Unicorns & Fairytales
corine de farme - unicorns & fairytales
beauty fashion musthaves Get inspired Gezondheid / Health Musthaves My life Personal

Mijn favoriete verzorgingsproducten op een rijtje

Wij, mama’s, moeten ons ook goed verzorgen. Ik ben geen beautyblogger maar ik krijg af en toe de kans om eens nieuwe verzorgingsproducten voor kinderen en voor mezelf uit te testen. Bijna twee jaar geleden ontdekte ik op een persdag Corine De Farme en sindsdien ben ik er aan bijven hangen en kan ik niet meer zonder. Zo zie je maar…

Een dagelijkse verzorging

Het zou beter kunnen, ik heb eigenlijk nog niet zo’n mega lange routine en een boel verzorgingsproducten en dat komt gewoon omdat ik mij ‘s ochtends zo moet haasten. Mijn eigen schuld. Ik zou ook NOG vroeger kunnen opstaan, maar dan zou dat al om 4 uur moeten zijn want Lex is tegenwoordig wakker om 5 uur. Ooit gaan die kinderen beter slapen en kan ik mijn beauty ritueel weer doen hahaha.  Maar het is beter om wel tijd voor jezelf te nemen. Ik heb een aantal dingen die ik wil veranderen en dat is er eentje van: mezelf nog beter verzorgen. Ik ben al wel begonnen aan onze voedingsstijl (innerlijke verzorging) maar uiterlijke verzorging is ook best belangrijk. Zeker wanneer je geen jonge huid meer hebt. Zelf heb ik een erg gevoelige huid dus het is niet gemakkelijk om producten te vinden. Zeker niet als je naar budgetvriendelijke producten op zoek bent.

Voor mij was Corine De Farme een perfecte match. Dat zeg ik niet zomaar. Ik koop ze zelf, achter de hoek, in het Kruidvat en ben nog steeds tevreden van zowel de kinderproducten als producten voor volwassenen.

corine de farme - unicorns & fairytales

Mijn lievelingsproducten van Corine De Farme (voor mezelf)

Wanneer je gaat kijken op de website van Corine De Farme zal je zien dat ze een heel groot assortiment hebben. Niet alles is in België verkrijgbaar maar wel veel. Het is onmogelijk om ze allemaal in huis te hebben. Maar ik heb er al enkele zaken van getest en wat goed is, is goed en daar blijf ik dan meestal wel bij. Voor mij zijn dat de volgende producten…

corine de farme - unicorns & fairytales

  • Het micellaire water

Dit is een griefke. Elke ochtend en avond reinig ik mijn gezicht ermee en ook verwijder ik hiermee make-up. Tegen alle andere removers kan ik niet tegen en beginnen mijn ogen en gezicht te pikken. Deze heeft dat niet en werkt voortreffelijk. Bovendien een grote bus waarmee je best lang doet. Yes!

  • De bodymilk

Heerlijke bodymilk die makkelijk uit te smeren is, niet plakt en effectief een zachte huid biedt. Normaal gezien gebruik ik dat niet veel maar ik verplicht mezelf ertoe en het werkt wel. Ik voel het aan mijn ellebogen (ja echt dus hé!)

  • Face wash

Onder de douche gebruik ik hem enkele keren per week. Een zachte mousse die je masseert op je gezicht en nadien afspoelt.

corine de farme - unicorns & fairytales

  • De Monoï zonnemelken en after sun

Die geur doet mij denken aan vakantie en mijn jeugd. Toen ik hem voor de eerste keer terug rook vloog ik jaren terug in de tijd. No way dat ik nog een andere wil, alleen al voor de geur. Ze hebben ook heerlijke after sun met monoï. Ik ruik dus naar vakantie wanneer de zon schijnt (en stiekem ook wanneer ze niet schijnt als ik de after sun smeer). Geweldig.

lees ook: 10 manieren om je kinderen te beschermen tegen de zon

corine de farme - unicorns & fairytales

  • Intieme wasgel

Handig, geurloos en irriteert niet. Heb ik altijd gereed staan.

  • douchegel 

Ik gebruik ook de douchegel van Corine De Farme, je moet eens één keer raden wat mijn favoriete geur is. Hij is momenteel op, maar ik heb de nieuwe om eens te proberen.

Wat ik nog niet geprobeerd heb maar wel benieuwd naar ben is de gezichtscrème. Maar dat ik zeer moeilijk voor mij. Ik krijg nl. vaak rode uitslag van bepaalde crèmes en sommige crèmes zorgen ervoor dat mijn huid plots zo vet wordt en dat ik hier en daar puistjes krijg.

 

Verzorgingsproducten voor kinderen

Ook voor kinderen hebben ze heerlijke producten. Ik ben heel erg fan van de geur van de groene reeks met Calendula.  Daar hebben ze trouwens ook natte doekjes van voor lichaam en gezicht. Die zijn zo geweldig. Vince is dan weer helemaal fan van de douchegel met Cars. Voor kinderen is dat natuurlijk heel fijn om hun helden van televisie te zien. Maar ik verkies toch de groene producten. Momenteel hebben we de blauwe reeks nog die ik won omdat ik een winnares was van de Mom Blog Awards. Een betere prijs kon ik me niet indenken als trouwe fan.

verzorgingsproducten voor kinderen - unicorns & fairytales

 

 

Wat vinden jullie fijne verzorgingsproducten voor kinderen en  jezelf ?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply