Unicorns & Fairytales
My life

Diary 33|ziekenboeg

Bah, wij zijn een hele week ziek geweest. Het leek wel een ziekenboeg. De laatste werkweek was dus geen leuke werkweek en hoe graag ik het ook had volgehouden, in de helft van de week moest ik thuisblijven. Het griepvirus had mij ook te pakken. 

 

Ik ben sinds ik mama ben al enorm veel ziek geweest. Niet zo ziek dat ik altijd moest thuisblijven, maar hier en daar eens een verkoudheid, snottebellen, hoestbuien. Vince neemt de bacteriën mee en ook mijn beroep als juf zal er niet veel bij helpen. Maar deze keer was het iets anders. Ik voelde het. Het kwam plots op en ging niet meer weg. Al menig collega’s en kinderen van school waren thuis of kwamen veel te vroeg terug met het virus nog in hun lijf. Toen was het ook aan mij. Griep, was het verdict. Thuisblijven en zo weinig mogelijk mensen aansteken. Damn, ik heb nog wel een kind en een man thuiszitten en het lijkt erop dat we elkaar al 3 weken aan het aansteken zijn.

Ondertussen gaf Vince elke nacht over en had hij diarree. Toen we donderdag telefoon kregen van de onthaalmoeders dat hij al 4 keer nieuwe kledij had moeten aantrekken en dat hij geen eetlust had besloten we ook met hem naar de dokter te gaan. Virale infectie aan het spijsverteringsstelsel.  Gelukkig mocht hij mij oma en opa blijven waar hij een hele slechte nacht had. Overgeven, diarree en noem maar op. De taferelen waarvoor ik tot hiertoe gespaard ben gebleven maar die je bij anderen hoort. Hij kreeg medicatie en mocht nog een nacht bij oma en opa blijven zodat ik kon uitzieken. Gelukkig! Moest ik in griepmodus kots en kak moeten kuisen dan denk ik dat ik zelf meedeed. Maar gelukkig is ook hij nu aan de beterhand en hebben we het ergste gehad.

Nu maar hopen dat manlief van deze ellende gespaard blijft want ook hij was al aan het hoesten en proesten. Aiaiaiaiai…het is een ware epidemie. Maar goed, de dokter hoop dat de krokusvakantie hierin verandering gaat brengen en dat zo het doorgeven van de ziekte verminderd wordt. Dus met andere woorden: als je kind ziek is, of jij bent zelf ziek, ga dan niet te vlug weer werken of naar school maar ziek goed uit of je steekt anderen aan.

Ik heb dus geen mooie foto’s , ook geen minder mooie foto’s want we lagen allemaal plat op de zetel. Het was een week om te vergeten. Nu maar hopen dat de krokusvakantie meer leuks in petto heeft.

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Nele
  8 februari 2016 at 08:48

  Veel beterschap. Bij ons was het ook een carrousel. Dominic is nu ziek. Eerst David, dan ons Chloé en ikzelf ook heel even. Vervelend.

 • Reply
  Sonja
  8 februari 2016 at 09:31

  Ik heb gisteren exact hetzelfde geblogd! Hallo naar griepvirus. Bah niet leuk hè 🙁 beterschap meis!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  8 februari 2016 at 10:07

  Beterschap!

  Hier ook zeurkindjes en koorts.
  Zielig!

 • Reply
  Pauline
  8 februari 2016 at 10:07

  Bah wat naar! Gelukkig zijn jullie aan de betere hand!
  Xx

 • Reply
  Astrid - Timeless Elegance
  8 februari 2016 at 11:55

  Jammer dat je week zo naar was! Gelukkig zijn jullie beter! 🙂

  Ik was zelf ook ziek vorige week, geveld door een keelontsteking, er zijn prettigere dingen 😉

  Maar nu ben ik gelukkig genezen 😀

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

 • Reply
  Melissa
  8 februari 2016 at 23:52

  Poe, dan ben je wel goed ziek zeg. Gelukkig heb ik het nog weten te ontlopen.

Leave a Reply