Unicorns & Fairytales
My life Personal

Bye april, hello may!

April is weeral voorbij gevlogen. Bye april, hello may! April was een speciale maand voor ons want in deze maand is onze grootste schat geboren. Maar er waren nog meer leuke momenten in deze maand! Lees je mee?

1e verjaardag

byeapril

Op 10 april is Vince 1 jaar geworden. We hielden een feestje ter ere van deze speciale gebeurtenis. Ik wou toch graag mijn familie en vrienden erbij hebben. Het was die dag prachtig weer en ik mocht zijn feestje op de school houden waar ik werk. Wij hebben nl. een prachtige omgeving met veel groen en een speeltuin waar de kindjes die er waren zich reuze geamuseerd hebben. De grote mensen konden ook genieten van een glaasje en een hapje. En uiteraard mijn muffins waar ik enkele uurtjes mee “zoet” ben geweest (om ze te bakken)! Het was een superleuke dag. Wij hebben ervan genoten.

Playdate

#maxenvince

Vince had een eerste playdate. We gingen op bezoek bij Max, nu al zijn beste vriend! Hij heeft een heel mooie grote tuin waar ze goed konden spelen. Max kan al stappen en Vince keek er met grote ogen naar. Misschien geen toeval dat hij een tijdje later kon rechtstaan? We hadden ook die dag mooi weer en de kindjes konden spelen met de watertafel en met elkaar. See for yourself…. Wij hebben heel erg gelachen! Klik hier voor het filmpje.

Nieuwe dingen geleerd

vince

Vince heeft plots een enorme sprong gemaakt in zijn ontwikkeling. Hij begint zelf met zijn bestek te eten (of toch pogingen), hij kan nu met steun staan en zegt zijn eerste woordje ‘bal’. Hij is geïnteresseerd in alles wat nieuw lijkt en probeert veel uit. Hij wordt echt groot! Hij laat ons ook zo hard lachen en dat weet hij. Kijk maar eens naar zijn versie van rechtstaan als hij merkt dat we naar hem kijken…

vince IMG_7361

Samenwerkingen

In deze maand zijn er ook enkele leuke samenwerkingen ontstaan! Op het gebied van bloggen gaat het de goede richting uit. Ik wil wel een gezonde mix houden tussen samenwerkingen en persoonlijke blogs want daar draait in de eerste plaats deze blog om: om mijn persoonlijke ervaringen met jullie te delen. Ik heb wel enkele leuke dingen mogen testen en weggeven. Zo heb ik voor jullie dit weekend nog iets om te winnen, leuk voor de mama’s onder ons. Ik kreeg een mooi juweeltje opgestuurd voor moederdag, mocht een brooddoos laten pimpen, gaf zelf een pakketje weg en kreeg een heus pretpakket om uit te proberen! Ook mocht ik iemand gelukkig maken met sokjes van Lilly and Ralph.

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen

huxbaby

Vince heeft deze maand vele nieuwe dingen gekregen! Hij groeide uit maatje 74 (toch uit de meeste dingen) en had dringend nieuwe outfits nodig. We schuimden het internet af voor leuke items om te combineren met Zara en H&M. Je kan één van zijn nieuwe outfits hier vinden.

Vele verjaardagen

Behalve Vince zijn er ook enkele andere speciale mensen verjaart! Mijn mama bijvoorbeeld, die enorm veel voor ons doet… Ook één van mijn beste vriendinnen en haar zoontje, mijn metekindje. Daar gingen we ook feest vieren. HOERA!

Babykamer gepimpt

kamer vince

Aan het begin van april heb ik Vince zijn kamer onder handen genomen. Die was al bijna een jaar onafgewerkt. De ideetjes zaten wel in mijn hoofd maar ze kwamen er maar niet uit. Na al die mooie kamers te zien op interieurblogs en IG dacht ik… Ik begin eraan. Uiteindelijk is het een mooi resultaat en ondertussen staat er hier en daar al nieuwe dingen.

IMG_7367 IMG_7371

April was voor mij een hele leuke maand. Als mei half zo leuk gaat zijn, dan ben ik blij! Volgende week vertrek ik op boerderijklassen met mijn klasje. Dan moet ik zoon -en manlief een weekje achterlaten. Eens benieuwd wat dat gaat geven!

Hebben jullie genoten van april?

xoxo Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 mei 2015 at 11:45

  Ik vond april een fijne maand met heerlijk weer! Leuk overzicht heb je gemaakt, en fijn dat je goede samenwerkingen had.

  • Reply
   Nathalie
   2 mei 2015 at 17:28

   Ja hopelijk in mei ook mooi weer!

 • Reply
  Iep
  1 mei 2015 at 19:33

  Aaw, zo leuk!
  Liefs Iep

  • Reply
   Nathalie
   2 mei 2015 at 11:01

   thanx Iep!

 • Reply
  Frederique
  3 mei 2015 at 16:54

  Zo lief dat shirtje op de laatste foto ‘I’ll eat you up…’ 🙂

Leave a Reply