Unicorns & Fairytales
weekplanner - unicorns & fairytales
lifestyle musthaves moederschap Musthaves My life Winactie & Give away

Maak je leven iets makkelijker met de weekplanner + WIN

Ik heb erg vaak het volgende fenomeen (en ik ben er zeker van dat ik niet alleen ben)… Ik denk bij mezelf: ik mag dit niet vergeten en na een minuut weet ik het al niet meer. Of dan leg ik iets weg op een bepaalde plek omdat ik bij mezelf denk dat ik het daar zeker terug ga vinden en weet ik totaal niet meer waar ik dat nou gelegd heb. Dagelijkse kost hier. Maar vooral afspraken, belangrijke momenten, ouderavonden, vergaderingen… Daarom maken we hier gebruik van een weekplanner.

Weekplanner

Een weekplanner voor het hele gezin. Een must voor gezinnen met veel afspraakjes of wanneer je houdt van overzicht. Vaak vraagt manlief om eens in de agenda te zien of er iets gepland staat. Ik moet namelijk wel een agenda bijhouden voor alle vergaderingen, events en afspraken in te noteren. Daar zet ik ook de shiften van hem in en de belangrijke gebeurtenissen of vrije dagen op school. Maar het is wel leuk om een weekoverzicht te hebben zodat we allemaal kunnen zien wat er gepland staat die week. Wanneer de kinderen ouder zijn kunnen ze ook goed mee volgen. Het biedt rust en structuur.

Tip: de nieuwe weekplanner van Mamabaas

Deze weekplanner is erg leuk. Ze hebben 44 keer hetzelfde schema voorzien met plek voor 4 gezinsleden. De zomervakantie is hier niet voorzien maar je kan de schema’s wel kopiëren en gebruiken hoe jij het wil. Iedereen gebruikt dit naar zijn wens denk ik. Heb je een groot gezin? Dan zou ik twee blaadjes naast elkaar ophangen.

Er hoort ook een stickervel bij met de meest voorkomende situaties in een gezin: een verjaardag, boodschappen doen, dokter, feestje, hobby, een kamp, een schooluitstap, Sint,  enz… Stickertjes zijn altijd leuk en fleuren de boel op. Handig voor kleine kinderen want dat maakt het visueel.

weekplanner - unicorns & fairytales

Er zitten ook enkele informatieve bladen bij waar je veel aan gaat hebben. Zo zijn er bladen om de ochtenden goed door te komen en wel op twee manieren: het ideale scenario en een scenario waarbij alles een beetje misloopt. Wel leuk gevonden.

(Ik schreef trouwens ook een blog over hoe je de schooldag goed kan starten) 

 

weekplanner - unicorns & fairytales

weekplanner - unicorns & fairytales

Er zitten ook hulpvaardige bladen bij die ons meer vertellen over het tijdsbesef van een tweejarige tot een 7jarige en hoe je het allemaal overzichtelijker kan maken voor kinderen. Er zitten zelfs ludieke jokerkaarten in voor wanneer je te laat bent. Die kan je ook kopiëren, maar gebruik ze met mate: je baas gaat het 1 keer leuk vinden maar niet wanneer je elke dag een joker inzet. Hahahaha.

weekplanner - unicorns & fairytales

weekplanner - unicorns & fairytales

Win een weekplanner

Hebben jij en je gezin ook een drukke planning? Kan jij deze weekplanner maar al te goed gebruiken? Dan heb ik goed nieuws want je kan deze weekplanner winnen.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook
 2. Vertel me waarom jij de weekplanner graag zou winnen
 3. Je mag dit bericht delen als je wil (is niet verplicht om te winnen)

 

WINNAAR IS JENNIFER VAN LITSENBORG

XOXO nathalie

You Might Also Like...

36 Comments

 • Reply
  Nele van MamaExpert
  3 januari 2018 at 06:41

  Ik doe graag mee, want we hebben er een van doen! PS jouw einddatum klopt niet!

 • Reply
  Kristel
  3 januari 2018 at 07:06

  Hier maken we graag kans op. We hebben er nog geen gekocht en ik ben nog echt van het plannen op papier 🙂

 • Reply
  Valerie w
  3 januari 2018 at 07:42

  Met een nieuw samen gesteld gezin kunnen wij dit wel heel goed gebruiken!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  3 januari 2018 at 07:52

  Naast onze gesynchroniseerde agenda op de smartphone heb ik ook graag een kalender in de keuken hangen om het overzicht te bewaren. Ook mijn dochtertje van 5 begint er nu op te kijken, dus deze met de stickers zou zeker goed van pas komen.

 • Reply
  Sabrina
  3 januari 2018 at 07:57

  Wat een leuke originele planner met leuke extra tips erbij😍
  Misschien word er zo wel opgekeken door een bepaald mannelijk persoon in huis?🤔😂😂

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  3 januari 2018 at 07:58

  Deze zou ik heel graag winnen!! Wij zijn ook met z’n vieren en plannen moet echt wel gebeuren. Ik heb er nu 1 hangen, maar deze lijkt me veel handiger. De stickers en jokers zijn ook heel tof.

 • Reply
  Nele V
  3 januari 2018 at 08:05

  super handig voor het nieuwe jaar om alle activiteiten van de kids te plannen! ik doe graag mee.

 • Reply
  Laura Fierens
  3 januari 2018 at 08:06

  Ik doe ook graag mee!
  Wij zijn een gezinnetje van 3 sinds een dik jaar nu en we merken nu al dat planning ALLES is 😃
  Ik heb zelf ook al jaren een old-school papieren agenda en wil dat ook niet anders. Zo’n werkplanner zou een heel mooi verlengde zijn! 👌

 • Reply
  Isabelle
  3 januari 2018 at 08:11

  Met 2 jonge tieners met hun eigen agenda en die van mama en papa er bij moet hier wel t één en t ander gepland worden! En dan kan je dat maar beter doen op een mooi exemplaar. Ja…wij willen heel graag winnen!

 • Reply
  Emmeline
  3 januari 2018 at 08:15

  Graag doe ik mee! Sinds een jaar zijn we met 3, en als je beide fulltime (en meer door bijberoep) werkt, is planning alles. Zelf probeer ik dit jaar nog eens een bujo goed bij te houden, dat mijn hoofd wat rust kan krijgen op bepaalde momenten. De weekplanner kan het verlengde zijn zodat manlief ook op de hoogte is van afspraken, verplichtingen, enzovoort. De stickers lijken mij een supertoffe extra!

 • Reply
  Delphine Collie
  3 januari 2018 at 08:17

  Het zou voor mij zeker een aanwinst zijn. Om te kunnen vermijden dat ik een momster word! 🙂

 • Reply
  Evelien De Keukeleire
  3 januari 2018 at 09:00

  Oh! Dat zou hier goed van pas komen met 3 kinderen met veel hobby’s. En 2 werkende ouders. Ik plan liefst op papier dus laat maar komen. 😊

 • Reply
  Nele
  3 januari 2018 at 09:01

  Dit zou heel handig zijn voor ons. Er zijn er hier met wat nevenactiviteiten en uit de hand gelopen hobby’s. Dat vraagt wat planwerk bij ons.

 • Reply
  Ruth
  3 januari 2018 at 09:03

  Ik doe zeker mee! Nummer 2 is er bijna. Nummer 1 gaat bijna naar school… Help!
  Deze Planner is dus megahandig 😝

 • Reply
  Michelle Beauprez
  3 januari 2018 at 09:12

  Superleuk dit!
  Ik zou hem graag kado doen aan mijn vriendin. 🍀💕

 • Reply
  Sarah
  3 januari 2018 at 09:14

  Ik doe ook graag mee om deze superleuke weekplanner te winnen. De meeste exemplaren in de winkel spreken me niet zo aan en daarom ook nog geen gekocht. Deze ziet er inderdaad echt superleuk en praktisch uit. Ook voor zoonlief fijn, dan kan hij eens een sticker plakken en dus zelf iets in de planner zetten 😉 Bovenal hou ik van papieren versies, en dat gaat voor alles op bij mij: agenda, boodschappenlijstje, to do list, en noem maar op. Dus, duimen maar!

 • Reply
  Sara
  3 januari 2018 at 09:16

  Wij hebben sinds 7 weken ons 3e kindje er bij en onze oudste gaat eind van de maand voor het eerst naar school. Als ik in maart dan weer moet beginnen met werken zullen we heel goed moeten plannen!! Het zou dus super handig zijn voor ons!

 • Reply
  Marange
  3 januari 2018 at 09:29

  Jaaaa ik zou dit graag willen winnen. Ik heb toevallig nog gister alles ‘ouderwets’ op papier geschreven.

 • Reply
  STravelIEN
  3 januari 2018 at 09:41

  Wat lijkt me dat handig, z’n weekplanner! Ik hoef er zelf geen te winnen want heb er net eentje aan mezelf cadeau gedaan maar lijkt me wel heel handig om meer structuur in het dagelijks leven te brengen!

 • Reply
  Stefanie
  3 januari 2018 at 10:23

  Om cadeau te doen aan mijn zus, want dit kan ze wel goed gebruiken! 😉

 • Reply
  Chantal Uijtendaal
  3 januari 2018 at 12:08

  Wat handig en wat een mooie !
  Past nog goed in ons interieur ook 🙂
  Dit lijkt me echt een uitkomst, mijn man en ik hebben als goed voornemen een betere gedeelde agenda, en gezien ik naast mijn gewone baan ook nog per 1-1-2018 voor mezelf ben begonnen kunnen wij deze heel goed gebruiken !

 • Reply
  Gitte
  3 januari 2018 at 12:38

  Hoi hoi voor deze planner doe ik héél graag mee voor ons gezin met 3 mensen met ass is planning dagelijkse kost, structuur brengt rust. Deze lijkt super overzichtelijk. Ik vind het fijn om jullie nog steeds te volgen. Wat worden ze toch al groot uw kleine schatjes. Doe zo verder 😚

 • Reply
  Sharon de Ridder
  3 januari 2018 at 13:26

  Zo, deze zou ons drukke gezinsleven een stuk makkelijker en overzichtelijker maken! Ik doe dus graag mee 🙂

 • Reply
  Patricia Paling
  3 januari 2018 at 15:36

  Dat lijkt me Super voor ons gezin met 2 kids!!! De oudste (8 jr) kan al lezen en zou er zeker ook dagelijks op kijken… Hoe meer structuur, hoe beter! En ik hoop het dit jaar druk te krijgen met wat ik vanuit huis wil en ga opstarten! Dus een heel goed overzicht zou zeker fijn zijn voor meer structuur en rust! Een groot plezier voor ons alle vier! 😊💝🍀

 • Reply
  Marian B
  3 januari 2018 at 16:28

  Mooie start van het jaar! Erg handig, die kunnen we hier goed gebruiken, dus ik doe graag mee.

 • Reply
  Jennifer Van Litsenborg
  3 januari 2018 at 19:16

  Wij doen graag mee, met zovele hobbies, jobs en allemaal bezige bijen in huis zou het leuk zijn om te weten wie waar is 😊

 • Reply
  Jolein jolein
  3 januari 2018 at 20:06

  Oh super handig ! Ik waag dolgraag een kansje want sinds mijn eerste zwangerschap kan ik niet veel meer onthouden hahah.

 • Reply
  Lisanne Bons
  3 januari 2018 at 20:37

  Ik maak graag kans. We hebben er nog geen aangeschaft maar met een combinatiegezin met 4 kinderen is zo’n kalender echt onmisbaar.

 • Reply
  Decuyper Sofie
  3 januari 2018 at 21:19

  Na de geboorte van mijn dochter 5 maand geleden moet ik deze week voor het eerst terug aan de slag. Zo’n kalender zou super zijn om wat structuur te brengen in mijn onregelmatige uren als opvoedster!

 • Reply
  Natasja van der steen
  4 januari 2018 at 12:09

  Super leuke en duidelijke planner die ik heel goed zou kunnen gebruiken om mijn drukke agenda duidelijk zichtbaar te maken in huis. Zou super welkom zijn. ❤️

 • Reply
  Liesbeth
  5 januari 2018 at 10:25

  Wat een leuke planner! Ik doe graag mee om ons gezin te managen 😉

 • Reply
  Eva De Hoef
  5 januari 2018 at 16:09

  Ik heb 2 dochter van 2.5 en 5 jaar en zo’n kalender is superhandig om de taakjes en uitstappen duidelijk op aan te duiden,

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  6 januari 2018 at 11:43

  Ik doe graag mee! MIjn leven is zo chaotisch en denk dat zo een planner echt wat orde in de chaos zou kunnen schepen.

 • Reply
  Griet
  8 januari 2018 at 22:12

  Voor mijn dochter met autisme zou dit haar leven al heel wat makkelijker maken.

 • Reply
  Linda Smeets
  10 januari 2018 at 18:46

  Ideaal! Ik zou de weekplanner graag willen winnenom het allemaal wat beter op een rij te krijgen zodat alles wat soepeler verloopt in ons zeer drukke gezinsleven.

 • Reply
  Kristin Droessaert
  11 januari 2018 at 14:20

  Super! Ik doe ook graag mee.

Leave a Reply