Unicorns & Fairytales
hasbro event - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

Diary 102 Naar de speelgoedfabriek én beautyparty

Niet gisteren maar de zondag daarvoor was erg leuk! Hoewel het er even naar uitzag dat Vince niet ging kunnen meegaan… Hij had namelijk plots een acute virale infectie. Maar het werd uiteindelijk een superleuke zondag voor ons. Een ideaal mama-zoon dagje. Helemaal naar Amsterdam. Voor mama was er ook een leuke avond in de loop van de week. Ik mocht naar 80 jaar Remington gaan en dat werd in stijl gevierd.

Vermoeiende week

Het was een vermoeiende week voor Vince. Eigenlijk voor iedereen in het gezin. Lex heeft het de laatste tijd enorm moeilijk en zit waarschijnlijk weer in een ontwikkelingssprong. We slapen amper en we functioneren op automatische piloot. Wonder bij wonder heb ik nog energie voor 10. Maar misschien is dat stilte voor de storm hahahaha. Ook Vince sliep wat minder en het wennen aan de schoolweek was ook de moeite. Vrijdag mocht hij een dagje bij oma en opa blijven. Vrijdagnacht zaten we met zijn allen wakker: manlief met Lex beneden en ik met Vince vanaf half 5 om de 10 minuten naar de wc om over te geven. We gingen zaterdagochtend even naar de huisartsenpost aan het ziekenhuis en het bleek een acute virale infectie te zijn die na 12 uur zou overgaan. Dat was effectief ook zo want diezelfde avond was hij al helemaal opgeknapt. Behalve de darmen… die lagen nog enkele dagen in de knoop.

Naar de speelgoedfabriek

We werden op zondag door Hasbro uitgenodigd om de nieuwe najaarscollectie te bekijken. Alles in het thema Sinterklaas want de Sint komt daar zijn cadeautjes halen. Ik vertelde aan Vince dat we naar de speelgoedfabriek gingen. Zo leuk. Hasbro ken je waarschijnlijk wel van Play-Doh, Spiderman, Monopoly, My Little Pony en nog veel meer. We werden superlief onthaald door een regenboogpiet. Vince wou meteen terug naar de ‘gekleurde zwarte Piet’. De regenboogpiet is in Amsterdam geen onbekende meer. Iedereen blij dus 😉

Er was lekkers en veel om te spelen. De kinderen mochten het nieuwste uittesten. Dat was zo leuk! Natuurlijk klampte Vince zich als een aapje aan mij vast. Hij wordt dan enorm verlegen en komt pas na een hele tijd los. Het laatste half uurtje van de twee uur voelde hij zich thuis aan de Play-Doh tafel. Hij maakte een supermooie draak en had een fijne namiddag. Zo leuk om hem te zien spelen.

We lieten ons haar kleuren, hij groen en ik roze en hij liet een glittertattoo zetten. Oh wat was hij fier. We moesten beiden ‘s avonds avonds onze haren wassen (want dat mag natuurlijk niet op school). Ik vond het heerlijk eens iets alleen te doen met Vince en hij was zo braaf. Ik was trots op hem. Want het kan anders, geloof me. Ik ging slapen met een gelukzalig gevoel.

   

 

 

Remington event

Remington bestond 80 jaar en we werden uitgenodigd. Het evenement was te doen in HAVN CHURCH, een mooie locatie in Antwerpen. Het weer was brak en er stonden enorm veel mensen in de file. Gelukkig moesten we niet van te ver komen. Helemaal in gangster style slopen Kim en ik door de regen, onder een veel te kleine paraplu, tegen de raam van een winkel geprakt om onze schoenen niet vuil te maken in de modder. Moest er een camera staan dan lagen de mensen die het zagen in een deuk, daar ben ik zeker van. Eenmaal binnen konden we ons haar en make-up laten doen. Oh yes please want we zagen eruit als verzopen kiekens. Nee dat nou eigenlijk ook weer niet maar je kent mij, drama gehalte …

Ik liet mijn haar krullen met de nieuwe krultang van Remington. Ik was hélemaal blij toen we bij het doorgaan ook mochten kiezen welk product we wilden meenemen. Ik ben dus nu de trotse eigenaar van de Remington krultang. Prijs-kwaliteit een leuk product!!

Verder was er een lekkere catering, drankjes en fijn volk. Nadien gingen we nog iets drinken in de bar van mijn broer op het Zuid in Antwerpen (zoek je dus nog een gezellig plekje op de Waalse Kaai dan kan je altijd ENTOURAGE eens gaan bezoeken)

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply