Unicorns & Fairytales
https://www.mymepal.com/lunchbox-met-naam-en-foto.html
Musthaves Winactie & Give away

Back to school tip #3 | Leuke brooddoos (+WIN!)

Hier ben ik weer met een nieuwe “Back to school tip”. Heb je al een leuke brooddoos voor zoon of dochter? Erg belangrijk en broodnodig!

Stevige brooddoos

Bijna elke dag neemt je kind boterhammen (of iets anders lekkers) mee naar school. Je hebt daarvoor een goede brooddoos nodig. Heel belangrijk is dat hij goed sluit. Ik zie maar al te vaak opengevallen brooddozen tijdens de middagpauze. Je kan dit voorkomen door ofwel een stevige rekker rond de brooddoos te bevestigen ofwel te investeren in een goede stevige brooddoos. Nog leuker wordt het als je kind zelf mee mag beslissen hoe die eruit ziet. Ik heb al eens een blog geschreven over MyMepal en hun spullen. Daar kan je mooie drinkbekers, brooddozen enz… personaliseren. Bovendien zijn ze vaatwasbestendig en makkelijk uit te wassen.

brooddoos - unicorns & fairytales

Gevarieerde lunch

Zoon of dochter zit een hele dag achter de schoolbanken en is druk in de weer tijdens de speeltijden. Zowel fysiek als mentaal een zware inspanning. Het is daarom belangrijk om een gezonde lunch te voorzien. Vermijd liever die suikers in koeken en dessertjes want die maken de kindjes moe, geloof me. Energie kan je uit andere gezondere dingen halen ook. Ik schreef een blogje over Bento, een gezonde lunch. Zeker de moeite om die nog eens te bekijken. Er staan ook leuke tips in.

brooddoos - unicorns & fairytales

Labelen

Je kan de brooddoos zodanig personaliseren dat je de naam van zoon of dochter op de brooddoos laat bedrukken. Wanneer je dit toch liever niet doet kan je best ergens een naamlabel kleven zodat de juffen en meesters ze makkelijk aan de eigenaar kunnen teruggeven wanneer de brooddoos ergens verloren raakt. Dat gebeurt. Ik heb alvast de spullen van Vince voorzien van leuke naamstickers.

brooddoos - unicorns & fairytales

Winnen winnen winnen! 

Ik mag namens MyMepal een brooddoos weggeven aan een lezer. De lunchbox midi campus mag je zelf naar keuze personaliseren. Als dat niet leuk is! Wie heeft er nou geen brooddoos nodig?  Laat even in de comments na voor wie jij een mooie brooddoos wil maken en ik trek op zondag 30 augustus een winnaar. Je kan meedoen tot zondag 21u00. Veel succes! Ik zal de winnaar bekend maken via mijn facebookpagina.

Hebben jullie al een mooie brooddoos? Steken jullie veel tijd in het maken van een gevarieerde middaglunch voor je kind? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Sterre Tijl
  25 augustus 2015 at 08:15

  Leuk!! Net weer ruzie in de tent om die ene leuke broodtrommel…, Dus een eigen voor mijn jongste zou onze ochtenden Heeeeel gezellig maken :-)))

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  25 augustus 2015 at 08:55

  Wauw! leuke broodtrommels tegenwoordig zeg!

 • Reply
  lin mommysworld
  25 augustus 2015 at 09:14

  Leuk!! Ik doe niet mee heb toevallig net 2 nieuwe, maar deze zijn ook gaaf!!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  25 augustus 2015 at 09:53

  Mijn dochtertje trekt straks terug naar school, ze heeft er nog maar een paar maandjes op zitten, dus ik ben heel benieuwd hoe ze het gaat stellen in de eerste kleuterklas. Een mooie nieuwe brooddoos is altijd leuk.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 augustus 2015 at 11:27

  Mijn kinderen nemen het liefst plastic zakjes mee… Die nemen minder plek in. Ik had ze liever zo’n mooie broodtrommel meegegeven.

 • Reply
  Leila
  25 augustus 2015 at 12:03

  Ik doe terug mee met deze actie dan ? superleuk een gepersonaliseerde brooddoos voor mijn prinsesje ??

 • Reply
  lynn goossens
  25 augustus 2015 at 12:29

  Ik probeer ook nog eens 🙂 Ook leuk voor mijn stoere kerel om in april mee te nemen naar school ☺??

 • Reply
  Tamara
  25 augustus 2015 at 14:25

  wat een leuke winactie!

  • Reply
   Nathalie
   25 augustus 2015 at 16:35

   succes

 • Reply
  Nele
  28 augustus 2015 at 05:52

  Omdat het nog vroeg is, doe ik mee ! Een brooddoos is nooit weg! Lieve groeten

 • Reply
  Rebecca
  28 augustus 2015 at 07:52

  Een coole brooddoos kan m’n zoontje wel gebruiken om naar K2 te gaan. Dan kunnen we eindelijk afscheid nemen van die brooddoos van Plop…

 • Reply
  Nicole
  30 augustus 2015 at 08:34

  Hoi! Ik wil graag winnen voor ons zoontje Spencer. Dan kunnen daar mooi zijn crackers en babykoekjes in als hij naar de gastouder gaat!

Leave a Reply