Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal

Diary 109 // Veel leuke ontdekkingen (en zieke kids…again)

Deze week waren de kinderen weer ziek. De zoveelste keer! Maar het was ook een week vol nieuwe ontdekkingen en die wil ik natuurlijk maar al te graag vertellen. Lees je even mee?

Start van de jeugdboekenweek

Het is weeral maart en dat wil zeggen dat het jeugdboekenmaand is. Ook bij mij op de blog. Mijn trouwe lezers weten al dat ik vaak over boeken blog. Mijn liefde voor boeken wil ik dan ook aan mijn kinderen en aan ieder van jullie doorgeven. Daarom organiseer ik al voor het derde jaar op rij een jeugdboekenmaand op mijn blog. Wat startte met één of twee uitgeverijen waarvan ik boeken kreeg om aan jullie weg te schenken, mondde nu toch al uit tot 15 uitgeverijen die ieder op zich enkele boeken(pakketten) wegschenken. Erg leuk, ik heb de smaak te pakken en we gaan het gewoon blijven doen. Ik heb dan ook voor jullie elke dag winacties klaarstaan waaraan je een hele maand (tot en met 6 april) aan mee kan doen. Je kan alles vinden onder de categorie WIN.

Wéér zieke kids

We sukkelen al sinds november met Vince en Lex. Om de beurten worden ze ziek. Met als koploper toch wel Lex. Hij lijkt voortdurend ziek te zijn. Vorig weekend werd Vince plots wéér goed ziek. Hij was net genezen van een zware keelontsteking en had nét zijn antibioticakuur uitgenomen. Hij gaf over en het leek erop dat hij buikgriep had. Na een bezoekje (het zoveelste…) aan de dokter bleek dat we gelijk hadden. Uit vrees dat Lex ook weer ziek ging worden en dat we met 2 zieke kids zouden zitten, mocht Vince bij oma en opa logeren. Feest voor hem! Hij doet dat graag dus hij vond dat maar al te leuk. Hij wordt daar dan ook enorm verwend en goed verzorgd. Maar tegen het einde van de week werd ook Lex ziek. Buikloop, koorts en héle slechte nachten… Dus zaten we dit weekend toch met twee zieke kids. Nou ja, Vince was al wel aan de beterhand maar ik merk dat er weer snottebellen op komst zijn.

Voorstelling collectie Karen Damen van JBC en voorproefje van haar concert

Donderdag werd ik uitgenodigd om de nieuwe collectie van Karen Damen van JBC te ontdekken. We werden ook getrakteerd op een mini concert, een beetje de generale repetitie voor haar concert in de Lotto Arena. De liedjes werden gesmaakt, de lekkernijen op het event ook en de collectie al helemaal. Ik ben enorm van van de broek met bloemenprint. Die zal je snel in mijn kast zien hangen (en rond mijn benen uiteraard hahaha)

Ik herken mezelf soms wel in Karen. Ze is een zotte, zegt wat ze denkt, doet soms wat raar en is gewoon zichzelf. Maar toch heel onzeker en héél ambitieus. Toen ik haar quote las dacht ik… dat is op mijn lijf geschreven en ik schreef een repliek.

 

  

Hema paas event

Op vrijdagavond ging ik samen met een vriendin richting onze koekenstad (Antwerpen). We namen nog eens de tram en merkten op dat dit weer heel lang geleden was. De nieuwe winkel op de Meir is werkelijk prachtig en de nieuwe spulletjes ook allemaal. Maar het is geen geheim dat als je de Hema binnenstapt, je er ongetwijfeld ook weer met iets buiten komt. Ik heb wel enkele spulletjes meegenomen. We kregen ‘s avonds exclusief toegang en 20% korting. Boven in het restaurant kregen we veel lekkers. Allemaal dingen die je daar ook kunt krijgen. Njom. Volgende keer als ik naar de Meir ga shoppen dan weet ik waar ik wil lunchen. Ik heb ook al zin gekregen in het organiseren van een brunch!

  

Lidl Paasbrunch

We bleven ook de dag erna in thema ‘Pasen’. Vrijdag werd ik door één van mijn favoriete persbureaus samen met een handjevol andere mensen uitgenodigd om een intiem gezellige paasbrunch van Lidl bij te wonen Alles wat we kregen kan je met de ingrediënten van Lidl maken. Het was feest. Man, dat was lekker. Ik word steeds meer en meer verrast door Lidl. Niet enkel hun kinderkledij is leuk, het eten is ook lekker. In de namiddag moest ik shoppen en eerlijk de waarheid: ik draaide af bij Lidl in plaats van naar de andere supermarkt te gaan. Nadien zei mijn vriend: amai dat zijn de beste groenten die ik al in tijden gegeten heb. Check, Lidl, je hebt er een vaste klant bij!

 

Hoe was jullie week ?

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Linda van aken
    12 maart 2018 at 07:08

    Wow wat een leuke gezellige events allemaal! Je hebt het er maar druk mee. Hier valt het nog erg mee met Pasen events wordt ieder jaar minder.

Leave a Reply