoek aan de pizzahut en dan ging Vince naar dromenland terwijl papa de finale van het EK voetbal ging zien. Mama bleef achter… Maar geen probleem, er is altijd Netflix, niet waar?

 

Hebben jullie genoten van het goede weer? 

 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Demi
    11 juli 2016 at 09:33

    Wat een schattige foto’s allemaal, heel erg leuk om te zien 🙂

Leave a Reply