Unicorns & Fairytales
zoo antwerpen - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

Diary 119 // veranderingen op til?

Na een fijne herfstvakantie is het weer tijd om het gewone leven weer op te pikken. Het werd een drukke eerste week met enkele interessante hoogtepunten. Ik neem je graag even mee in mijn afgelopen twee weken. Kijk je mee?

Kopenhagen, here we…euh…come?

Ik verjaarde op 27 oktober en die dag gingen we dan ook vertrekken naar Kopenhagen. Dat viel jammer genoeg in het water door een onverwachtse staking op de luchthaven waardoor we terugkeerden naar huis. Gelukkig had het reisbureau goed nieuws voor ons want we moesten dan wel een dagje later vertrekken, we mochten ook een dag langer blijven in Kopenhagen. Yes! Toch nog een verjaardagscadeau. Benieuwd naar wat we deden? Lees dan de blogpost met onze 15 tips om te doen in Kopenhagen.

doen in Kopenhagen - unicorns & fairytales

 

Dikke knuffels

Vrijdag keerden ook onze kinderen terug van een weekje Landal met oma en opa. Eerst nog alles wat opruimen voor de wervelwinden wederkeerden. Gelukkig gingen we eens boven kijken want de verwarmingsketel deed wat raar. Er stond geen druk meer op en nadien lekte het een beetje omdat er overdruk was. Manlief maakte het in orde en zo was alles klaar om onze kids te ontvangen.  Ze gingen naar de Schatberg met oma, opa en bomma. Een ietwat verouderd park maar blijkbaar hebben ze wel een heel erg leuke week gehad met veel activiteiten. Oma, opa en bomma hebben dat goed gedaan. We kregen wel héél veel knuffels en kusjes en we gingen alvast onze nieuwe bakfiets eens uittesten! Onze testrit werd gewoon een heuse fietstocht en we belandden verderop in een speeltuin. Wijntje en koffietje met wat hapjes en onze eerste dag opnieuw samen werd een fijn moment.

bakfiets - unicorns & fairytales

 

Dierentuin

We besloten in het weekend naar de Antwerpse Zoo te gaan. Ik had nog twee vrijkaarten dus we moesten enkel de inkom voor Vince betalen. Lex vond het allemaal fantastisch. Hij wou alleen maar stappen stappen en nog eens stappen. Vince daarentegen wil liever in de nek zitten. Hahaha. Twee totaal verschillende kinderen hebben wij. Lex werd gek toen hij in de buggy moest omdat we richting de metro gingen. Maar goed, de tram leidde hem af.

zoo antwerpen - unicorns & fairytales

zoo antwerpen - unicorns & fairytales

zoo antwerpen - unicorns & fairytales

zoo antwerpen - unicorns & fairytales

zoo antwerpen - unicorns & fairytales

DIY & veranderingen

Ik heb nogal veel DIY ideetjes in mijn hoofd en ben ze volop aan het uitvoeren en opschrijven. Binnenkort ga je dus veel te lezen hebben. Ik knutsel nogal graag, you see. Ik denk dat Vince mijn genen heeft want dat is ook een knutselmarieke. Als ik zie met welke kunstwerken hij thuis komt dan ben ik daar bijna zeker van.

Binnenkort gaan we de kamer van Vince onder handen nemen. Het monochrome gaat plaats maken voor zachtere en warmere kleuren. Aardetinten vooral. Ik ben op de teststalen aan het wachten van Levis om te beslissen welke kleur. Want ik wil de kleur ook doortrekken in onze kamer en de woonkamer. Gelukkig moeten we geen plafond schilderen want dat zou ik minder leuk vinden. Dat is toch een heel werkje.

groeimeter maken - unicorns & fairytales

Binnenkort zie je het resultaat !

 

 

Nou, hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Angelique
    12 november 2018 at 07:45

    Benieuwd naar je DIY’s en de kamer van Vin. Vond het monochrome wel erg mooi.

Leave a Reply