Unicorns & Fairytales
zwangerschapsbox - unicorns & fairytales
My life Winactie & Give away

/ Musthave / Een maandelijkse verwenbox voor zwangere vrouwen & WIN

Dit is nou echt superleuk en eens iets anders dan die abonnementen op bloemen, tijdschriften en voedingswaren. Enkele maanden geleden ontdekte ik ‘In The Pudding Club’. Ik vond het meteen jammer dat ik niet meer zwanger was maar ik vond het wél een échte musthave. Om zelf te bestellen, om cadeau te doen tijdens een babyborrel van je vriendinnen en familie of gewoon, om cadeau te doen aan iemand die zwanger is. Ik stel je graag enkele zwangerschapsdozen / verwenboxen voor.

Zwangerschapsbox

De zwangerschapsbox is echt een fijn gegeven. Ze hebben 8 verschillende dozen waar je uit kan kiezen: De ‘Kick-Off Pregnancy box’ -voor het eerste trimester van de zwangerschap-, de maandelijkse zwangerschapsboxen ‘Month 4’ tot en met ‘Month 9’ en een voor net de kraamtijd, de ‘After Labor box’. Kies de zwangerschapsdoos die past bij de maand van de zwangerschap. Bijvoorbeeld: bij 31 weken nader je de 8ste zwangerschapsmaand en raden ze aan voor ‘Month 8’ te gaan. Je kan zelf kiezen welke je wilt en hoeveel je er wilt. Maandelijks een zwangerschaps box ontvangen, eenmalig of als cadeau aan een zwangere vrouw geven? Dit is echt ook een leuk kraamcadeau. Het kan allemaal. Heb je een abonnement en wil je deze stopzetten? Natuurlijk! As flexible as pudding. Check wel even of ze (al) op jouw postcode bezorgen.

Bekijk alle zwangerschapsboxen van In The Pudding Club

zwangerschapsbox - unicorns & fairytales

Wat zit er dan in?

In deze dozen zit er écht iets in wat je nodig hebt. Geen eindeloze foldertjes en mini staaltjes waar je niets mee bent maar 5 volwaardige producten en 5 informatieve folders, samengesteld door experts. Je kan verschillende icoontjes terugvinden die iets meer vertellen over YOU (ontwikkeling van je lijf en hormonen), NUTRI (alles over voeding), FIT (beweging), PREP (alles over wat je in orde moet brengen), BABY (alles over de ontwikkeling van je baby). Steeds zit er een info -of advieskaart in en producten die te maken hebben met deze 5 categorieën.

Kraamcadeau

De zwangerschapsbox is niet alleen leuk om aan jezelf cadeau te doen, het is ook een ideaal kraamcadeau. Zeker de Motherlove Box en de After Labor Box. Je gaat zeker origineel zijn.

SPECIAL: The Motherlove box voor op elk moment in de zwangerschap

Voor ik natuurlijk iets schreef over de zwangerschaps-verwenboxen wilde ik wel weten of ze echt de moeite waren. Ik kreeg daarom de motherlove box opgestuurd die je ook kan kopen voor 49,50 euro en die je cadeau kan doen in elke fase van de zwangerschap. Hij is uiteindelijk ter waarde van 95 euro en je krijgt er een leesboek bij van Oprah Winfrey twv 18,95 euro. Nadien geef ik deze spulletjes natuurlijk cadeau aan iemand die zwanger is. Ik kan er jammer genoeg niets meer mee doen.

Weet je wat ik het leukste vond? Al die mooi ingepakte cadeautjes. Want wie wil er nu geen cadeautjes krijgen? Bij de Motherlove Box weet je, als je gaat spieken op hun website, wat er inzit maar bij de andere zwangerschapsdozen weet je dat niet en blijft het een verrassing. Als ik deze inhoud zie dan weet je dat de andere zwangerschapscadeaus ook hoogwaardig zijn. Dit is een fijn kraamcadeau!

lees ook: 20 leuke originele kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

zwangerschapsbox - unicorns & fairytales

Wat zit er in de box? Zes natuurlijke en/of inspirerende producten voor wat self-love:

> E:botanicals Kyss lipbalsem – “To cheer you up” na een nacht slecht slapen en/of bij zwangerschapskwaaltjes

>Ridiculously good – raw chocolate treat voor een self-love momentje

>Motherlylove – Down-under verdient ook extra aandacht 😉

>Laveen – natuurlijke vitamine D & K voor je baby’tje straks

> Gray Label – een 100% organic top voor je kleintje

>Woezel & Pip Liefdesgedichtje – Een bijzonder boek geschreven door Guusje Nederhorst toen zij zwanger was 15 jaar geleden

>Intro advieskaarten voor NUTRI, FIT&PREP

GRATIS BOEK ‘Wat ik zeker weet’ t.w.v. €18,95 bij bestelling van de box: Het lievelingsboek van Lucy. Een must read met wijsheden van Oprah Winfrey om goed voor jezelf en anderen te (blijven) zorgen.

 

Ook leuk

In de doos zit ook een kortingsbon voor MrStarsky Amsterdam (een geboorteposter met daarop de stand van de sterren op dat specifieke mooie moment) en SOAP treatment store (op de mommy-to-be treatments)

 

lees ook: 5 leuke design kraamcadeaus

zwangerschapsbox - unicorns & fairytales

WIN WIN WIN

Natuurlijk vond ik dat één van jullie ook wel verwend mocht worden met deze zwangerschapsbox en vroeg of ik iemand blij mocht maken. Dat vonden ze een leuk idee. Daarom mag ik zo’n MOTHERLOVE BOX wegschenken aan iemand. Ben jij zwanger en wil je dit thuis ontvangen of ken jij iemand die zwanger is en wil je dit cadeau doen? Doe dan snel mee. Zo kan je ook ontdekken of het iets voor jou is.

 

 • Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 • Tag op Facebook een zwangere vrouw of vriendin die deze zwangerschapsbox wel kan gebruiken
 • Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.

 


XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Anna
  14 juni 2018 at 07:11

  Ik doe heel graag mee voor een lief vriendinnetje…

  Facebook: An Na

 • Reply
  Lisa
  14 juni 2018 at 07:32

  Ik doe heel graag mee.. deze keer voor mezelf. Nu 34 weken zwanger en eentje thuis van 13 maand oud dus wat selfpampering zou geweldig deugd doen 🤭😉😍

 • Reply
  E
  14 juni 2018 at 08:10

  Ik doe ook heel graag mee. Na een lange lijdensweg van twee jaar lang, behandeling na behandeling slechts nieuws, kregen we een tijd geleden het heerlijke nieuws dat we er binnenkort twéé wondertjes bijkrijgen. Omdat we nog maar 8 weken ver zijn (maar dus gelukkig al uit de grootste gevarenzone en met twee heerlijke mooie kloppende hartjes) maak ik het liever nog niet openbaar bekend op facebook… :). Maar stiekem zou een verwenpakketje wel héél erg leuk zijn!

 • Reply
  Tamara
  14 juni 2018 at 20:29

  Dit zou ik heel graag willen winnen. Ik heb er lang op moeten wachten voordat mijn man voor een tweede wilde gaan. Het lijkt mij zo leuk om met deze cadeautjes steeds weer even heel bewust met de zwangerschap bezig te zijn.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  15 juni 2018 at 00:30

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn zwangere zusje! Ik heb haar niet getagd maar iemand anders! Anders is de verassing er al vanaf!

 • Reply
  Marian B
  15 juni 2018 at 10:59

  Wat lief en leuk! Hier zou ik graag als verrassing mijn zwangere collega mee verrassen.

 • Reply
  Patricia Lubbertje-Boutje
  19 juni 2018 at 12:02

  Na 4 jaar proberen kunnen we eindelijk zeggen dat we een wondertje verwachten. Daarom gun ik mijn vrouw (we zijn beide vrouw) dit mooie pakket.

 • Reply
  Sabrina Zijlstra
  24 juni 2018 at 15:49

  Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje die binnenkort van haar eerste droppie zal bevallen.

Leave a Reply