Unicorns & Fairytales
WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops museum My life Op stap uitstappen binnen

WONDR Experience in Amsterdam: een kunstzinnige speeltuin voor volwassenen (en kids)

Wij ontdekten WONDR Experience tijdens een evenement en waauw, het was echt wonderbaarlijk… Deze met confetti bestrooide wereld van kleur en sensatie is anders dan​alles wat je ooit hebt gezien! WONDR is een plek die inspiratie, verbeeldingskracht en pure blijdschap oproept. Het is een oogverblindend avontuur waar je wordt uitgenodigd om te spelen, te delen en te verkennen. En dat is nou nét wat wij allemaal wel eens nodig hebben, niet? 

WONDR voor volwassenen

Wondr Experience is een magische wereld, een speelwereld voor volwassenen. Een soort Instagram museum met allerlei kamers die tot de verbeelding spreken. Als je denkt dat het niet gekker kan, wacht dan maar tot je in de volgende kamer komt. Je zintuigen worden op onverwachte manieren geprikkeld en je inner kind gaat weer spelen. Je gaat hier niet zonder glimlach door. Het is een ware speeltuin voor volwassenen. In een reuzegroot ballenbad springen, schommelen, tekenen op muren, in een stripverhaal terechtkomen, karaoke zingen, in een groot zwembad vol marshmallows springen… En dat is nog niet alles. Ervaar het gewoon zelf…

lees ook: Leuke tips voor jouw staycation met kinderen!

WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales

     WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales  WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales

 

WONDR kids time

WONDR is een meeslepende en kunstzinnige ervaring in de vorm van een speeltuin voor volwassenen… maar ook kinderen gaan hiervan genieten. En daarom hebben ze KIDS TIME in het leven geroepen: een speciale tijd waarin ze families met hun kinderen verwelkomen.

Tijdens KIDS TIME gaan bezoekers tot en met 10 jaar met korting naar binnen (kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang). Houd er rekening mee dat kinderen tot en met 10 jaar buiten KIDS TIME niet zijn toegestaan.

De toegang voor KIDS TIME is iedere zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:30 uur (entree).  Tot eind augustus hebben ze iedere dag KIDS TIME. Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:30.

En omdat ze de start van de zomervakantie graag extra goed inluiden zal er een professionele fotograaf alle magische momenten voor jullie vastleggen gedurende de gehele maand juli!

Waar is WONDR !?

WONDR kan je vinden in Amsterdam. Nadien kan je dus nog heerlijk gaan genieten in de stad. Je kan dit bezoek combineren als je wil, want hey… als je in Amsterdam bent dan wil je toch liever wat meer zien dan alleen WONDR? Een bezoek duurt ongeveer anderhalf uur. Je hebt maximaal 2 uur toegang. Geniet, verwonder en beleef!!

Bezoek de website van WONDR.

WONDR Experience Amsterdam - unicorns & fairytales

Kennen jullie WONDR al? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply