Unicorns & Fairytales
decoration DIY Birthday Party Get inspired My life

De 4e verjaardag van Lex: enkele sfeerbeelden

Op 25 december 2020 werd Lex 4 jaar. Dit jaar werd het geen verjaardag met veel volk, wel een sfeervolle verjaardag in onze bubbel met de jarige die mocht kiezen wat we gingen eten en spelen. Ook leuk. Hij had duidelijk een heel fijne dag, dus dan zijn wij ook heel blij. We proberen zijn verjaardag echt los te koppelen van kerstdag maar er is steeds wel een invloed van kerst. Ook de taart was weer een beetje in het Kerstkind thema hahahaha. 

Lex wordt 4 jaar

Zoals ik al zei in mijn Brief aan Lex: de tijd gaat veel te snel! Maar het enige dat telt is dat je van elkaar geniet en iedereen een leuke tijd bezorgt door er te zijn voor elkaar, veel te knuffelen, samen toffe zaken te doen, enz… Of het nu met veel mensen of het eigen gezin is… 

De vorige jaren nodigden we veel mensen uit. Meter, peter, nichtjes, … Het waren toen grotere feesten met ook vaak een thema. Zo hadden we voor zijn eerste verjaardag een woodland party, we combineerden ook eens Kerst en zijn verjaardag en hadden een astronautenfeest….

 WOODLAND BIRTHDAY PARTY. 

Zo combineerden wij Kerstdag en de verjaardag van Lex

Wij hadden een astronautenfeestje! Zo organiseer je een verjaardagsfeest met als thema ruimte!

Deze keer mocht Lex kiezen wat we gingen eten. Hij koos zijn lievelingseten: spaghetti! Ik zette lekkere hapjes klaar op tafel zodat iedereen lekkers kon nemen. We klonken op de verjaardag van Lex. Ook maakte ik een bladerdeeg worstenbrood hapje dat goed in de smaak viel. We gingen even wandelen aan de vaart en hij speelde met zijn gekregen cadeautjes. Het was een rustige maar fijne verjaardag. Dat mag ook wel eens hé. 

Ik bestelde weer een taart bij JE EIGEN TAART. Onze taarten komen altijd van daar. Ik decoreerde de taart en zo kregen we weer een verjaardagstaart in kerstthema. Zijn stoffen kroon kregen we cadeau van La tête en fête

We maakten leuke handzeepjes en lieten ook bij Je eigen taart popcakes maken samen met enkele koekjes die coronaproof verpakt zaten. Net genoeg om aan de meter en peter en vrienden te geven. Die gingen we rondbrengen met de auto en Lex mocht het aan de deur gaan afgeven. Zo kon hij toch nog trakteren voor zijn verjaardag. 

aperitiefhapjes - unicorns & fairytales

borrelhapje voor Nieuwjaar en Kerst - unicorns & fairytales

inspiratie nieuwjaar - unicorns & fairytales

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply