Unicorns & Fairytales
kinderkamerstyling - unicorns & fairytales
Interieur My life

Bloggersveiling voor het goede doel: ik veil een kinderkamerstyling !

Toen SOS Kinderdorpen mij contacteerde om te vragen of ik mee wou werken aan iets voor het goede doel moest ik geen twee keer nadenken. We mochten iets aanbieden om te veilen. Ik wou mijn passie en droom combineren met deze actie en ik veil een kinderkamerstyling. Maar liefst 50 medebloggers doen samen met mij mee aan deze veiling. 

 

SOS Kinderdorpen en het Simbahuis

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 65 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Zeg maar: een nieuwe start in het leven.Dat doen ze in 134 landen wereldwijd. Ook in België.

De opbrengst van deze veiling gaat naar het Simbahuis, ons project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.

DIY opbergzak - unicorns & fairytales

Ook Unicorns & Fairytales steunt mee

Ik zou ook graag mijn steentje bijdragen door middel van een aanbieding om iemand zijn kinderkamer te stylen, al dan niet gewoon met tips of echt alles aan mij overlaten. Je geeft mij een budget naar keuze waarmee ik de kinderkamer onder handen neem. Door mijn ervaring als blogger en mijn connectie met leuke merken en shops weet ik de leukste items te vinden.

Wil je graag een bod doen op mijn aanbieding? Ga dan naar like2have.it/bloggersveiling. Daar kan je mij zoeken en een bod uitbrengen. Wanneer ik dan de styling kom doen spreken we samen af.

DIY opbergzak - unicorns & fairytales

 

Wees snel!

We werken met Ebay en daar kan een veiling maar gemiddeld 10 dagen duren. Wees er dus snel bij. Vanaf vandaag kan je nog 4 dagen bieden. 

 

Bied jij ook mee voor het goede doel? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Linda
  5 oktober 2016 at 07:32

  Wat gaaf! Kom je ook naar Nederland? En ook met kleur? Het idee is nog steeds dat wij naar zolder verhuizen en onze kamer kinderkamer wordt. Maar kan nog wel paar maanden duren.

  • Reply
   Nathalie
   5 oktober 2016 at 07:53

   Hoi!! Ja hoor, wil ik wel doen als het idd na een paar maanden is. Ik moet in januari bevallen maar nadien kan ik wel komen en anders via computer de beginselen 😉

 • Reply
  Ineke
  5 oktober 2016 at 18:39

  Ooh wat leuk. Hier heb ik al geboden op andere veiling voor het goede doel :).

Leave a Reply