Unicorns & Fairytales
geboortekaartjes - unicorns & fairytales
Musthaves Webshoptips

Unieke geboortekaartjes

Ik vond weer enkele unieke geboortekaartjes bij geboortepost. Vooral de serie Wonderland is enorm mooi. Laat je ‘newborn’ meteen de hoofdrol spelen. 

Unieke geboortekaartjes met je kindje in de hoofdrol zijn altijd heel fijn. Zelf ben ik fan van de specialere geboortekaartjes. Niet met pastelkleurtjes en printjes maar eerder een beetje “anders”. Hoewel het bij hen ook mogelijk is om “lieve” kaartjes te laten drukken, is er ook veel wat mij meer aanspreekt.  Wat er voor mij vooral uitspringt zijn de geboortekaartjes met krijtbord en de serie “Wonderland”.

Cute moments (krijtbordkaartjes)

Deze kaartjes vind ik enorm leuk. Ook wel origineel.  De unieke fotoreeks ‘Blackboard Adventures’ van Cute Moments Photography heeft internationaal (Parijs, Moskou, Verenigde Staten) vele prijzen in de wacht gesleept. Je kan ze bestellen met de foto van je eigen baby.

unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales unieke geboortekaartjes - unicorns & fairytales

 

Wonderland

Dit is ook superleuk. Je baby wordt in een droomland voorgesteld. Je stuurt de foto van je baby door naar geboortepost en enkele uren later zijn de kaartjes klaar. Je hoeft ze enkel nog te controleren.

geboortekaartjes - unicorns & fairytales geboortekaartjes - unicorns & fairytales geboortekaartjes - unicorns & fairytales

Lage prijs voor TOP kwaliteit 

Natuurlijk zijn er bij Geboortepost nog veel meer kaartjes te verkrijgen. Vooral de prijs overtuigt mensen. De geboortekaartjes hebben een heel fijne prijs. Kwalitatief zijn ze ook goed. Wanneer je de prijzen gaat vergelijken met anderen zal je merken dat er erg grote verschillen zijn. De verzendkosten naar België liggen zeer laag en voor een gratis proefdruk betaal je geen verzendkosten, ook niet naar België. Met deze code kan je een gratis proefdruk maken:  code NA3784.

Eigen ontwerp

Toch niet zo fan van voorgemaakte kaartjes? Dan kan je altijd je eigen kaartjes maken. Dit kan op twee verschillende manieren: in de Online Kaartenmaker of een ontwerp uploaden als JPG file.

Je kan deze en nog vele andere geboortekaartjes bewonderen op hun website. Ga zeker eens een kijkje nemen want ik vind het zeker de moeite.

 

Wat vinden jullie van deze geboortekaartjes? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Jess
  24 september 2015 at 07:35

  Ik heb graag mijn geboortekaartjes meteen de deur uit. Dit design vraagt ng wel wat werk na de bevalling. Wel leuk voor een uitnodiging voor een geboortefeest ofzo 🙂

  • Reply
   Nathalie
   26 september 2015 at 18:44

   ja dat kan inderdaad ook!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 september 2015 at 13:34

  Wat een lollige kaartjes zijn dat! Echt heel anders dan anders!

  • Reply
   Nathalie
   26 september 2015 at 18:44

   Ja ze zijn leuk hé, zeker als je eigen baby er zo ligt!

 • Reply
  Sundays Brunch - Specials of the week #10 - A simple life
  27 september 2015 at 10:40

  […] Deze geboortekaartjes wil ik ook! (Maar nog even wachten op de kindjes).  […]

  • Reply
   Nathalie
   27 september 2015 at 10:53

   Wat leuk ! Ik ben benieuwd 🙂

Leave a Reply