Unicorns & Fairytales
garden tour - unicorns & fairytales
My life Personal

Mini garden tour vlog

Onze tuin is nog niet helemaal hoe ik het zou willen maar het begint er meer en meer op te lijken. Ondertussen is onze nieuwe tuinset van Hartman ook aangekomen en kunnen we binnenkort zomerse barbecues plannen. Want ja, er kunnen nu veel meer mensen aan tafel. Yes! Tijd voor een mini garden tour!

Huisje tuintje… geen beestjes, wel kindjes

Nou ja, kindjes zijn ook beesten soms. Ik merkte, met onze andere tuinmeubelen, dat het proppen was. Wij nodigen heel graag vrienden uit en dat is fijn, reuzefijn, maar je moet er wel plek voor hebben. Zeker als die vrienden ook allemaal beestjes, euh kinderen hebben. Hartman bleek de redding te zijn. Een mooie grote houten tafel in Scandinavische stijl met kuipstoelen (Sophie chairs) die bangelijk goed zitten. Een prachtig teaken tuinstel Oh ja, ze passen geweldig goed bij ons interieur. Nu past ons interieur ook bij het exterieur. Ons oude tuinstel doet ook nog dienst natuurlijk, maar als zithoek. Die tafel? Die gaan we gebruiken als er écht heel veel beestjes komen en als er nog een extra tafel bij moet staan.

garden tour - unicorns & fairytales

Buitenleven

Ik vind het wel belangrijk dat de tuin er leuk uitziet. Het geeft een zomers, gezellig en ontspannend gevoel vind ik. EN ja, ik vind dat best belangrijk. Het nodigt uit om meer buiten te komen. De kinderen hebben hun bezigheid in de tuin, wij hebben die al kindvriendelijk gemaakt. Dat was prioriteit nummer 1. Nu dat dit van de baan is gaan we dus beginnen aan nummer 2: mamaproof maken. Ik wil graag wat planten om de boel op te fleuren, een vloerkleed voor buiten, leuke kussens en eventueel een tuinposter. Leuke ideetjes altijd welkom. Deze keer gaan we het gewoon doen!

garden tour - unicorns & fairytales

Ik hou ervan om buiten te zijn

Ik ben best een buitenmens. Ik hou er wel van om buiten te zitten in de zon. Of om lekker te ontbijten in de tuin. Maar dan moet het wel proper en gezellig zijn. Dankzij ons nieuwe tuinstel kunnen we dat zeker doen en daar ben ik zo ontzettend blij om. We zitten al zoveel binnen, nietwaar?

Garden tour

Ik neem je graag even mee in onze tuin. Hoe die er NU uitziet. Binnenkort komt er dus hopelijk een deel twee. Want er moet toch nog wel wat gebeuren… Shop deze tuinset van Hartman en andere leuke tuinmeubelen.

 

Zitten jullie graag buiten in de tuin? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply