Unicorns & Fairytales
unicorn doeboek - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken My life

WIN 3x dit leuke UNICORN DOEBOEK

Unicoooooorns… kids love it en wij stiekem ook. Ik heb nog nooit zo vaak te horen gekregen wat een leuke blognaam ik wel niet heb al heb ik die al van ver voor de hype. Maar goed, dit superleuk doeboek past dus mega goed bij de blog en ik heb goed nieuws… ik mag 3 exemplaren wegschenken.

Fijn activiteitenboek

We hebben nog een maand vakantie dus dit leuk unicorn doeboek met opdrachten is welkom denk ik? Eigenlijk is het niet verwonderlijk dat ik nog steeds fan ben van unicorns. Ik speelde vroeger graag met My Little Pony’s en mijn lievelingsexemplaar was toch wel de eenhoorn. Mijn unicorn naam is roze regenboog… Die van jou kan je ook makkelijk ontdekken in dit activiteitenboek. Verder staan er leuke kleurplaten in, spelletjes en toffe knutselopdrachten. Zo maak je een deurhanger, versiering voor rietjes, slingers, een cadeauzakje, een domino en veel meer. Allemaal in unicorn stijl. Toegegeven, het zal waarschijnlijk eerder de ogen van meisjes uitsteken maar misschien vinden jongens dit toch ook wel stiekem leuk?  Unicorns are for everyone!

lees ook: een leuk doeboek voor kinderen om zichzelf beter te leren kennen

unicorn doeboek - unicorns & fairytales

unicorn doeboek - unicorns & fairytales

unicorn doeboek - unicorns & fairytales

unicorn doeboek - unicorns & fairytales

Wil jij dit leuke unicorn doeboek winnen?

Wel, goed nieuws voor wie fan is van eenhoorns en leuke spelletjesboeken want ik mag 3 exemplaren cadeau doen aan mijn lezers. Je kan hem gemakkelijk meenemen op vakantie of gewoon thuis bovenhalen natuurlijk. Erg fijn voor groot en klein Ga maar al alle kleuren van de regenboog in huis halen, verf en glitters want ze gaan zich kunnen bezighouden. Dus… wat moet je doen…

 1. Volg je me al op Facebook en/of Instagram? Dan blijf je op de hoogte van alle winacties en nieuwe posts…
 2. Laat me weten in de comments waarom jij dit doeboek zou willen winnen
 3. Tag een vriend(in) die even gek is op Unicorns (of een mama/papa die weet dat hun kind er fan van is)
 4. Delen van het blogbericht MAG en is natuurlijk superlief maar MOET NIET om te winnen 😉

 

Meedoen kan tot en met 31 juli 2017 . Veel succes! 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  Dominique
  24 juli 2018 at 06:35

  Onze dochter van 5 is helemaal verzot op eenhoorns. Ze verzamelt er vanalles van. Zo een prachtig doe-boek zou ze fantastisch vinden voor deze vakantie.

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  24 juli 2018 at 06:47

  Super leuk voor onze dochter Noor z dus hier helemaal fan van en houdt ervan om met doeboeken aan de slag te gaan. Perfecte combinatie samen.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  24 juli 2018 at 06:50

  Voor mijn allerliefste petekindje dat HE-LE-MAAL gek is van unicorns. En dus koopt Tantissie keiveel spulletjes tot ergernis van de mama. Maar dit gaat goedgekeurd worden hoor!!!

 • Reply
  Guinnvere
  24 juli 2018 at 07:01

  Zou super zijn voor mijn dochter van 5,5 die al sinds ze 2 is gek is van paarden en eenhoorns.. ik dacht eerst het is een fase 😋. Maar de fase is nooit meer voorbij gegaan! Zou leuk zijn om de vakantie hiermee door te komen!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  24 juli 2018 at 07:13

  voor kleindochter lise zou leuk zijn

 • Reply
  Marieke Flikweert
  24 juli 2018 at 07:16

  ik zou dit graag willen winnen voor mijn dochter omdat ze hier helemaal blij van gaat worden.

 • Reply
  Barbara Huizenga
  24 juli 2018 at 07:17

  jaaaaa voor mijn lieve liv die gek is op eenhoorns!

 • Reply
  Suzanne wanders
  24 juli 2018 at 07:24

  Ik zou deze heeel graag voor Mn nichtje Liv willen winnen. Zelf alleen jongens dus dat schiet niet op Haha

 • Reply
  Anneleen
  24 juli 2018 at 07:32

  Voor annelore. Haar eerste melktandje staat los sinds gisteren, net voor ze naar het 1ste leerjaar gaat. De tandenfee gaat het tandje komen halen en een cadeautje achterlaten zegt ze. Dit zou het einde zijn. Op vakantie in Frankrijk zagen we een unicorn pennenzak mét glitters, ja deze móest het zijn en is het geworden. Een echte fan dus onze bijna 6jarige.

 • Reply
  Erika van koert
  24 juli 2018 at 07:34

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin. Ideaal tijd verdrijf in de vakantie

  • Reply
   Majonne Twigt
   24 juli 2018 at 07:59

   Wij mogen nog lekker op vakantie. We hopen op mooi weer en zwemmen in de beek. Maar als mijn dochters moe zijn liggen ze graag op hun badlaken op te drogen en iets rustigs te doen. Mijn jongste is sowieso dol op doe-boeken maar de oudste vindt de thema’s niet altijd even leuk. Ik denk dat ze unicorns wel heel leuk zal vinden.

 • Reply
  MarjonS
  24 juli 2018 at 08:02

  Ik doe graag mee voor dochter Amber. Doeboeken vind ze leuk maar met unicorns nog leuker!! Haar verzameling eenhoorns wordt steeds groter.

 • Reply
  Laura van sprew
  24 juli 2018 at 08:17

  Onze kids femke en mirte zijn gek van paarden en eenhoorns! 😍 6 en 9 jaar. Voor de vakantie van deze lieve zusjes willen wij het boek wel winnen! Zo leuk.

 • Reply
  Kim
  24 juli 2018 at 08:35

  Ons zoontje is dol op eenhoorns en doeboeken. Hij is 4, maar een enorme slimmerik en doeboeken gaan hier hard doorheen.

 • Reply
  Anna
  24 juli 2018 at 09:11

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian Zw
  24 juli 2018 at 09:14

  Echt een meidenboek! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter

 • Reply
  Kim
  24 juli 2018 at 09:40

  Ik doe graag mee voor onze dochter! Ze is gek op eenhoorns.

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  24 juli 2018 at 10:12

  Mijn dochter is geen uitzondering op de gemiddelde 6 jarige meid, dol op Unicorns. Zo’n doeboek vindt ze heel erg leuk en het is nog leerzaam ook.

 • Reply
  Sylvia van den Bogaard
  24 juli 2018 at 10:17

  Ook jongens vinden eenhoorns leuk ! Ons zoontje zou dit geweldig vinden ! Heerlijk leerzaam en superleuk 🙂

 • Reply
  Jikke
  24 juli 2018 at 11:48

  Een grote 🦄 fan hier in huis, mijn dochter Anna. Voor haar doe ik graag mee.

 • Reply
  Nele vdb
  24 juli 2018 at 13:22

  Super leuk voor mijn dochtertje.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  24 juli 2018 at 13:55

  Dit is gaaf voor Eva omdat ze dol is op eenhoorns 😍

 • Reply
  Claudia Diependaal
  24 juli 2018 at 14:30

  Super gaaf voor ons nichtje Sophie! Of onze kleindochters ik kijk wel mocht ik winnen haha.

 • Reply
  Nancy Van Mensel
  24 juli 2018 at 17:35

  Ik doe heel graag mee voor onze dochters die volledig in de ban zijn van unicorns, pegasussen, alihorns, paarden en pony’s <3 <3 <3 Op jullie pagina heb ik een leuke foto geplaatst van mijn jongste dochter die morgen jarig is. Haar feestje is pas begin augustus, wie weet wordt het nog leuker met dit prachtige boek erbij! Haar communie was alvast in pure eenhoorn stijl 😀

 • Reply
  Chantal heeringa
  26 juli 2018 at 13:38

  Super leuk voor Demi van 4! Ze is enorm leergierig en vindt dit soort boekjes geweldig om te doen enne wat is er nou leuker dan in eenhoorn stijl! 😉

 • Reply
  Alyt Van Der Heide
  29 juli 2018 at 17:04

  Doe graag mee voor mijn meiden van 5 en 8. Helemaal into the unicorn.
  Ideaal om mee te nemen op vakantie of gewoon leuk voor thuis.
  Ben benieuwd wat voor doe dingen er allemaal in staan.

 • Reply
  Sieta
  29 juli 2018 at 18:26

  Oh ik zou deze Unicorn doeboek heel graag willen winnen voor mijn oudste dochter Veerle.
  Zij heeft haar verjaardagsfeest ook in het Unicorn thema en is echt helemaal gek op alles van eenhoorns 😊
  Van sieraden tot ijsjes alles moet Unicorn/eenhoorn zijn.
  Dit doeboek zouden wij heel mooi kunnen meenemen op vakantie 😉😀

Leave a Reply