Unicorns & Fairytales
kamer vince
Interieur

De kamer van Vince

Het heeft lang geduurd maar eindelijk heeft de kamer van Vince vorm gekregen! Na veel inspiratie en instagram/pinterest-hoppen (ik geef het beest maar een naam…) kan ik eindelijk zeggen dat het naar mijn “goesting” is. Mij kennende zullen er nog vaak dingen veranderen maar voorlopig kan het hiermee door…

De zetel die je ziet staan is eigenlijk een stuk van onze zetel in de woonkamer. Maar hij is bruin en dat vond ik niet mooi. Ik kocht een witte plaid (Ikea) en drapeerde die over de zetel. Beter hé. Mooi afgewerkt met heerlijke kussens (Ikea) die goed meeveren! Op de grond heb een leuke nepvacht gelegd (Ikea).

IMG_6546

Aan het bedje hangt een opbergzak (Koeka). Daar kan je doeken instoppen die in de was moeten of kleertjes maar ook knuffels of andere zaken natuurlijk. Eerlijk gezegd heb ik hem nog niet gebruikt maar dat komt nog wel. Het dekentje met de plusjes is mijn favoriet! Ik heb er ook eentje met zwarte wolkjes. (CarlijnQ)  Het zwart-wit dekentje komt van Ikea.

IMG_6580

Aan de muur hangen rechthoekige cubes. De potjes maken het een beetje af (Blokker). De boekjes van Vince worden in een opbergmandje gestopt (Hema). Aan de muur hangt de leuke letterbanner (CarlijnQ) die erg hip en trendy is in dit soort interieur.

IMG_6541

IMG_6584

De letters heb ik zelf gemaakt in een stofje van Riley Blake toen ik zwanger was. Ze passen heel goed bij het behang maar iets minder in het kamertje vind ik. Toch kan ik er geen afscheid van nemen. Ik heb nog wel witte letters die ik misschien zwart ga verven. De paper bag met plusjes vond ik ook bij CarlijnQ maar die vind je overal! Het is een stevige XXL-bag! De lamp komt van Ikea en kostte bijna niets. Ik ben eigenlijk nog op zoek naar een leuke grote lamp en dacht even aan Musti maar die zag ik ook bij mijn zussie in de kamer staan en ik wou niet te veel na-apen. Ik zal haar eens lief aankijken 🙂

IMG_6542

IMG_6581

Ik ben helemaal fan van mijn (kaarten)rekje (Huijzerboompjebeestje). De leuke kaarten herik ook daar gekocht. Natuurlijk is het de bedoeling dat er meer leuke dingen aan komen t hangen, al had ik toch beter nog wat clips bijbesteld! (de verzendkosten zijn erg hoog…)

IMG_6585De leuke blokjes vond ik bij Action en de grote wasspeld heb ik al erg lang. Ik weet niet meer waar ik hem gekocht heb.

kamer vince

De verzorgingstafel. Een strak wit meubel met een kussen. Wat decoratieve stukken en handige opbergmandjes! Zo ziet het kamertje van meneertje Vince eruit. Binnenkort komt er nog een mini wardrobe maar daar later meer over!

Wat vinden jullie van Vince zijn kamer?

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  alexa
  2 april 2015 at 22:45

  wat ziet het er stuk voor stuk leuk en heel lief uit!

 • Reply
  Davina
  3 april 2015 at 08:54

  Supermooi en allemaal past het bij elkaar, knap! Bij ons ziet de kinderkamer er veel kleurrijker uit, en een mixmatch van stijlen, maar ik ben dan ook niet zo goed in interieurdesign dan jij 🙂

  • Reply
   Nathalie
   3 april 2015 at 13:18

   Een kleurrijke kamer is ook héél mooi hé.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 april 2015 at 10:49

  Ik vind ‘m prachtig! En hij straalt rust uit.

  • Reply
   Nathalie
   3 april 2015 at 13:16

   Leuke reactie! Bedankt! Inderdaad, rust…

 • Reply
  Sofie
  3 april 2015 at 19:26

  Helaba! Het kamertje is zeer mooi! 🙂 Enkele leuke hebbedingetjes die ik zeker ga doorgeven aan mijn zus of die ik misschien zelf maak en ze dan als cadeautje geef. 🙂 x

 • Reply
  Sonja
  11 april 2015 at 15:39

  Prachtig! Waar komt je aankleedkussenhoes vandaan als ik vragen mag?

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2015 at 19:58

   Wel, dat is een deken eigenlijk dat ik errond heb gewikkeld. Het dekentje komt van Toddlersandtees.nl

 • Reply
  Roelina
  27 juli 2015 at 16:38

  Ik zat lekker te lezen op je blog en kwam deze tegen. Wat een leuke kamer heeft Vince. Ik ben vooral fan van de letters, hoewel jij schrijft ze niet in de kamer te vinden passen, vind ik het juist wel wat hebben, die twist.

  • Reply
   Nathalie
   27 juli 2015 at 21:29

   Leuk om te lezen! Ze passen wel bij het behang maar natuurlijk niet in het zwart witte…alhoewel er ook blauw is dus… je hebt misschien wel gelijk.

Leave a Reply