Unicorns & Fairytales
num noms - unicorns & fairytales
Spelen Winactie & Give away

Win | 4x Num Noms

Ken je die kleine Num Noms nog waarover ik enkele weken geleden schreef? Ondertussen hebben ze een vast plekje gekregen in het huis van mijn nichtjes en worden ze zeker gewaardeerd. 

 

Num Noms?

Num Noms zijn kleine verzamelitems die een geur hebben en die op elkaar gestapeld kunnen worden zodat je ijsjes en cupcakes krijgt. Het is echt een speeltje voor kleine dametjes, al vindt onze Vince dit ook wel interessant. De kleurtjes en geurtjes maken het voor de kinderen interessant. In de potjes zitten Num Noms met Lipgloss. Lees hier opnieuw de blog over Num Noms en wat je er allemaal mee kunt doen.  Net zoals vroeger (denk maar aan Polly Pocket) bestaan er al uitbreidingen en in het najaar zal er een nieuwe lijn op de markt komen. Num Noms kan je kopen in de speelgoedwinkel.

 

Num Noms - unicorns & fairytales

3x starter pack + 1 deluxe pack

 

num noms - unicorns & fairytales

Num Noms Starter Pack, t.w.v. €10.99
Elke Starter Pack bevat 3 Nums en 1 gemotoriseerde Nom, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

 

num noms - unicorns & fairytales

Num Noms Deluxe Pack, t.w.v. €17.99
Een Num Noms Deluxe Pack bevat 6 Nums, 2 gemotoriseerde Noms, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

 

Winactie

Ik mag 4 kinderen blij maken want ik mag 3 starter packs en 1 deluxe pack weggeven. Meedoen is heel makkelijk. Je laat een leuke comment na en doet mee. Laat je vrienden zeker meedoen 🙂 Nadien trek ik 4 winnaars random uit de comments en krijgen ze deze leuke Num Noms toegestuurd.

 

DE WINNAARS: 

Deluxe pack gaat naar Liesbeth Dorresteijn

De andere 3 packs gaan naar: Marlon, Lisette en Dominique

 

Veel succes!

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Lisette
  12 juli 2016 at 21:12

  Wat een geweldig leuk speelgoed! Dat zou ik graag winnen als cadeautje voor de verjaardag van mijn 4 jarige nichtje Annabelle ?

 • Reply
  Valerie Jonkers
  12 juli 2016 at 21:22

  Leuk!!! ? Zowel de dochters als ik zijn fan! Thumbs up!

 • Reply
  Marlon Kok-Toet
  12 juli 2016 at 22:47

  Jaaaa gaaf!
  Ik heb 2 minisetjes gekocht als onderwegkadootje in de auto voor mijn dochter …want na die andere rage die ze geweldig vond (shopkins) is dit he-le-maal in haar straatje! En ja als kids eenmaal fan zijn, dan gaan ze verzamelen…dus ik ga duimen voor een setje 🙂

 • Reply
  Jackson_mommy_
  12 juli 2016 at 22:48

  Ohhhh is het al maandag de 18e, ik vind ze zulke cutiepies, echt te schattig. M’n meisje moet nog geboren worden maar ze zullen te poppig staan in de baby kamer. Ik doe dus heel graag mee met deze te leuke winactie ?

 • Reply
  Sylvia Kieffer
  12 juli 2016 at 22:54

  Superleuke actie! Mijn grote meid van 5 zou deze heel graag winnen om mee op reis te nemen binnenkort!

 • Reply
  Dominique
  13 juli 2016 at 06:13

  Wat leuk, ik kende dit helemaal niet. Mijn dochter zou dit zo leuk vinden! Ik doe dus zeker mee in de hoop een setje te winnen 😀

 • Reply
  Liesbet R
  13 juli 2016 at 08:28

  O, zoals ik hierboven lees een ideaal cadeautje voor onderweg in de auto. Daar zouden mijn dochtertjes blij mee zijn!

 • Reply
  Gioya
  13 juli 2016 at 08:52

  Wat super leuk!mijn dochtertje is helemaal van de bakjes en lepeltjes en spulletjes uit haar keukentje! Echt een dametje!! Dit zal ze super leuk vinden! Volgende maand word ze 2 jaar ? dus zal een leuk cadeautje zijn voor haar ❤

 • Reply
  Linda Meester
  13 juli 2016 at 10:14

  Hartstikke leuk, onze middelste dochter ruikt overal aan en de jongste speelt graag met kleine speeltjes, pietepeuterig

 • Reply
  Liesbeth
  13 juli 2016 at 14:16

  Leuk, leuk, leuk! Num Noms zijn een echte hit in mijn groep 3! Ik doe graag mee voor mijn zoete nichtjes van 5 en 7!

 • Reply
  jacksons_Mommy_
  26 juli 2016 at 10:54

  Ohhhh bummer jammer niet gewonnen, vond ze zo leuk !!

Leave a Reply