Unicorns & Fairytales
Lijstjes

Tuesday’s Tag • The fairytale tag

Ik kwam deze fairytale tag tegen bij deze dame en ik vond dat ik hem moest overnemen, enkel al voor de naam. Ik vind tags altijd wel leuk. Zo leer je toch iemand een beetje kennen aan de hand van vraagjes. Hij blijkt ook nog eens leuk te zijn dus here we go… 

Sneeuwwitje: Beschouw jij jezelf als mooi?
Ik vind mijn poging om steeds positief te zijn,  anderen te helpen en vriendelijk tegen iedereen te zijn mooi. Mijn “innerlijk” laat ons zeggen. Pas op, er schuilt diep in mij ook een minder mooi kantje hoor, dat heeft iedereen wel. Wanneer je weinig geslapen hebt, een slecht humeur hebt of problemen hebt kan je wel al eens minder positief zijn.

Uiterlijk vind ik mezelf niet mooi maar ook niet überlelijk. Ik heb al lang aanvaard dat ik mezelf nooit goed genoeg zal vinden. Dat kan je ook hier lezen.

Doornroosje: Hoeveel uren slaap je per nacht?
Sinds april 2014 niet zo veel meer… Het leven van een moeder bestaat uit weinig slaap. Nog steeds slaapt mijn kleine mannetje nog niet door dus mijn nachten zijn onderbroken. Ik vat de laatste tijd ook moeilijk de slaap dus laat ons zeggen dat ik max. 6 uur slaap. Soms meer , vaak ook minder.

Raponsje: Hou je ervan om buiten te zijn?
Tijdens de zomermaanden wel! Dan hou ik er echt van om in het zonnetje te vertoeven. Liefst nog met een lekker drankje erbij. Wanneer het slecht weer is liever niet en zeker al niet als het vriest en sneeuwt! Ik ben niet zo’n wintermens.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Ja, veel te vlug! Ik zie altijd het beste in de mensen. Vaak slaagt dat wel tegen… Misschien moet ik dit wat minder doen. Er zijn natuurlijk grenzen ook. Ik kan vaak wel mensen goed inschatten na een tijdje.

De Wolf en de Zeven Geitjes: Ben je gemakkelijk voor de gek te houden?
Enorm! No further comment!

De Zeven Raven: Heb je broertjes of zusjes? Hoe is jouw relatie met hen?
Ja, ik heb een broer! We hebben een goede relatie (hij is 10 jaar ouder) maar jammer genoeg zie ik hem niet zoveel. Hij heeft een eigen bar en restaurant en heeft het veel te druk om af te spreken.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Puur zijn. Menen wat je zegt en doet en iemand een goed gevoel geven. Er zijn voor anderen, iemand niet afbreken om hoe de persoon eruit ziet…

De Kleine Zeemeermin: Welk offer zou jij over hebben voor de liefde?
Dat is een moeilijke vraag. Je kan hem op teveel manieren interpreteren. Wanneer ik mezelf moest verloochenen als offer zou ik het niet doen. Maar water bij de wijn doen en je een beetje aanpassen kan geen kwaad.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Mensen die uit de hoogte doen en anderen afbreken.  Ook de mentaliteit van bepaalde mensen tegenwoordig en de onverdraagzaamheid. Van een discussie over Zwarte Piet word ik niet goed bijvoorbeeld.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan er in jouw kamer?
Een palm en veel cactussen, planten die nogal hard zijn zodat ik ze moeilijker kan doden… Ik heb namelijk geen groene vingers!

De gelaarsde kat: Heb je een huisdier en zo niet wil je er een?
Ik had er sinds enkele weken 2. Twee lieve poezen maar één van de twee is gestorven. De andere huisdieren (spinnen enzo) zien we niet zo vaak, maar ze zullen er ongetwijfeld wel zijn.

Blauwbaard: Noem een zwakte in jouw karakter.
Ik kan van heel vrolijk plots naar enorm down gaan en dan alles waarvan ik eerst dacht dat het een goed plan was afkraken. Ik kan geen beslissingen nemen. Ik wil ook altijd mijn zin hebben omdat ik vaak vind dat mijn idee een goed idee is… oh ow…

Pinokkio: Wat is jouw grootste wens?
Dat mijn kind gezond opgroeit een een gelukkig leven gaat leiden.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Materieel mijn Iphone en computer omdat daar alle contacten en foto’s opstaan met herinneringen. Maar mijn waardevolste bezit is mijn zoontje en vriend!

Golden Mary & Pitch Mary (Vrouw Holle): Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Ik werk hard, te hard soms. Maar ik kan ook snel opgeven als iets niet meteen lukt. Alles of niets…

De Sneeuwkoningin: Wie is je beste vriend(in) en wat zou je voor hem/haar doen?
Ik heb meerdere beste vrienden (echt waar) en ik zou voor hen alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt.

De Dood als Peet: Welke eigenschappen zijn belangrijk om een goede ouder te worden/zijn?
Veel liefde en een goede dosis gezond verstand!

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ja! Ik word alleen zo moe na een tijdje. Dat had ik vroeger niet, dan ging ik door tot de vroege ochtend… We worden oud zeker…

De Nieuwe Kleren van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ja heel erg! Ik hou van kleding, schoenen, tassen, juwelen en noem maar op! Op een luie dag kan ik heel de dag in pyjama zitten of met een joggingbroek maar anders kom ik altijd in outfit de deur uit!

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Nee, ik ben een bange luis! Ik ben absoluut niet dapper en zal het gevaar liever uit de weg gaan…

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ik ben té gevoelig wat een nadeel is voor mij! Ook hoe anderen doen tegen mij bepaalt mijn stemming en mijn keuzes in het leven. Ik wil goed doen voor anderen maar dat is soms niet de goede keuze voor mij. Jammer maar helaas!

 

Ziezo, de TAG zit erop. Ik ga niemand nomineren, wie deze TAG wil overnemen: feel free, ik kom zeker een kijkje nemen. Veel plezier ermee!

XoXo

 

 

pinit fg en rect red 28 - Tuesday's Tag • The fairytale tag

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Pauline
  6 januari 2015 at 21:03

  Hij is inderdaad leuk!

 • Reply
  Sas
  7 januari 2015 at 07:58

  Wat heb je deze tag leuk ingevuld!

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Activity toy • Vince is blij met zijn cadeau!

Vince houdt van alles wat lawaai maakt en blinkt, zoals alle baby's waarschijnlijk. We vonden in de babywinkel het ideale...

Sluiten