Unicorns & Fairytales
Lijstjes

Beauty & the brains TAG

Het is dinsdag en dus weer tijd voor een TAG. Vorige dinsdag zat ik nog gezellig in Center Parks (lees hier) maar nu is de vakantie ten einde en zijn we weer gewoon in een werkweek. Ik vond deze TAG in een lijstje op Blogqueen. Let’s do this! 

Favourite book Dit vind ik altijd moeilijke vragen want ik heb zoveel favoriete boeken. Ik lees graag en heb al wel enkele pareltjes door mijn handen laten gaan. Ik ben vooral fan van realistische boeken met verhalen die zo uit het leven gegrepen zijn. Fantasie en thrillers vind ik minder goed. Zo heb ik enkele leuke boeken van Paulo Coelho, Dirk Bracke en zoveel meer. Af en toe een goede chicklit moet ook kunnen! Elke avond voor ik ga slapen lees ik nog even.

Favourite quotes Ik heb er wel enkele… die van Paulo Coelho vind ik geweldig. Op pinterest heb ik een bord met quotes die ik van tijd tot tijd aanvul. Deze vind ik ook een toppertje:     Als een klein beetje dromen gevaarlijk is, droom dan niet weinig maar veel – Proust

Deze quote kleeft in mijn keuken:

Life-1

English or Math Engels… daar kan je mee communiceren en dat is nou nét hetgeen ik heel graag doe. Babbelen!

Science or Art Kunst! Dat heeft me al ver gebracht. Toen ik klein was zag ik mijn nonkel steeds schilderen en tekenen. Ik deed mee…en nu is het een stukje van mijn leven en werk. Op Pinterest kan je mijn werkjes zien en ook de werkjes voor anderen. 

86b12-20131214_093354

Name five music artists or albums that changed your life Ik denk niet dat liedjes mijn leven veranderen maar ik heb er wel enkelen met een speciale betekenis, het zijn er geen 5 maar toch…:

✿ Addictive van Truth Hurts (mijn verblijf in Turkije als werkende mens)
✿ Crazy in love van Beyoncé – hét liedje van mij en manlief. Alweer 11 jaar geleden!
✿ Smile van Nat King Cole – het liedje van mijn nonkel dat hij zelf koos voor zijn begrafenis

Favourite & least favourite subjects at school Ik ging enorm graag naar school. Maar in het Middelbaar had ik een hekel aan informatica en typen. Bah… Gelukkig begreep onze leerkracht dat wel een beetje en was hij mild…

Favourite ‘Celebrity with a brain’ Met een brein… tjah, ik ken die mensen niet hé. Maar ik ben wel fan van Gisèle Bündchen. Als ik dan zie wat ze bereikt heeft buiten haar modellencarrière dan zal ze wel slim zijn ook.

If you could study anything anywhere, what would it be? Architectuur of grafisch ontwerper denk ik… Dat heeft me altijd wel gefascineerd.

What’s your nerdy little secret? Ik wou in het middelbaar steeds 9 of 10 halen en studeerde veel. Ik maakte hopen samenvattingen en toetsen voor mezelf en ging achtergrondinfo opzoeken zodat ik bij de vragen nog wat extra weetjes kon schrijven…

Favourite beauty Guru(s), who you admire for more than their love of beauty/fashion Ik vind de blog van Nathalie Kemna wel leuk om te volgen!

Name some things that you’re obsessed with that other people would find strange or geeky Ik  doe soms plots heel raar en luidruchtig en laat het er allemaal uit… Mensen die mij niet kennen vinden dat wel raar.

Name people (excluding friends and family) who inspire you

✿ Linda van mamaliefde! Ze heeft een superleuke blog met wijze blogjes. Ik heb haar mogen ontmoeten en ze is ook nog eens een leuk persoon!
✿ Gisèle again… als kind keek ik al op naar haar…

Who’s your intellectual soulmate? Dat is zonder twijfel özlem! Mijn vriendin in Turkije. Ze is helemaal “mij” maar dan ergens anders op deze aardbol!

Dit was wel leuk om te doen… Ik hou van vraagjes…. Wil je deze TAG ook overnemen? Doe maar hoor en vergeet me niet hé 😉 Ik ben benieuwd om jullie antwoorden ook te lezen.

xoxo

Nathalie

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Dineke
  24 februari 2015 at 22:59

  wat een leuke tag, helaas heb ik eraan 3 gepland staan de komende tijd maar wie weet daarna! Wat leuk dat je Linda ontmoet hebt, het lijkt mij ook erg leuk om andere mamabloggers te ontmoeten.

  • Reply
   Nathalie
   25 februari 2015 at 05:13

   Het is heel leuk! Wil dat wel meer doen. Linda is naar Antwerpen gekomen 🙂

 • Reply
  Jinnie93
  25 februari 2015 at 02:41

  Wat een leuke tag, en leuk ingevuld! En ik wilde ook even komen melden dat je een hele mooie blog hebt, ik ken nog niet veel andere mamablogs en ben zelf ook nog lang geen moeder (eerst maar eens een potentiële vader vinden haha) al kan ik niet ontkennen dat het mijn droom is om kinderen te krijgen! 🙂

  • Reply
   Nathalie
   25 februari 2015 at 05:11

   Heel erg bedankt! Die droom zal uiteindelijk wel uitkomen maar daar heb je inderdaad een potentiële vader voor nodig (of niet 😉 ) Leuk dat je mijn blog fijn vindt! Ik neem graag eens een kijkje bij jou!!!

 • Reply
  Nele
  25 februari 2015 at 14:52

  Leuke tag – al vind ik m precies moeilijk in te vullen zo. Ik ben nog te kort bezig met mijn blog om m goed in te vullen, denk ik. Gek dat je blog op mijn IPAD niet helemaal goed tot zijn recht komt

  • Reply
   Nathalie
   25 februari 2015 at 14:54

   Mijn andere lay out komt straks online, normaal zou dat beter moeten zijn 🙂

 • Reply
  Sas
  25 februari 2015 at 20:28

  Wat een leuke tag! Erg mooie tekeningen maak je zeg 🙂

  • Reply
   Nathalie
   25 februari 2015 at 22:39

   dankjewel!!!

  • Reply
   Nathalie
   26 februari 2015 at 13:06

   Danku!

Leave a Reply