Unicorns & Fairytales
betrouwbare babysit - unicorns & fairytales
Baby musthaves kids musthaves moederschap My life

Gemakkelijk en veilig een babysit vinden? Dat kan!

Vrienden van ons houden 1 keer per maand een “date night”. Eigenlijk zouden wij dat ook beter eens terug doen. Maar het is niet altijd makkelijk om je kinderen beiden op hetzelfde tijdstip ergens te laten logeren. Nu hebben wij wel oma en opa die héél vaak in de bres springen. Ze houden elke week de kinderen om de beurt een dagje bij. Als ik het vraag ook wel eens samen maar we vinden het net leuk dat ze eens apart kunnen spelen en aandacht krijgen.

Betrouwbare babysit vinden

Het kan natuurlijk wel eens zijn dat je eigen babysit niet kan en dan moet je een andere betrouwbare babysit vinden. Ik begrijp dat dit niet altijd evident is en al zeker niet als je kinderen de persoon in kwestie niet kennen. Met onze hoogsensitieve zoon is dat al helemaal geen evidentie. Wat doe je dan? Meestal vraag je aan je vriendenkring of ze nog iemand kennen. Wel, met één handige app, namelijk Bsit,  vind je héél snel een babysit in jouw buurt, zelfs aangeraden door vrienden. Je kan er meteen ook een verzekering bijnemen die je dekt bij eventuele schade bij kinderen. Ik leerde de app vorig jaar kennen, maar ik maakte er nu pas gebruik van. Ze vroegen me of ik het zag zitten om de app eens uit te testen en ook al stond ik er eerst niet voor de springen, ik wou het toch eens proberen.

betrouwbare babysit vinden - unicorns & fairytales

Kies de juiste formule

Neen, dit is geen gratis app. Je kan kiezen uit twee formules waarbij de opties anders zijn en waarbij Bsit Plus uitgebreider is. Daar kan je bijvoorbeeld dan ook een naschoolse opvang regelen, dagopvang vinden of voor tijdens vakantiedagen. What’s in it for you? Een lijst met favoriete babysitters die je kan aanmaken, een lijst met sitters in de buurt, een verzekering, de mogelijkheid om te chatten en online via de app te betalen en boonies in te wisselen voor waardebonnen of kortingen bij bepaalde webshops. Je kan ook kringen toevoegen waarin de naam van een betrouwbare babysit wordt gedeeld. Best handig.

De verzekering is een aanvulling op de verzekering ‘huispersoneel’ als je die hebt en dekt de kinderen bij lichamelijke schade. Hier kan je er meer uitleg over vinden. Je kan die er voor 1 euro extra bijnemen bij een babysit beurt. Dat dient wel op voorhand mee aangevinkt te worden.

Hoe werkt het dan?

Wel, eerst en vooral download je uiteraard de app, vul je je gegevens in en kan je aan de slag. Je kan een betrouwbare babysit zoeken in jouw buurt en je zal versteld staan hoe dicht bij jou thuis er te vinden zijn. Bij elke babysit beurt wordt er gevraagd om ze te beoordelen dus je kan die quotatie ook zien. Ook hoe oud ze zijn, waarin ze gespecialiseerd zijn enz… Er staat eveneens bij hoeveel ze vragen per uur en of je een verzekering wil.

Als je een datum en uur weet kan je jouw favoriete babysitters een uitnodiging sturen en krijg je een melding wanneer ze die aanvaard hebben. Heb je een match? Dan kan je chatten en afspreken. Op hun profiel zie je ook meteen of ze betalingen via de app aanvaarden of niet. Het gaat rechtstreeks van jouw rekening naar hun rekening. Handig! Je hoeft dus niet nog eerst geld af te halen (dat probleem heb ik altijd…)

Bij aankomst klik je op start en bij vertrek klik je op STOP. Zo zal je automatisch het bedrag in totaal zien en kan je ervoor kiezen om een fooi erbij te rekenen. Druk op betalen en klaar is kees.

Ook proberen?

Maak jij vaak gebruik van opvang en ben je regelmatig op zoek naar een betrouwbare babysit? Misschien denk je er dan wel over na om je ook aan te melden bij Bsit? Als je dan doet met mijn code krijg je een een gratis babysit uur bij.

 Dus… meld je hier bij BSit aan en gebruik de code UNICORNS

Je krijgt dan één uur Babysit gratis. Alstublieft. En oh ja, vraag aan jouw betrouwbare babysit om zich aan te melden bij de app! Dat is geheel gratis voor hen en zo kunnen ze andere mensen ook helpen.

 

Ken jij deze app? Heb jij hem al geprobeerd? Ik mocht van Bsit de app trouwens enkele maanden gratis uittesten. Moest ik er niet tevreden van zijn dan zou ik er ook nooit over schrijven. Trust me.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply