Unicorns & Fairytales
diary 52 - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

Diary 52

De laatste toetsenwerk voor de kinderen, de laatste verbeterwerkjes voor mij en ondertussen werken aan rapporten. Zo zag mijn week eruit. Oh ja, en vroeg opstaan want kleine man wordt de laatste tijd op allemaal te gekke uren wakker. Half 5, 4 uur, half 6. Later dan 7 uur zal het deze week niet geweest zijn. Maar de zomervakantie staat voor de deur en met dat vooruitzicht gaan we gewoon door.

 

The Jungle Book

Toen de film nog niet in de bioscoop was schreef ik er al een blog met trailer over. Ik wou hem echt heel graag zien. Dat zijn we dan ook gaan doen. Vince ging op donderdag slapen bij oma en opa en ik ging met manlief nog eens iets doen. Een echte aanrader. Ik heb een paar keer mijn tranen moeten bedwingen. De effecten en de dieren zijn enorm realistisch. Leuk om het verhaal nog eens opnieuw te zien. Ik heb alle Disney films en boeken vroeger verslonden. Het lijkt er ook op dat ze meer en meer films gaan “remaken.” Pure nostalgie.

Kinderboerderij

Sommige dagen van de week waren toch wel aangenaam. Zo was het woensdag mooi weer en gingen we naar de Kinderboerderij. Vince heeft daar gezien hoe ze koeien melken. Dat vond hij eerst een beetje eng, die grote apparaten maar nadien ging hij het trots vertellen aan papa. Het is toch iets dankbaar, een kinderboerderij. Nadien hebben we superveel dieren nagedaan. Zo schattig. Dat is trouwens nog zoiets: Vince is de laatste tijd van alles bang. Binnenkort meer daarover! Het blijkt een normaal gegeven te zijn. OEF.

diary 52 - unicorns & fairytales

diary 52 - unicorns & fairytales

diary 52 - unicorns & fairytales

Netflix

Het was een weekje vol Netflix want grote man moest werken ‘s avonds of ging voetbal kijken. Ik heb seizoen 6 van Pretty Little Liars helemaal uitgezien en nu ben ik begonnen aan Sense 8. Ook wel de moeite. De eerste aflevering lijkt wat raar maar je bent snel vertrokken. Maar ook als hij wél thuis is wordt Netflix opgezet want het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black is er. Heerlijk! Nou ja, wat moet je anders met het gure weer? Zo jammer. Netflix is nog steeds een dankbaar iets. Ook voor de kids. Enorm veel keuze uit kinderprogramma’s.

Feestje

In het weekend gingen we naar Louie’s feestje, het nichtje van Vince. Ze werd 3 jaar. Heel gezellig op een grote weide in een speeltuin en met allemaal lekkers. Ze had een erg leuk cadeau gekregen dat ook bij ons in de gang klaarstaat om uitgepakt te worden als het goed weer is. Het is enkel van een ander merkje. Maar we zagen alvast dat de kinderen het superleuk vonden. Binnenkort meer op de blog.

diary 52 - unicorns & fairytales

diary 52 - unicorns & fairytales

Meubels kopen

We zijn volop meubels aan het bestellen hier en daar om in onze nieuwe woning te zetten. Zo spannend! Een zetel bleek moeilijker dan gedacht want bij de winkel waar we het wilden kopen was hij weg. Mijn andere keuze was te duur dus moeten we nog een paar knopen doorhakken. Maar het komt allemaal goed! Binnenkort neem ik je mee op house tour dus stay tuned als je benieuwd bent 😉

Een regenachtig mama-weekend

Het is eind juni en het weer zit absoluut niet mee. Wat is dat nou allemaal? En de zomer belooft ook niet veel soeps te worden. Bummer want we gingen niet op vakantie omdat we een nieuwe woning kochten. Misschien toch uitkijken naar een goedkope last minute?  Het werd vooral een mama-weekend want papa werkte met de nacht en sliep tot ‘s middags. Samen naar de bakker was heel fijn. Ik leerde Vince dat de rode stenen voor fietsers waren en oh wee als ik een stap op die stenen zette. “Mama mag niet! Is voor fietsers!”. Goed zo Vince 😉

diary 52 - unicorns & fairytales

diary 52 - unicorns & fairytales

diary 52 - unicorns & fairytales

 

Ik hoop echt zo erg dat het weer gaat keren! Ik wil zon, vitamientjes en lachende gezichtjes. Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply