Unicorns & Fairytales
smart games- unicorns & fairytales
cadeautips games My life Ontwikkeling Spelen Winactie & Give away

Slim spelen en puzzelen met Smart Games, ook idaal als reisspel! & WIN!!

Ondertussen zijn de Smart Games geen onbekenden meer voor ons. Ook leerkrachten zullen ongetwijfeld minstens 1 spel in hun klas hebben? Het zijn educatieve spelletjes die kinderen (en volwassenen) op zichzelf kunnen spelen. Verantwoord, leuk en educatief. Deze puzzelspellen kan je spelen vanaf 3 jaar! Ze hebben er enkele nieuwe op de markt en jij kan er zelf ook winnen…

Smart Games

Smart games zijn superleuke educatieve spelletjes die je alleen kunt spelen. Je hebt verschillende categorieën: kleuterspelletjes, compacte spellen, magnetische spellen, de klassieke spelletjes en de ‘pocket’ spelletjes die je makkelijk kunt meenemen op vakantie bijvoorbeeld. Wij namen de Smart Games mee op vakantie tijdens onze vliegreis maar je kan die ook in de trein of auto makkelijk meenemen.

Lees onze tips over vliegen met kinderen en op vakantie gaan met de auto.

Lees ook onze tips over leuke reisspelletjes!

Voordelen

Spelend leren draagt bij tot de de ontwikkeling van het kind. Kinderen kunnen tijdens het spelen cognitieve, sociale en taalvaardigheden aanleren en op die manier meer zelfvertrouwen krijgen. De spelletjes van Smart Games dragen bij tot het volgende. De vaardigheden die aan bod komen staan per spel als volgt afgebeeld…

COGNITIEVE VAARDIGHEDEN

Kinderen bouwen ruimtelijk inzicht en planningsvaardigheden op tijdens het spelen van bepaalde spelletjes. Ook probleemoplossend denken en visuele waarnemingen komen aan bod.

SOCIALE VAARDIGHEDEN

SmartGames zijn spellen voor één speler maar dat betekent niet dat je de spellen alleen moet spelen. Samen spelen en samen nadenken zijn belangrijke aspecten die je zeker kan toepassen bij het spelen van de Smart Games.

TAALVAARDIGHEDEN

Bij veel van de SmartGames spellen wordt de ontwikkeling van taalvaardigheden gestimuleerd. Zoals spreken over begrippen en kleuren en vormen.

OPBOUWEN VAN ZELFVERTROUWEN

Smart Games : “Als spelontwikkelaars zijn wij heel dankbaar wanneer we de voldoening zien nadat onze spelers de opdrachten hebben opgelost. Zeker ook na verloop van tijd: we zien dat onze spelers de vereiste vaardigheden opbouwen voor het oplossen van moeilijkere problemen later. Jonge spelers leren namelijk dat ze door oefening en concentratie de onmisbare skills kunnen ontwikkelen om ingewikkelde problemen te kunnen oplossen.”

Chicken shuffle

Chicken Shuffle is een compacte Smart game met schuifmodus. Verberg de eitjes onder te kippen zodat iedere kip een ei heeft om te broeden. Geen makkie! Eerst nadenken en dan … go! Dit spelletje is ideaal vanaf ongeveer 6 jaar. Je leert er zeker en vast stressbestendig mee te worden hahaha.

Coral Reef magnetisch spel

Een tof spel, zeer compact en ideaal om mee op vakantie te nemen (vanaf 4 jaar). Je legt de magnetische stukjes zo dat enkel de dieren en planten zichtaar zijn van het koraal dat mogen zichtbaar zijn. Vince vond dit een leuk spel en het lukte hem ook effectief om het spel alleen te spelen.

Samen nadenken met papa en Roodkapje

Vince kreeg voor zijn Kerst enkele Smart Games. Het ‘Roodkapje Deluxe‘ is daar eentje van. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Vince is 3,5 maar best een pienter mannetje. Oké, hij kon dit nog niet helemaal alleen (wat wel uiteindelijk de bedoeling is) maar hij vindt het maar al te leuk om het samen met papa (of met mij) te spelen. Hij was er ook meteen mee weg en vond het leuk. Je zet het huisje, de bomen, Roodkapje en de wolf op een bepaalde plek volgens het boekje en jij moet de stukjes wegen op de juiste manier leggen zodat Roodkapje en de wolf elk langs een bepaalde kant naar het huisje kunnen. Het begint heel makkelijk en wordt dan moeilijker.

smart games - unicorns & fairytales

Smart Games

Ken jij Smart Games? Zo niet dan wordt het echt tijd om ze te leren kennen. Eenmaal je weet waarover ik het heb zal jouw volgende cadeau voor je kind, neefje, nichtje, kleinkind een Smart Game zijn. Het zijn dankbare puzzelspelletjes die de kinderen (of tieners en volwassenen) zelf kunnen spelen. De puzzelspellen zijn al beschikbaar voor kleuters vanaf 3 jaar. Het stimuleert het logisch denken en ruimtelijk inzicht. Je hebt verschillende soorten Smart Games en herkenbare figuren.

smart games - unicorns & fairytales

5 redenen waarom wij fan zijn!

1. Verschillende niveaus

Smart Games zijn opgedeeld in niveaus. Het spel begint eenvoudig en wordt steeds moeilijker. De kinderen moeten een puzzel op zien te lossen aan de hand van een boekje. Het begint makkelijk en de moeilijkheidsgraad wordt steeds hoger.Deze spelletjes zijn er voor alle leeftijden. Je hebt er voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Voor de hele familie dus! Kijk even op de spelletjes vanaf welke leeftijd ze gespeeld kunnen worden.

2. Je kan het overal meenemen 

Het is geen groot spel en er zijn ook speciale compactere versies zodat je ze mee kan nemen op vakantie of zelfs op restaurant! Weg met de schermpjes, probeer je kind fan te maken van Smart Games en je zit goed! Educatief 😉

3. Kinderen kunnen dit zelfstandig + kunnen zelf naar de oplossing kijken

Vanaf een bepaalde leeftijd kunnen kinderen dit zelfstandig doen. Het is meestal voor 1 speler. Erg fijn ook dat ze zichzelf kunnen corrigeren. Ze kunnen dus zelf zien of ze het juist hebben gedaan en indien ze vastzitten kunnen ze ook gaan kijken.

4. Het is een rustig spel

Wedden dat je ze even niet hoort? Ze moeten zich zo concentreren dat ze geen tijd hebben om te praten. Je kan het spel gerust meenemen op vakantie.

5. Bevorderd ruimtelijk inzicht en logisch denken

Omdat ze moeten puzzelen, goed kijken, nadenken en (blijven) proberen gaat hun logisch denken en ruimtelijk inzicht gestimuleerd worden. Laat die hersens maar werken.

 

lees ook: Favoriete speelgoed van mijn 3,5 jarige zoon

smart games - unicorns & fairytales

Test ze eerst uit

Je kan de Smart Games ook eerst online testen voor je ze aankoopt. Superleuk! Dat kan hier. Maar het is toch leuker om ze in handen te hebben. We brengen onze tijd al genoeg door op schermpjes.

Win Win Win

Wil jij graag de twee nieuwste spelletjes eens uittesten? Je kan kiezen uit de Chicken Shuffle en Coral Reef. Ik mag namelijk een exemplaar wegschenken! Wil jij één van deze spelletjes winnen?

 1. Laat me weten in de comments naar welk spel jouw voorkeur uitgaat
 2. Deel dit blogbericht op je eigen sociale media. Niet verplicht
 3. Je kan ook meedoen via Instagram

 

WINNAAR IS KIM ZOONS

 

PS: Wil je op de hoogte blijven van alle leuke winacties? Laat je mailadres hier achter en krijg binnenkort alle nieuwtjes in je mailbox. I promise it will be worth it ;))XOXO Nathalie

You Might Also Like...

119 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 augustus 2019 at 09:33

  coral reef zal mijn kleinzoon geweldig vinden

  • Reply
   Isabel
   13 augustus 2019 at 10:37

   Chicken Shuffle gaat zeker gespeeld worden door de 2 zoontjes.

  • Reply
   Stephanie Van Damme
   17 augustus 2019 at 08:07

   Wij zijn er zot van. Coral reef zou een fijne aanvulling zijn voor thuis of op school. In mijn ploeterklas op school organiseer ik ook de smartgameweek.

 • Reply
  Linda de Bode
  13 augustus 2019 at 09:36

  Ik doe mee voor chicken shuffle voor 3 dochters

  • Reply
   Joyce Joshua
   13 augustus 2019 at 11:34

   Wat super Leuk. Voor mijn eigen kleuter en voor mijn klas doe ik mee voor de game coral reef. Lijkt mij helemaal geweldig

  • Reply
   Kim
   17 augustus 2019 at 08:14

   Met twee kinderen op de basisschool vind ik het erg leuk, dat ze leerzame dingen thuis, in spelvorm kunnen doen. Smart games heeft zoveel leuks.
   Ik doe graag mee voor Coral reef.

   Groetjes Kim

  • Reply
   Tamara
   18 augustus 2019 at 22:17

   Miijn voorkeur gaat uit naar Coral Reef

  • Reply
   Lisanne Bons
   20 augustus 2019 at 14:33

   Chicken Shuffle zou mijn dochter ontzettend leuk vinden. Doe graag mee voor haar.

 • Reply
  Saskia v V
  13 augustus 2019 at 09:36

  Wat een leuke spellen hebben ze. Ik maak graag kans op de Coral Reef. Dit spel lijkt me ideaal voor thuis en voor onderweg.

  • Reply
   Anja
   13 augustus 2019 at 11:25

   Smart games dinosaur mystic island heeft onze voorkeur voor onze dinofan.

 • Reply
  Betti Scheringa
  13 augustus 2019 at 09:38

  Coral Reef lijkt me leuk voor dochters en gastkinderen

 • Reply
  Goele H
  13 augustus 2019 at 09:38

  Coral reef lijkt me erg leuk voor mijn zoon en dochtertje, handig om mee te nemen op vakantie.

  • Reply
   Liesbeth
   13 augustus 2019 at 09:50

   Coral reef voor onze Lex! Hij heeft onlangs de spelletjes ontdekt. Dus dit zou gaaf zijn!

 • Reply
  Melissa Appelmans
  13 augustus 2019 at 09:38

  Wij hebben de dino’s en vinden dit heel leuk voor jong en oud. Wij willen nu coral reef toevoegen aan onze collectie.

 • Reply
  Lore Vlaeminck
  13 augustus 2019 at 09:38

  Ik ben me al volop aan het voorbereiden op komend schooljaar.. de eerste keer m’n eigen klas.. Het roodkapje-spel zou superleuk zijn voor de tweede en derde kleuters ❤️🍀

  • Reply
   Riggie van lochem
   13 augustus 2019 at 10:20

   Super leuk. We love smart games. Wij zouden graag kans maken op chicken shuffle.

   • Reply
    Zoons Kim
    13 augustus 2019 at 10:45

    Oh zo leuk!!! Ik hoorde er al veel van maar heb nog geen spelletjes in huis! Wij doen dus graag mee voor Coral reed gezien onze Mats momenteel echt heel erg bezig is met de dieren! 💙 leuke win-actie!

 • Reply
  Mariana casto
  13 augustus 2019 at 09:39

  Chicken Shuffle voor mijn dochter.

  • Reply
   Isabelle vanelslander
   13 augustus 2019 at 09:43

   Chicken shuffle is hier een favoriet. Dus coral reef zou een leuke variant zijn!

  • Reply
   Ymke
   13 augustus 2019 at 09:44

   Heel graag het dinospel! Zou super fijn zijn voor in de klas! Dan kunnen de kids dergelijk spel spelen, wanneer ze sneller klaar zijn. Zo oefenen ze toch nog heel wat vaardigheden op spelenderwijze.

 • Reply
  Vercruysse
  13 augustus 2019 at 09:39

  Heel graag Coral reef voor mijn kleinzoon Jules! Elien Molenaar zal dit super vinden!👍

 • Reply
  Joni Junes
  13 augustus 2019 at 09:41

  Ooh Lewis speelt echt graag spelletjes en smart games vindt hij fantastisch! Hij heeft Castle Logix al, dus ik denk dat hij Chicken shuffle echt super gaat vinden!

 • Reply
  Leslie muller
  13 augustus 2019 at 09:41

  Coral Reef lijkt me onwijs leuk om te winnen. Wij spelen vaak spellen maar nog niet bekend met Smart Games.

 • Reply
  caroline Goevaerts
  13 augustus 2019 at 09:43

  Als juf van het eerste leerjaar vind ik Smart games supertof. De leerlingen kunnen zelfstandig aan het werk zonder al te veel uitleg. Ik doe voor mijn klas mee voor het spel met de dino’s!

 • Reply
  Julie
  13 augustus 2019 at 09:44

  Coral reef zou heel leuk zijn om volgend jaar mee op reis te nemen voor ons zoontje. 🍀

 • Reply
  Véronique Pauwels
  13 augustus 2019 at 09:46

  Oh ik denk dat ze allebei wel leuk zijn om op mijn talenteneiland te hebben.
  Mijn smurfjes van de klas zou je er in elk geval ook blij mee maken.

 • Reply
  Karen Van Lierde
  13 augustus 2019 at 09:49

  Jack speelt erg graag spelletjes en nu hij 3jaar is lukt dat ook al aardig!! Ik zou hem graag plezier doen en extra stimuleren met het spel ‘Coral Reef’.

 • Reply
  Iris van Bijsterveldt- Broers
  13 augustus 2019 at 09:50

  O ik ken deze spellen nog niet, en we zijn hier dol op spellen! Ik doe graag mee voor de Chicken Shuffle voor onze 6- en 8 jarige zoons! 🙌🍀

 • Reply
  Kylie Gerlo
  13 augustus 2019 at 09:50

  Wij willen het spel Coral Reef wel heel graag winnen! 🙏🏼 Goed om Mauro zijn aandacht te trainen! Kan hij 100% gebruiken! 😅

  • Reply
   An Struyf
   13 augustus 2019 at 09:57

   Hier al enkele spelletjes van smart games, met het dino- en het pinguïnspel als favorieten. Ik doe nu graag mee voor de chicken shuffle.

 • Reply
  Ingrid langstraat
  13 augustus 2019 at 09:53

  Coral reef ziet er erg leuk uit, zou leuk.zijn voor ons jongste zoontje!

 • Reply
  Isabel
  13 augustus 2019 at 10:01

  Ik doe graag mee voor de Chicken Shuffle voor mijn twee zoontjes.

 • Reply
  Sharon v Bregt
  13 augustus 2019 at 10:02

  Smart games is altijd top. Deze nieuwe kennen wij nog niet. Maar zo te zien zijn ze ook weer top! Ik ga graag voor de chicken suffle voor mijn kindjes.

 • Reply
  Evi
  13 augustus 2019 at 10:03

  We hebben al een paar Smart Game-spelletjes en die zijn inderdaad een dikke hit bij onze kindjes (7, 4 en 1). Ik hengel mee naar “Coral Reef”, ziet er een prachtig uitgevoerd spel uit. Veel succes aan iedereen!

 • Reply
  Sofie Bruyninckx
  13 augustus 2019 at 10:03

  Wat een leuke winactie! Onze dochter is verzot op de Smart Games! Het Coral Reef spel lijkt mij echt iets voor haar en dan kan ze haar broertje dit ook leren 🙂

 • Reply
  Tine
  13 augustus 2019 at 10:07

  Chicken shuffle voor mijn net 5jarige die de spelletjes voor zijn leeftijd te gemakkelijk vindt 😂

 • Reply
  Fleur
  13 augustus 2019 at 10:08

  Wij zijn gek op de spelletjes van SMARTGAMES! Graag doe we dan ook mee voor de chicken suffle

 • Reply
  Ingrid Fe
  13 augustus 2019 at 10:16

  Deze spellekes die we nog niet kenden zien er mega leuk uit, en vooral ook leerrijk. Wij duimen voor onze 4 jarige voor het Roodkapje games.

  • Reply
   Ingrid Fe
   13 augustus 2019 at 10:20

   Oei, ik zie nu net dat Roodkapje niet tussen de te winnen prijzen staat. Dan duimen we voor deChicken Shuffle

 • Reply
  Annelies Claerhout
  13 augustus 2019 at 10:23

  Chicken shuffle zou wel leuk zijn voor in klas!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  13 augustus 2019 at 10:34

  Ik ben ook grote fan van de smart games! 😃 Ik doe graag mee voor Coral Reef.

 • Reply
  Marjolein
  13 augustus 2019 at 10:36

  Superleuke spellen! 😍
  Ik doe mee voor Coral reef voor mijn zoontje Daan! Vind hij vast erg leuk om te spelen!!

 • Reply
  Karolien S.
  13 augustus 2019 at 10:37

  Coral Reef ziet er geweldig leuk uit! Nog niet vertrouwd met Smart Games maar heel benieuwd – het lijkt me wel een uitdagend en leerrijk spel.

 • Reply
  Cindy van Gucht
  13 augustus 2019 at 10:45

  Ik doe graag mee voor mijn kapoenen van het eerste leerjaar. Het dino spel lijkt me wel interessant.
  Maar eerlijk gezegd heb ik geen voorkeur! Alle smart games zijn attractief en inzetbaar in de klas!

 • Reply
  Vannitsen Wendy
  13 augustus 2019 at 10:49

  Chicken shuffle zou superleuk zijn voor onze zoon!

 • Reply
  Marianne V
  13 augustus 2019 at 10:50

  Dit ziet er heel interessant uit! Wij gaan voor de 4jarige voor Coral Reef gaan

 • Reply
  Marian B
  13 augustus 2019 at 11:10

  Chicken Shuffle lijkt me een leuk en uitdagend spel voor mijn 6 jarige zoontje. En het gaat vast ook mee naar school voor mijn klas.

 • Reply
  Kim
  13 augustus 2019 at 11:11

  Voorkeur voor Coral reef! Lijkt me superleuk en leerrijk voor stiefzoontje!

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  13 augustus 2019 at 11:12

  Voor mijn kleinzoon waag ik mijn kans dat hij Coral geef kan testen. Leerrijk en plezier tegelijk

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  13 augustus 2019 at 11:16

  Chicken Shuffle zouden mijn kids wel fijn vinden. En stiekem (nee, hoeft eigenlijk niet stiekem 🙂 ) doe ik die spelletjes ook wel graag 😀

 • Reply
  Wendy
  13 augustus 2019 at 11:21

  Coral reef … voor de meisjes hier! Smart games spelen doen ze graag. Zou leuk zijn nog eens een nieuw exemplaar te kunnen spelen. 🤞 Nadien kan het weer mee naar de klas! 🥳

  • Reply
   Sari
   13 augustus 2019 at 20:02

   Mijn metekindje is al fan sinds enkele jaren. En nu stond het alvast op een verlanglijstje voor onze dochters! (4 jaar en 3 jaar) Wat je zegt leek me ook al een groot voordeel, compact en leerrijk. En de fierheid nadien dat ze het kunnen. Zelfs voor volwassenen blijft het een leuke uitdaging!
   Groetjes
   Sari

 • Reply
  Afke Krijne Zoethout
  13 augustus 2019 at 11:29

  Coral Reef heel graag!

 • Reply
  Jikke
  13 augustus 2019 at 11:33

  Leuk! Wij zijn dol op smartgames. Ik vind die magnetische heel handig voor onderweg. Dus ik doe graag mee voor Coral Reef

 • Reply
  Silke
  13 augustus 2019 at 11:41

  Wij doen graag mee voor de Chicken Shuffle! 🤞

 • Reply
  Simone Wiersma
  13 augustus 2019 at 11:51

  Klinkt erg leuk! Ik maak graag kans op coral reef

 • Reply
  Femke Van Turnhout
  13 augustus 2019 at 12:00

  De chicken shuffle zouden ze in de klas super vinden!

 • Reply
  Alie Vos
  13 augustus 2019 at 12:06

  Ik doe mee voor mijn klas, graag Coral Reef

 • Reply
  Leen Dillen
  13 augustus 2019 at 12:07

  Ik zou graag meedoen voor de chicken shuffle. Mijn zoontje gaat naar het eerste leerjaar in september dus ideaal om spelenderwijs te leren. Hier zijn we alvast fan van Smartgames! 😉

 • Reply
  Nele V
  13 augustus 2019 at 12:14

  Ik doe graag mee voor chicken shuffle voor mijn kindjes

 • Reply
  Stefanie
  13 augustus 2019 at 12:30

  Veel interesse in de smartgame van Roodkapje. Deze smartgame ken ik zelf nog niet en kan ik eens gebruiken bij mijn eigen kleuter in huis 🙈 Maar ook als beloning of tussendoortje bij de kleuters die ik ondersteun , smartgames zie je wel veel in de lagere school maar nog te weinig in de kleuterschool… dus heel enthousiast voorstander van🙋🙋

  • Reply
   Suzanne
   13 augustus 2019 at 15:55

   We hebben hier al een aantal spellen van smart games, maar de coral reef zou mijn jongste wel heel graag spelen.

 • Reply
  Rebecca
  13 augustus 2019 at 12:38

  Chicken shuffle voor in mijn klasje, please, please, please!

 • Reply
  Tine
  13 augustus 2019 at 12:44

  Coral Reef zou hier echt een hit zijn!

 • Reply
  Tamara
  13 augustus 2019 at 12:51

  Coral Reef lijkt mij leuk voor mijn oudste zoon, hij is gek op spelletjes, een spel dat hij zonder ons kan doen lijkt mij ideaal voor bijv . in se auto

 • Reply
  Elke
  13 augustus 2019 at 14:22

  Wauw,de Coral Reef zouden onze kids SUPER vinden! Hele grote fans van de Smart Games,dus wij duimen 🤞🤞🍀

 • Reply
  Tania
  13 augustus 2019 at 14:27

  Wij doe graag mee voor de chicken shuffle!
  Zelf is dit één van mijn favoriete cadeautjes om te geven!
  Ondertussen weet iedereen al dat mijn metekindje met nieuwjaar een educatief spel (smartgame) en een boek krijgt. 🙈

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  13 augustus 2019 at 14:30

  Ik zou graag Coral Reef willen winnen voor onze tweeling Lucas en Eva 😀

 • Reply
  Kim Roza
  13 augustus 2019 at 14:40

  Ik doe heel graag mee voor Coral Reef. We hebben al een Smartmax spel in huis en het sneeuwwitje spel en ik merk dat dit voor Senne echt heel erg leuk is! Hij vindt t leuk om even na te moeten denken en ergens geconcentreerd mee bezig te zijn!

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  13 augustus 2019 at 14:40

  Chicken Shuffle zou super zijn om te winnen ! De kids hier kunnen we wat uitdagend vermaak gebruiken haha. Misschien ikzelf ook nog wel 😉 Ziet er leuk uit en klinkt super !

 • Reply
  Elke
  13 augustus 2019 at 14:45

  Ik zou graag Coral Reef winnen! Ik ben grote fan van smartgames en hopelijk mijn zoontjes binnen een paar jaar ook!

 • Reply
  Gerlindeij
  13 augustus 2019 at 14:58

  Chicken shuffle lijkt me leuk voor ons gezing

 • Reply
  Anna wienen
  13 augustus 2019 at 16:13

  Ik doe graag mee

  Chicken shuffle is hier favoriet

 • Reply
  Annelies
  13 augustus 2019 at 16:51

  Graag de coral reef voor mijn petekindje Lisa. Zij is gek van visjes en zou dit super leuk vinden.

 • Reply
  Fonteyn ine
  13 augustus 2019 at 18:18

  Ik waag graag mijn kansje voor coral reef.
  Roodkapje heeft ze al, en is een kei groot succes, en fier dat ze elke keer is, als het pad juist is.
  Smart games zijn echt super.

 • Reply
  Cathelijne
  13 augustus 2019 at 18:56

  Wij hadden sneeuwwitje, dat was een hit!
  Daar is ze nu uitgegroeid.
  Mijn favo uit de lijst is die met de chickens, want met meisjes in huis 🙈🙈🙈

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  13 augustus 2019 at 20:16

  Coral reef lijkt me heel leuk! ik doe heel graag mee!

 • Reply
  damie lou
  13 augustus 2019 at 20:24

  Chicken Shuffle ziet er héél leuk uit. Wij zijn al fan!!! Superleuk voor de kids hier 😉

 • Reply
  RITA JANSENS
  13 augustus 2019 at 20:24

  Graag chicken shuffle voor de kleinkinderen.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  13 augustus 2019 at 20:39

  Ik zou kiezen voor Coral reef! Lijkt me een leuk en leerzaam spel!

 • Reply
  Stephanie B.
  13 augustus 2019 at 20:42

  Dat ziet er echt heel leuk uit! Ik doe graag mee voor het Coral Reef spel.

 • Reply
  Kurt Vandorpe
  13 augustus 2019 at 21:54

  Chicken Shuffle lijkt ons de leukste om uit te proberen!

 • Reply
  Ine De Vis
  13 augustus 2019 at 21:58

  Wij hebben hier echt grote smartgame fans! Is begonnen met de smartmax diertjes en nu al veel spelletjes!! Maar een nieuwtje is altijd welkom! De chicken shuffle lijkt obs echt wel leuk!!

 • Reply
  G.T.
  13 augustus 2019 at 22:33

  Leuk en informatief blog artikel heb je geschreven! Leuk om ook weer eens over andere smartgames te lezen, die ik nog niet ken. Coral reef lijkt me leuk, daar maak ik graag kans op. Helaas heb ik geen social media.

 • Reply
  Marleen VH
  13 augustus 2019 at 23:11

  Ik waag graag mijn kans voor chicken shuffle. Dit zullen de kinderen (en stiekem ook ikzelf :)) heel leuk vinden, ze zullen dit uitdagend vinden om mee aan de slag te gaan!

 • Reply
  Iris
  14 augustus 2019 at 05:10

  handig en leerrijk.
  ik doe zeer graag mee voor mijn 2 zoontjes voor het spel chicken shuffle

 • Reply
  Renilda
  14 augustus 2019 at 05:11

  chicken shuffle

  ik loot mee voor mijn kleinkinderen. fun gegarandeerd!

 • Reply
  Riannew
  14 augustus 2019 at 08:03

  Ja wij zijn gek op smartgames! Ik doe graag mee voor de coral reef. Leuk voor mijn kinderen thuis en in mijn klas

 • Reply
  An-Sofie
  14 augustus 2019 at 08:38

  Ik doe graag mee voor Coral Reef! Na een hele vakantie kringloopwinkels en 2dehands afschuimen voor deze spelletjes, zou het leuk zijn om er ook een nieuwe bij te hebben! Ik ben leerkracht in het 2de leerjaar dus doe mee voor mijn leerlingen 😊

 • Reply
  Justine
  14 augustus 2019 at 14:49

  De chicken shuffle ziet er superleuk uit! M’n zoontje van 4 jaar en een half zou dit super vinden!

 • Reply
  Vandekerkhove Maud
  14 augustus 2019 at 18:42

  Ik doe graag mee voor de coral reef voor mijn zoontje. Maar ook de tip om eens te proberen neem ik graag mee.

 • Reply
  Susan
  14 augustus 2019 at 19:22

  Leuke actie, coral reef heeft mijn voorkeur met al die mooie kleuren

 • Reply
  Naomi jonkers
  14 augustus 2019 at 20:20

  Ziet er echt super leuk uit!
  Ik doe graag mee voor het dino spel voor mijn neefje die in oktober 5 jaar word!

 • Reply
  Els Wanders
  14 augustus 2019 at 21:12

  Ik doe graag mee voor coral reef. De chicken shuffle hebben we online geprobeerd, er leuk maar nog wat te moeilijk voor Lisa.

 • Reply
  Annelies
  15 augustus 2019 at 00:24

  Ik wil graag mijn dochter blij maken met Coral Reef. Ze is nu 4. Nadien gaat ZL er ook nog mee mogen spelen 😊.

 • Reply
  Fleur
  15 augustus 2019 at 09:31

  Ik heb deze spelletjes pas ontdekt dus nog een hele collectie te gaan. Zoals je beschreef vind ik het ook superinteressant dat meerdere leeftijden (moeilijkheidsgraad gaat omhoog) er mee kunnen spelen
  Nu zou k coral reef het leukste vinden, klein om overal mee naartoe te nemen (bvb op restaurant)
  Duimen maar

 • Reply
  Sofie le piane
  15 augustus 2019 at 09:39

  Zou super zijn om dit te mogen winnen. We hebben al verschillende smart games maar jammer genoeg nog geen reis versie. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar coral reef!

 • Reply
  Debbie
  16 augustus 2019 at 10:47

  Leuk! Ik ben fan, we hebben al een smartgames spel in huis. Ik zou graag het chicken shuffle spel willen winnen voor mijn zoons.

 • Reply
  Karlijn
  16 augustus 2019 at 11:48

  Mijn zus start binnenkort als leerkracht lager onderwijs. Chicken Shuffle zou tiptop van pas komen in haar klas!

 • Reply
  Cath Lindekens
  16 augustus 2019 at 11:54

  Ik doe graag mee voor het spel chicken shuffle!

 • Reply
  Helen
  16 augustus 2019 at 13:05

  Chicken shuffle lijkt me super voor de kinderen uit mijn klas!! 🍀

 • Reply
  Inse
  16 augustus 2019 at 13:07

  Wauw leuk voor in de klas. Ik verkies Chicken Shuffle ☺️🐔.

 • Reply
  emmy
  16 augustus 2019 at 15:09

  De coral reaf lijkt me echt wel tof, color block is bij ons momenteel de favoriet

 • Reply
  Kirsten Mamagisch
  16 augustus 2019 at 16:01

  Ik doe graag mee voor Coral Reef!

  Ik vind SmartGames ook echt superleuk en ook geschikt voor alle leeftijden!

 • Reply
  Ellen Joos
  16 augustus 2019 at 21:02

  Ik zou graag Coral Reef winnen. Het spel is ideaal om te gebruiken in de klas, zeker in thema van onze zeeklas. Mijn kindjes zijn altijd super enthousiast als ze een smartgame mogen nemen.

 • Reply
  Marlies Jacobs
  16 augustus 2019 at 22:33

  Ik zou graag coral reef winnen!

 • Reply
  Roxanne Vlaminckx
  17 augustus 2019 at 10:15

  Ik zou heel graag Coral Reef winnen om aan mijn collectie in het 1ste leerjaar toe te voegen. Chicken shuffle heb ik al.

 • Reply
  Trix
  17 augustus 2019 at 13:06

  Ik zou het erg leuk vinden om Coral Reef te winnen!

 • Reply
  kempenaers anita
  17 augustus 2019 at 13:15

  de chicken shuffle lijkt mij leuk voor mijn kleinzoontjes

 • Reply
  De Winter Annemie
  18 augustus 2019 at 16:39

  coral reef ziet er heel leuk en leerrijk uit!

 • Reply
  Tiemke Gauderis
  18 augustus 2019 at 20:57

  Ik doe graag mee voor Chicken shuffle voor mijn zoontjes Marlon en Selim 🤞

 • Reply
  Lucie
  18 augustus 2019 at 23:35

  Chicken Shuffle zou ik heel leuk vinden voor de leerlingen in mijn klas.

 • Reply
  Griet
  19 augustus 2019 at 08:47

  Chicken Shuffle lijkt me wel leuk voor de kinderen

 • Reply
  Sofie Sinove
  19 augustus 2019 at 21:58

  Zowel mijn 3 sloebers thuis als mijn kindjes in de klas zijn dol op smartgames. We hebben er al enkele zoals roodkapje, de dino’s, konijntjes… maar eentje met magneetjes hebben we nog niet… dus, ik ga vol voor coral reef!!! Xxx

 • Reply
  Wilmsen Anita
  20 augustus 2019 at 11:28

  Ik doe mee voor Coral Reef

 • Reply
  Cindy Tsamir
  20 augustus 2019 at 15:09

  Wij zijn dol op Smart Games, ook al vind ik ze best wel prijzig.. Ik zou graag Coral Reef winnen voor mijn zoon!

 • Reply
  Katrien Adams
  20 augustus 2019 at 22:18

  voorkeur voor Coral Reef, want Chicken Shuffle spelen ze al bij oma

 • Reply
  Kim de Jong
  21 augustus 2019 at 15:34

  Wij doen graag mee voor Coral Reef. Super leuk deze spelletjes, zo worden ze ook meteen goed uitgedaagd om na te denken.

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  21 augustus 2019 at 18:41

  Chicken Shuffle zou geweldig zijn voor mijn meisje, dan kan ze ook lekker alleen aan de slag gaan!

Leave a Reply