Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince moederschap My life

Brief aan Vince 2 jaar

Liefste Vinceke,

 

Proficiat met je twee jaartjes op deze aardbol. We hebben je van schattige baby zien opgroeien tot een koppige, eigenwijze maar oh zo schattige en vrolijke peuter. We zien wel wat eigenschappen van ons in jou maar het is vooral ook leuk om jouw eigen unieke kwaliteiten te zien bovenkomen.

Unicorns & fairytales

Ik zie je nog liggen in mijn armen. Papa en ik zeiden 1000 keer tegen elkaar: dat is hier van ons, dat hebben wij gemaakt! Gek toch! 38 weekjes heb je in mijn buik gezeten. Ik was totaal niet voorbereid op de gevoelens die daar bij kwamen. Ik vind het jammer dat ik de eerste weken zo emotioneel was en zo bezorgd. Maar net als jij ben ik gegroeid. Gegroeid in het moederschap. Ik zal misschien niet altijd alles juist doen, het zal ook niet altijd even makkelijk zijn en we zullen eens boos zijn op elkaar maar één ding mag je nooit vergeten: jij bent het mooiste wat er is, jij bent mijn kind en ik zal altijd van je houden. De liefde van een moeder voor haar kind is onbeschrijflijk en dat kan je niet voelen als je zelf geen kinderen hebt. Ik denk dat iedereen die kids heeft dit kan beamen. Dus prinsje, vergeef me de fouten die ik in de toekomst misschien zal maken. Het enige dag je moet weten is dat ik steeds zal proberen te handelen naar wat voor jou goed is.

Unicorns & fairytales

Eigenlijk ben jij een heel flinke jongen. Je kan al zo goed duidelijk maken wat je wil en je kan het ook al goed vertellen. Soms wel met heel veel theatraal gedoe maar ja… Mama is net hetzelfde dus ik kan er eigenlijk niets op tegen hebben. Het is ook fijn om jou zo bezig te zien. Je bent heel expressief en grappig. Je draait iedereen rond je vinger en dat weet je.

Unicorns & fairytales

Spelen doe je het liefst met andere kindjes of andere mensen. Alleen spelen is niet zo jouw ding. Ook kan jij je het beste amuseren met alledaagse dingen in plaats van speelgoed. Behalve als er bezoek is, dan haal je al je speelgoed boven en kan je dat plots wel. Of als je bij je vrienden of de onthaalmoeder bent. Dan speel je heel mooi alleen en met alle speelgoed dat er is.

Unicorns & fairytales

Ik heb al genoten van deze twee jaar moederschap. Het is echt fijn om mama te zijn en al zeker van zo’n vrolijk kind. Je begrijpt  veel en we kunnen al best wat onderhandelen met jou. Danku en alsjeblieft , gezondheid als iemand niest. Superknap lieve Vince! We zijn nu bezig met de potjestraining, al heb je daar niet altijd zin in. Maar dat komt wel.

Unicorns & fairytales

Nog een half jaartje en dan ga je naar de grote school. Wat spannend. Geniet er dus nog maar heel erg van.

Wij houden van je lieve schat

XOXO Mama en papa

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  anneke freijsen
  10 april 2016 at 09:42

  Dikke proficiat Vince!

  anneke

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2016 at 20:00

   Thanx!!!

 • Reply
  Rebecca
  10 april 2016 at 10:17

  Proficiat lieve Vince! En ik kan inderdaad beamen dat je mama en papa 2 schatten zijn. En jij… Ja, jij bent hun grootste kapoen!!! Xxx

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2016 at 20:00

   Oooohhh lief!

 • Reply
  Dhini
  11 april 2016 at 13:34

  Gefeliciteerd Vince!

Leave a Reply