Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 113 // laatste week schooljaar, juffencadeaus en ziekenhuisopname

De laatste week van het schooljaar 2017-2018 is voorbij en de eerste week van de vakantie is ook gevlogen. De ‘grote vakantie’ ofwel zomervakantie is een week geleden  begonnen. Die laatste week van het schooljaar was nog even druk, met een emotioneel afscheid van de zesdejaars. We zwaaiden ze uit en lieten ze gaan, naar het middelbaar. Ik werd onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. Geen goede start van de vakantie voor mij.

Proclamatie

Donderdagavond was het de proclamatie van de zesdejaars. We zwaaiden ons klassen vaarwel en dat ging gepaard met een lach en een traan. Ik heb deze klas ook drie jaar geleden gehad in het derde leerjaar dus deze kinderen kende ik al een beetje beter dan andere klassen. Ze zongen, we lieten ons filmpje zien en vierden feest. Het is iets speciaals… juf zijn. Ik kan het niet verwoorden wat het doet maar je bouwt een band op met die kinderen en het doet toch altijd even pijn om ze te laten gaan. Met fierheid, dat wel… maar toch… Je ziet ze niet meer terug.

Plezier met polaroids

De kinderen die wilden mochten met de Instax Mini 9 een polaroid laten nemen voor onze gepersonaliseerde banner die ik had laten maken bij Mooze.nl.  Daar kan je terecht voor visitekaartjes, posters, stickers, bierviltjes enzovoort. Supergoeie service en goede kwaliteit. Met de roll-up banner hadden ze een beetje het celebrity gevoel. Ik liet er eentje maken met het logo van onze school, zo konden we hem nog lang gebruiken. Je krijgt hem in een zeer handige zak.

Ze kregen bij hun polaroid ook een magnetisch kadertje bij en leuke stickers zodat ze de foto op hun koelkast konden kleven. Ook de juffen hadden plezier met de Instax Mini. Het is eigenlijk echt een hebbeding vind ik.

Zieke Vince

Vince kon niet genieten van de laatste week school want hij werd in het weekend ziek en ik moest hem die laatste maandag van school halen. Hij had een keelontsteking en mocht niet in de zon komen. Omdat we beiden moesten werken bleef hij bij oma en opa waar hij natuurlijk dubbel en dik verwend werd. Hij vond dat allesbehalve erg natuurlijk hahahaha. Eigenlijk wilde ik hem vrijdag wel even meenemen maar het virus was ondertussen op zijn maag geslagen waardoor hij weer ziek werd.

center parcs - unicorns & fairytales

Juffencadeau

We maakten een leuk juffencadeau. Nou ja, ik vind het een leuk juffencadeau. Het was de bedoeling dat we het samen gingen maken maar omdat Vince ziek was heb ik de granola zelf maar gemaakt. We gaven een bloempotje met klavertje vier, een mason jar mok met opschrift ‘juf…’  , homemade granola en een vriendenboekje. De juffen waren er heel blij mee. Ze verdienen wel een cadeautje na een jaar zo hard werken en onze kleuters in toom houden hahaha.

Zelf ziek

Op de dag van de proclamatie werd ik zelf goed ziek. Dezelfde symptomen als Vince met heel erge hoofdpijn. Het bleek veel erger dan gedacht en ik belandde daardoor in het ziekenhuis. Ik bleek een virale hersenvliesontsteking te hebben. Jammer genoeg ook nog complicaties van de ruggenprik waardoor ik nog steeds hoofdpijn heb als ik zit. Hopelijk gaat dit snel over en kunnen we zonder pijn verder.

hersenvliesontsteking - unicorns & fairytales

Begin van de zomervakantie

En nu, nu gaan we genieten van de zomervakantie met leuke vooruitzichten. Hopelijk hebben jullie ook allemaal mooie plannen en genieten jullie vooral van elkaar.  Even de stress en drukte vergeten en alles positief bekijken! September staat snel genoeg weer voor de deur…

garden tour - unicorns & fairytales

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply