Unicorns & Fairytales
flower reading - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Diary My life Personal

Bijzondere activiteit & bijzonder cadeau : ik liet een flower reading doen

Ik kwam Imke tegen tijdens mijn zoektocht naar leuke dingen die ik zou kunnen doen met de vrijgezellen crew. Ik zocht iets met bloemen en klikte en klikte en toen kwam ik op ‘Flowers with a message’. Ik las verder en werd meteen getriggerd. Nu ben ik een heel gevoelig persoon dus wie weet trok het zich wel gewoon naar me toe. Ik maakte een afspraak met Imke en ging naar haar atelier waar ik een Flower Reading liet doen. Ik vertel je meer en laat je genieten van prachtige foto’s van haar tuin en atelier…

Flower Reading

Een Flower Reading ofwel Bloemlezing (spiritueel) klinkt misschien een beetje raar in menig mensen hun oren. Een beetje te zweverig misschien? Ik sta wel open voor zulke dingen en ik hou van bloemen, dus ik was ook zeer nieuwsgierig. Zeker omdat je bij Imke ook Grief Counceling kunt doen of bijvoorbeeld een persoonlijk boeket voor iemand kunt laten maken met een tekst erbij over die persoon. Flowers with a message kan je heel ruim interpreteren. De boodschap die Imke doorkrijgt van de bloem over jou, de boodschap die aan iemand anders kan worden gegeven en het helende aspect van bloemen. Maar goed, zo trok ik met mijn 3 bloemen naar Imke.

gerbera

flower reading - unicorns & fairytales

De keuze van mijn bloem…

Voor de flower Reading vraagt Imke om jouw lievelingsbloem(en) mee te nemen. Net zoals ik geen lievelingskleur -muziek, -kedingsstijl, -eten enz… heb, heb ik eigenlijk ook geen échte lievelingsbloem. Ik hou van meerdere zaken en ik kan onmogelijk keuzes maken. Vraag dat maar aan mensen uit mijn omgeving. Ik heb ook ruime interesses en hoe meer dingen om uit te kiezen , hoe meer stress ik ervaar. Toch zoek ik vaak die keuzes zelf op. Ik doe ook enorm veel, heb altijd hopen hobby’s gehad en ik kon ook nooit kiezen wat ik wou doen als beroep. Maar goed, dat gezegd zijnde, koos ik uiteindelijk voor een simpele, maar mooie en sterke bloem: de Gerbera. Omdat ik deze bloem op zichzelf enorm mooi vind: de (perfecte) vorm, de heldere kleuren. Vooral de witte vind ik mooi. Ik nam uiteindelijk alle kleuren die er beschikbaar waren in mijn favoriete bloemenwinkeltje achter de hoek: wit, oranje en roze.

flower reading - unicorns & fairytales

Erg aangrijpend en bijzonder

Imke is een zeer warm en spiritueel persoon. Een mooi persoon met een erg krachtige glimlach. Het viel me op dat ik meteen op mijn ‘gemak’ was bij haar. Toen ze de Flower Reading begon was ik erg benieuwd wat ze allemaal zou kunnen zeggen. Ze begon met enkele zaken over mijn persoonlijkheid waarvan ik dacht: wow, dat is wel héél waar. Dingen die ik niet persé op de blog zette of die mensen kunnen weten die mij voor de eerste keer zien. Daarna ging ze dieper. Ze raakte me zo diep dat ik echt wel tranen heb gelaten. Het deed enorm veel met me.  Meer dan ik kon denken. Omdat ik deze dingen graag voor mezelf hou, ga ik hier niet verder op in. Er zijn namelijk natuurlijk nog wel zaken die wat privé zijn maar dat begrijpen jullie wel.

bloemlezing - unicorns & fairytales

Verandering

Het is wel zo dat ik de laatste tijd voel dat ik op bepaalde vlakken naar ‘verandering en rust’ zoek. Deze Flower Reading heeft me zeker nieuwe en mooie inzichten gegeven die me alleen maar een beter en sterker mens maken. Vrouw, moeder, mens… en ik blijf groeien. Ook in het moederschap. Ik blijf lezen en positieve energie opnemen en afgeven. Het komt goed… Imke, bedankt om iets in beweging te zetten in mijn leven.

lees ook: Hoogsensitief, ik ?!

bloemlezing - unicorns & fairytales

 

Wil jij ook eens een Flower Reading laten doen of een cadeaubon cadeau doen aan je geliefden? Ga dan eens een kijkje nemen op FLOWERS WITH A MESSAGE

 

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Joni
  10 september 2019 at 21:17

  Oh. Ik ben getriggerd… 🙂 lijkt me zeer interessant.

  • Reply
   Nathalie
   11 december 2019 at 19:26

   Dat is het ZEKER!!!!

Leave a Reply