Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 121 / Winter & cozyness

Oehlala de winter is écht in town mét sneeuw en al. Ik ben geen fan van sneeuw, geef mij maar liever de zon. Maar zo’n wit tapijt, koude buiten en helderblauwe hemel doet me soms toch ook wel wat. Vooral als ik lekker kan binnen blijven en het gezellig maken. Het is een tijdje geleden dat ik een diary deed. Wij bakten veel deze weken, dat doen we graag. Ik betrek mijn kinderen wel graag bij wat we doen. Wat bracht de afgelopen weken ons…

Shoot voor Zara: first time!

Ik ga beginnen met een superleuk nieuwtje. Misschien heb je het al gelezen of gezien op Instagram en misschien ook niet. Enkele maanden geleden zijn Vince en Lex gescout & gevraagd door een internationaal modellenbureau. Ik werd aangesproken met de vraag of ze opgenomen mochten worden in hun database. Waarom niet, dacht ik toen, zonder enige verwachtingen want ik zag al dat ze werkten voor merken zoals Zara, Dior, The Animal Observatory, Bobo Choses enzovoort. Bekende namen. Maar toch kregen Lex en Vince enkele maanden geleden al een opdracht. Wij konden toen niet. Tot ze twee weken geleden beide jongens vroegen voor een e-commerce shoot voor Zara. We moesten allerlei papieren in orde maken, een bankrekening openen voor de jongens (want wij verdienen niets, het wordt allemaal op hun eigen rekening gestort). Ik had allerlei gevoelens: fier, blij, bang, twijfelen, enthousiast, hyper, zenuwachtig. Ze hebben immers nog nooit gevlogen en behalve de shoot voor Les Rèves d’Anaïs en mijn eigen foto’s hebben ze geen enkele ervaring met modellenwerk. We zullen wel zien. Op deze moment (wanneer dit artikel online komt) zitten we in Spanje! We houden je op de hoogte. Als alles goed gaat kan je de jongens dan wel zien op de website van Zara!

Samen in de keuken

We hadden de afgelopen weken ook enkele leuke acties en daarvoor gingen we pannenkoeken bakken. We bakken en koken sowieso graag samen dus ik zeg nooit nee tegen leuke activiteiten samen met de kinderen. Ze zien ook zo naar je op dus doen je graag na. Ze hebben een keukentje maar the real deal is sowieso beter vinden ze. We bannen ze niet uit de keuken, hebben we nooit gedaan. We leren ze enkel goed op te passen en houden natuurlijk een oogje in het zeil. Maar door die ‘vrijheid’ kunnen we wel zeggen dat mijn jongens niet zomaar gevaarlijke toeren uithalen. Gelukkig. Ik laat ze tijdens het koken uiteraard nooit alleen hoor.

Met vrienden samen koken

Wat we ook wel eens doen is samen met vrienden koken, knutselen en spelen. Nou ja, de kinderen ‘spelen’ graag samen. Wij kletsen gewoon wat bij 😉 Zo gingen we samen leuke gezichtjes maken van blini’s. De kinderen zijn leuk bezig en hebben een lekker vieruurtje én een gezellige namiddag. Geen TV, geen schermpjes, wel REAL social time together.

pannenkoeken versieren - unicorns & fairytales

Kleuters verrassen

Ik ging eerder deze week de klas van Vince verrassen. Het thema was “piraten” en ik had van VTech een Piratenboot gekregen. Die had ik opzij gehouden om aan iemand te schenken. Dit was hét ideale moment. Zo kan de juf elk jaar de boot gebruiken tijdens haar thema. Het is superleuk om mee te spelen. Je kan het openzetten, je kan met het kanon schieten en rijden met de octopus. Ook heeft de boot verschillende geluidsfragmenten.

 

En hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply