Unicorns & Fairytales
schoolspullen labelen - Unicorns & fairytales
Duurzaam leven Duurzaamheid moederschap My life Onderwijs Webshoptips Winactie & Give away

Zo raakt je kind zijn spullen niet kwijt in school & WIN

Het is weer bijna zover: het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Dat gaat gepaard met nieuwe schoolspullen, eventueel een nieuwe boekentas enzovoort. Je wil niet dat die nieuwe spullen de eerste maand al kwijt zijn, toch? Daarom is het belangrijk om je schoolspullen te labelen. Net zoals elk jaar mag ik weer een label set cadeau doen om jullie op weg te helpen. Schoolspullen labelen hoeft helemaal geen zware klus te zijn. Ook geef ik je graag enkele ideetjes zodat jouw kind zijn spullen beter in de gaten houdt.

Schoolspullen labelen

Schoolspullen labelen is vaak een vraag van leerkrachten. Maar een zeer terechte vraag. Ik kan ervan meespreken: ik ben zelf juf en de stapel ‘verloren voorwerpen’ is schandalig. Bovendien niet echt milieuvriendelijk, al die mensen die opnieuw en opnieuw snackdoosjes kopen. Vroeger deed mijn tante het en naaide met de hand labels in al mijn kleren en schreef op alle spullen mijn naam. Een hele klus. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Er bestaan immers vele alternatieven. Je hoeft ze niet meer met de hand te labelen. Naamstickers zijn er in verschillende vormen en kleuren, kunnen gepersonaliseerd worden en zijn er voor verschillende ondergronden. Easy peasy en op enkele seconden gedaan. Doe het, het gaat je veel meer spullen terug opleveren.

lees ook: Waar haal ik mijn knutselgerief en hoe organiseer ik dat?

Waarom is dat nou in godsnaam nodig?

Wel, als leerkracht zijnde kan ik zeggen, met het hand op het hart, dat kinderen dagelijks spullen kwijtspelen. Het lijkt wel of ze er niet echt mee bezig zijn. Maar dagelijks vind ik in mijn klas verloren spullen en wanneer je aan de kinderen vraagt van wie ze zijn, weet er eigenlijk niemand of het nou van hun is. Oplossing: schoolspullen labelen dus!  Ik zeg niet dat je elk potloodje moet gaan naamtekenen maar de grotere spullen zijn wel handig.

lees ook: helemaal klaar voor de grote school

schoolspullen labelen - unicorns & fairytales

Enkele tips

– Laat je kind zelf een symbooltje bedenken voor zijn spullen en trek dat consequent door. Laat ze bijvoorbeeld met permanent marker overal een bolletje, sterretje, autootje of whatever op tekenen. Of gebruik van die kleine stickertjes. Laat ze het zelf doen als er er groot genoeg voor zijn of betrek ze sowieso mee in het proces. Dat gaat hen er beter aan doen herinneren, believe me. Als je het zelf gaat doen heb  ben ze geen besef hoeveel werk je erin steekt en blijft het minder lang hangen.

– Maak samen met je kind via Labelstudio leuke labels die je overal opkleeft. Vergeet je schoenen niet. Elke keer ik iets nieuw in handen heb dat ik meegeef naar school kleef ik daar een naamsticker in. Meestal blijven die er wel heel lang inkleven dus heb je éénmaal werk.

– Laat je kind ‘s morgens goed zien naar zijn outfit in de spiegel. Kijk eens wat een leuke broek je aanhebt. Welke kleur heeft die? Zo bestaat er misschien de kans dat jouw kind na het turnen nog met dezelfde outfit aan thuis komt.

– oh bah, is de winter weer in het verschiet? Zorg dan voor handschoenen met een koord die je door de jas kunt steken. Wil je weten hoeveel weeshandschoenen wij vinden tijdens de wintermaanden?

– Wanneer je kind oud genoeg is kan hij ‘s morgens zijn boekentas zelf inladen. Zet de brooddoos klaar, pennenzak en eventueel andere spullen. Hamer erop om eraan te denken diezelfde spullen weer mee naar huis te nemen. Gelukkig is dat in vele basisscholen een routine die ze samen met de leerkrachten doen.

– Elke school heeft waarschijnlijk een ‘verloren voorwerpen hoek’. Check die wekelijks een keertje.

schoolspullen labelen - unicorns & fairytales

Labelstudio

Bij Labelstudio heb je enorm aanbod van allerlei soorten labels. Grote, kleine, smalle, dikke, dunne, ronde, gekleurde, depersonaliseerde en noem maar op. Voor in kledij, in schoenen, op speelgoed, op textiel enz… Als je hier je gading niet gaat vinden dan weet ik het niet.  Ze hebben ook voorgedrukte labels voor op speelgoedbakken. Handig! Je kan steeds zelf de tekst maken, groter of kleiner maken, de kleur kiezen, een prentje en soms de lay-out. Check for yourself.

WINNAARS ZIJN KOEN REYNDERS   EN ANNELIES AKKERMANS

 

Met de code UNICORNS heb je nog alvast 10 procent korting!!

 

 

 

Heb jij nog tips? Doe je mee? Ga jij je schoolspullen labelen? Laat het mij weten. Veel succes.

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

78 Comments

 • Reply
  Brenda
  22 augustus 2017 at 07:08

  Omdat ik mijn kids zelf weinig kan ophalen en altijd iemand van de grootouders, tantes of mijn vriendinnen te hulp moeten schieten. Maak ik meestal een foto van wat mijn kids die dag aan hebben of bij hebben. Zodat ze bij het afhalen even kunnen controleren! ?

  • Reply
   Sara J
   20 augustus 2020 at 07:38

   Ooh heel graag! Ik was net aan het kijken op hun website toen ik je artikel zag 😉

 • Reply
  Heidi lambrecht
  22 augustus 2017 at 07:12

  Ik wil graag winnen omdat de mijne specialist “vergeten” zijn en ik het pas een week later merk dat we iets kwijt zijn….

 • Reply
  Fien
  22 augustus 2017 at 07:41

  IJf gaat in september voor het eerst naar de opvang. Dus zo’n setje zou hier handig zijn ?

 • Reply
  Marcia Mivis
  22 augustus 2017 at 08:25

  Ik sta zelf in het onderwijs en wij hebben echt bergen verloren spullen. De kinderen (van 1ste kleuterklas tot het 6de lj)vergeten blijkbaar echt snel welke spullen van hun zijn en voor ons als leerkracht is het dan vervelend dat er geen naam in de kleding of op de spullen staat. Daarom wil ik dit vermijden bij mijn dochter&zoontje. Dochter is de oudste en zij start in februari op school. Zo’n labelsetje is dus zeer welkom! Duimen maar! ???

  • Reply
   Kathy van herbruggen
   20 augustus 2020 at 07:09

   Wij willen dit graag winnen.
   Super makkelijk om alle spulletjes bij te houden en eindelijk niets meer kwijt te spelen

 • Reply
  Marian Zw
  22 augustus 2017 at 08:27

  Ik zou heel graag winnen voor mijn jongste, een zoon. De meiden niven hem zorgden echt wel goed voor hun spullen waren zelden iets kwijt….maar nu ik een jongen heb! Hij lijkt er inderdaad gewoon niet aan te denken, en weet dat ook niet wat er van hem is. Jassen, gymschoentjes en brooddoosjes zijn al zoek geraakt.

 • Reply
  Andrea
  22 augustus 2017 at 08:43

  Mijn zoontje gaat komend schooljaar voor het eerst naar school. Bij die kleintjes moet alles goed gelabeld zijn. Het eou leuk zijn moesten we dit winnen.

  • Reply
   Albertine
   20 augustus 2020 at 08:55

   Ik zou héél graag een pakketje winnen voor mijn dochter Daphne, geloof me, die kan het gebruiken…niet alleen op school, maar ook op de manege 🙈

 • Reply
  silke rymen
  22 augustus 2017 at 09:15

  voor een klein toppertje in de familie ?

 • Reply
  Emilie
  22 augustus 2017 at 09:22

  Oh JA! Heel handig voor wanneer mijn zoontje naar de opvang gaat! ?

 • Reply
  Lynn Mahieu
  22 augustus 2017 at 10:15

  Ik doe heeeeel graag mee om deze leuke naamstickers te gebruiken als ‘creche-pakket’ voor mijn kleintje! 😀

 • Reply
  damie lou
  22 augustus 2017 at 10:16

  Labels van mynametags? Graag! Wij zijn een gezin met 5 kids en hier is het sowieso een heen- en weertje va spullen. Ieder zijn eigen label zou ideaal zijn 🙂 Ook voor de vergeetachtigen (blijkbaar hun hobby) superhandig voor op school en sportlessen
  MIJN TIP: Het kan helpen om dingen op een vaste plek te bewaren. Een mandje of een haakje voor de sleutel aan te hangen, de boekentas altijd links van de trap, … Als je kind zijn school- of sporttas moet maken, dan weet het meteen waar het zijn spullen moet gaan zoeken. En als dingen een vaste plek hebben, dan zal je kind het zelf sneller zien wanneer er iets ontbreekt.
  Is je kind iets kwijt? Laat het dan zelf mee zoeken. Dat duurt misschien langer, maar zo leert je kind wel dat het vervelend is om spullen te verliezen en stimuleer je zijn/haar verantwoordelijkheid.

 • Reply
  Sara
  22 augustus 2017 at 10:22

  Leuke en handige tips, tegelijk ook leerzaam voor het kind. Dankjewel

 • Reply
  Debbie Versteegen
  22 augustus 2017 at 11:21

  3 kinderen, waarvan er 2 het woord vergeetachtig hebben uitgevonden ?. 1x per week ben ik minimaal te vinden bij de gevonden voorwerpen hoek. In de winter bijna dagelijks. Voor hen, en voor mijn stresslevel hahaha, zouden deze stickers een uitkomst zijn.
  De tip van ‘s ochtends bewust in de spiegel kijken wat ze aanhebben ga ik zeker toepassen.

  • Reply
   Fien van steenberghe
   20 augustus 2020 at 07:16

   Ik heb er voor mezelf voor op mijn eigen schoolspullen te zetten. En mijn zoontje heefter ook maar ik lleef ze zo graag overal op dat we al aan een 2de set nood hebben!

   Tip voor andere ouders: kleef ze op gladde en geen matte stukken van doosjes 😉

 • Reply
  Desegher Fallon
  22 augustus 2017 at 12:32

  Hey! Ik zou ze willen winnen voor mijn zoontje om naar de opvang te gaan… papa zal hem vaak moeten halen, waardoor er hoogstwaarschijnlijk wel dingen vergeten zullen worden… mijn zoontje vindt het ook superleuk om pantoffeltjes of sokken uit te trekken… handig dus die naamlabels…!

 • Reply
  Iris
  22 augustus 2017 at 13:26

  Super handig, Nathalie!
  Ik wilde net een setje naamlabels gaan bestellen. Dit komt als geroepen.
  Ook al een ik niet weet ik in ieder geval waar ik ze nog meer kan bestellen
  Liefs Iris

 • Reply
  Iris van kleineindiaantjes.nl
  22 augustus 2017 at 13:27

  * ook al win ik niet ( moest het zijn)

 • Reply
  Loni
  22 augustus 2017 at 15:50

  Naamlabels kunnen we hier voor onze 4-jarige kleuter zeker gebruiken.
  Wat een leuke site!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  22 augustus 2017 at 16:01

  Ik ben nog altijd op zoek naar de gouden tip om ervoor te zorgen dat mijn meiden hun spullen niet vergeten! Tot die tijd label ik alles maar… Met name vestjes vinden hun weg naar de ‘gevonden voorwerpen’-bak 🙂

 • Reply
  Shanna De Potter
  22 augustus 2017 at 16:10

  Kleine man Thorgan is nu 2,5 en gaat volgende vrijdag voor’t eerst naar school! Het instapklasje uiteraard, wat spannend allemaal! Hij is verzot op stickertjes kleven dus ben er zeker van dat hij graag zijn gloednieuwe brooddoos en drinkbusje zelf wil labelen…. zeker mocht er een olifant of aapje op staan 😉

 • Reply
  Evi Huys
  22 augustus 2017 at 16:18

  Handig voor mijn klein dromertje dat binnenkort naar school gaat voor het eerst. Zij is het niet gewoon al haar spullen te moeten terugvinden tussen een hele hoop. Dit zal voor haar wel noodzakelijk zijn om te gebruiken ^^

 • Reply
  Emmy
  22 augustus 2017 at 22:12

  Oh ik wil wel winnen! Vooral omdat ik er tot op dit moment een beetje vergat op te denken ?

 • Reply
  Liesbeth
  22 augustus 2017 at 22:49

  Superhandig!!! Onze Lex gaat binnenkort voor het eerst twee dagen per week naar het kinderdagverblijf. Spannend! Handig om te labelen. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Liesbet R
  23 augustus 2017 at 12:28

  Als juf weet ik hoe belangrijk het is. Ik ontdekte deze week dat onze labels bijna op zijn dus ik doe graag mee.

 • Reply
  eva
  23 augustus 2017 at 16:30

  binnen 2 weken een 2e kindje en dat samen met een ‘iktrekmijnplan-ikben2jaar-peuter’, dat beloofd wat te worden. Ik zal dus alle hulpmiddelen kunnen gebruiken om een beetje orde en structuur te bewaren;)

 • Reply
  Veronique Desmaele
  24 augustus 2017 at 14:33

  Roxanne gaat straks naar het 1e kleuterklasje. Ze ziet het wel zitten, maar ik denk dat er toch ook wat traantjes zullen vloeien. Leuke stickertjes kunnen het verdriet misschien wat verzachten? 🙂

  • Reply
   Inge Stroobandt
   20 augustus 2020 at 07:37

   Oh,.zou ideaal.zijn voor ons kleine mannetje!

 • Reply
  Astrid Van Holderbeke
  26 augustus 2017 at 15:35

  ik doe graag mee, want met 3 kinderen zijn we regelmatig wat kwijt

 • Reply
  Isabel
  28 augustus 2017 at 15:21

  Mijn zoontje van 6,5 is elke week wel wat kwijt. Handschoenen, muts, pen, … Vroeger zochten de kleuterjuffen zijn spulletjes weer netjes bij elkaar maar sinds hij vorig jaar naar het eerste leerjaar is gegaan, komen de zoekgeraakte dingen nog maar zelden terug naar huis. Labeltjes zouden wel eens de oplossing kunnen zijn!

 • Reply
  melissa
  29 augustus 2017 at 13:25

  Superhandig. Ik had niet alles ‘gelabeld’ toen 6 jarige dochter haar eerste dans-logeerles had, maar gelukkig hadden we samen de tas ingepakt en wist ze wat van haar was. Wel stom van mezelf , achteraf, dus voor de volgende keer kan ik zeker wel een setje labels gebruiken.

 • Reply
  Fleur
  20 augustus 2020 at 06:55

  Ik gebruik al labeltjes,
  Meestal wacht ik ook even hun tekentje -dat ze in de klas klas krijgen- af
  Sem weet eigenlijk heel goed welke spullen hij mee heeft, zo wist ie als klein manneke al welke kleur van drinkbeker hij had bij de onthaalmoeder;
  Maar om zijn gelijk aan te tonen of voor minder oplettende zus zijn die wel ideaal.
  Kga er sowieso terug nodig hebben want s morgens voor school moet alles snel en gemakkelijk gaan hè 😅

  Duimen dus maar 🤞🏻🤞🏻
  En fijne eerste schooldag allemaal !

 • Reply
  De schoolmeester chantal
  20 augustus 2020 at 07:04

  Ik doe heel graag mee voor mijn metekind Xyliano want die verliest alles op school

 • Reply
  Tine
  20 augustus 2020 at 07:04

  Met het 1e leerjaar in vooruitzicht zou een pakketje labels wel van pas komen!

 • Reply
  fien van steenberghe
  20 augustus 2020 at 07:17

  eigen schoolspullen te zetten. En mijn zoontje heefter ook maar ik lleef ze zo graag overal op dat we al aan een 2de set nood hebben!

  Tip voor andere ouders: kleef ze op gladde en geen matte stukken van doosjes 😉

 • Reply
  Isabel Schockaert
  20 augustus 2020 at 07:34

  Hier blijft niets ongelabeld 😅. Beide kindjes al heel wat verloren, vooral op school, maar altijd teruggekregen. Heel handige winactie! 🥰

 • Reply
  Inge Stroobandt
  20 augustus 2020 at 07:38

  Zou ideaal zijn voor ons kleine mannetje!

 • Reply
  Yasmine Van Ackere
  20 augustus 2020 at 07:40

  Zou heel goed van pas komen voor de start in de eerste kleuterklas.

 • Reply
  lies van mele
  20 augustus 2020 at 07:43

  Suoerhandig ! Zou fijn zijn voor ons dochtertje Noor 🙏🥰

 • Reply
  Yoyandi
  20 augustus 2020 at 07:46

  Labels altijd handig!! Zeker voor de juffen om te weten van wie de spulletjes zijn, dus ik doe graag me!! 🤞🏼🤩

 • Reply
  Nele
  20 augustus 2020 at 07:50

  Ideaal voor mijn kindjes. Elke week is het een zoektocht naar hun spullen op school. En dan nog kan ik niet alles vinden…

 • Reply
  Inge Hereygers
  20 augustus 2020 at 08:00

  Dat zou leuk zijn. Jay gaat naar het eerste leerjaar en hebben vele nieuwe spullen
  Groetjes Inge

 • Reply
  Anne Huydts
  20 augustus 2020 at 08:05

  Super handig! Onze kleine vriend heeft al vaker de spulletjes van een ander kindje in zijn rugzak gehad, of spulletjes van hem die achterblijven…met deze labels hoop ik dat dir verleden tijd is 🙂

 • Reply
  Tine
  20 augustus 2020 at 08:05

  Waaw. Heel graag. Omdat kinderen gehecht raken aan hun spullen. Zorgdragen voor je spullen van jongs af aan zorgt ervoor dat ze dat later ook zullen doen. Minder spullen verliezen = consuminderen. En dat is een gewoonte die je ze best aanleert als ze nog kind zijn.

 • Reply
  Floor Verseveldt
  20 augustus 2020 at 08:15

  Wij hebben ze al voor onze oudste zoon maar dit zou ook ideaal zijn voor onze jongste zoon. Hij mag in oktober beginnen.

 • Reply
  Celine
  20 augustus 2020 at 08:16

  Ik zou erg graag zo’n handig pakketje winnen.

 • Reply
  Kristl
  20 augustus 2020 at 08:18

  Wij doen graag mee 😁👍

 • Reply
  Koen Reynders
  20 augustus 2020 at 08:30

  Ik doe ook graag mee! 🤞🏻

 • Reply
  Annelies Verrijdt
  20 augustus 2020 at 08:33

  Heel graag voor onze 2 kindjes die zo in hun spel opgaan dat ze wel eens iets durven vergeten 🙂

 • Reply
  Hetty
  20 augustus 2020 at 08:34

  Met 2 jongens die al blij zijn dat ze een boekentas bij hebben, maar de rest niet zo belangrijk bij is. In de kleuterklas werd hier nog op toegezien, maar.nu de oudste naar het eerste leerjaar gaat, zal hij wat verantwoordelijker met zijn spullen moeten omgaan. En omdat deze mama geen zij heeft om elke week nieuwe doosjes te kopen 🙈

 • Reply
  Brenda B
  20 augustus 2020 at 08:37

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. De klasjes zijn tegenwoordig groot ( 25 kids) dus labelen is echt prioriteit! 😁 ikzelf ben ook kleuterjuf en merk dat een mooi, duidelijk labeltje zo handig is. Sommige ouders gebruiken een stift, maar dit is na een tijd niet meer leesbaar. 💗 the labels 🍀

 • Reply
  Tania
  20 augustus 2020 at 08:41

  Heel graag !

 • Reply
  Sarah Deschuytter
  20 augustus 2020 at 08:44

  Zou heel erg van pas komen voor ons mannetje van 3jaar die naar de 1ste kleuterklas gaat!!! 😍

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  20 augustus 2020 at 08:45

  Voor mijn drie kinderen die regelmatig iets kwijt raken op school zou dit geweldig zijn. Ik doe dus heel graag mee.

 • Reply
  Melissa den Hertog
  20 augustus 2020 at 10:05

  Jaa ook hier laat K een reactie achter voor pakketje naamstickers voor mijn middelste jongen! Die heeft nog stickers nodig voor z’n bso en overblijf spullen!

 • Reply
  Marian B
  20 augustus 2020 at 10:44

  Dat is handig! Mijn zoontje zou die met die met het voetbalplaatje geweldig vinden. Ideaal voor op zijn school- en sportspullen en tassen. 🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Pam roth
  20 augustus 2020 at 10:49

  Ooh dat zou goed van pas komen want de onze zijn bijna op!

 • Reply
  Kathleen Mertens
  20 augustus 2020 at 10:53

  Graag zou ik dit winnen voor mijn zoontje Siebe die in September in het peuterklasje start. Het zal al een rare start zijn van het nieuwe schooljaar maar met Coole stickers kan hij zeggen dat het van hem ‘mij’ is 😂

 • Reply
  bé vermeiren
  20 augustus 2020 at 12:00

  Naamlabels komen hier het meest van pas bij ons dochter. Zoonlief heeft alles wat van hem is altijd steeds keurig terug mee. Maar de dochter laat meermaals per week iets achter voor de verloren voorwerpendoos. Dus labelen doe ik al, maar niet met zo’n mooie labeltjes, dus ik loot graag mee.

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  20 augustus 2020 at 13:01

  Ik zou dit leuke pakket heel graag willen winnen voor mijn zoontje! Super handig voor op zijn school spullen/kleding. 🥰

 • Reply
  Tineke
  20 augustus 2020 at 17:42

  Naamlabels voor mijn kleine meid.
  Voor de eerste keer naar school 😱😁
  Super spannend vind ik dit!

 • Reply
  monique cieters
  20 augustus 2020 at 20:42

  leuke wedstrijd, ik waag mijn kans

 • Reply
  Karolien S.
  20 augustus 2020 at 20:44

  Olivia is niet de enigste Olivia in de opvang. Handig om te weten welke spulletjes van Olivia DG zijn en welke van de andere Olivia’s 🙂

 • Reply
  Noortje
  20 augustus 2020 at 21:44

  Oh ja dit zou super zijn voor mijn dochter Lize en zoon Vince. Nieuw schooljaar, nieuwe spullen, nieuwe naamlabels 🥰🤞🏻
  Zeer welkom!

 • Reply
  Justine
  20 augustus 2020 at 22:14

  Heeeel graag! Zo handig!!

 • Reply
  Katrien
  20 augustus 2020 at 22:38

  Ik wil dit wel winnen! Mijn dochtertje gaat naar school sinds maart (nog niet veel kunnen gaan dus) met de stickers van broer. Uiteraard heet zij geen Jonas 😂 labels voor haar zouden handig zijn!!

 • Reply
  Wendy
  22 augustus 2020 at 23:55

  Ik doe graag mee, want dit is toch wel een echte musthave voor de kindjes op school! Ze zijn immers een kei in het kwijtraken van hun spulletjes en nog meer een kei in het thuiskomen van dingen die helemaal niet van hen zijn (“oh, maar ik dacht dat het mijn drinkfles was”, “maar, ik heb ook zo’n pet”, etc…). Voortaan zullen we niet meer met onze handen in ons haar zitten en ons afvragen “van wie is dat nu weer?”, en geen verloren spulletjes meer hebben, want jij komt ongetwijfeld to the rescue
  met dit pakket van Labelstudio, zo kunnen de kindjes gemakkelijk hun eigenlijk spulletjes terugvinden op school en meenemen! Jihaa! 🙂

 • Reply
  Annie Thomassen
  23 augustus 2020 at 00:05

  Daar zou ik heel erg graag een pakketje van winnen voor de kleinkinderen. Ideaal.

 • Reply
  Annelies
  23 augustus 2020 at 18:32

  Als kleuterjuf hamer ik op een infoavond steeds op het naamtekenen van alle spullen. Ik hamer echt… tot het zelfs lachwekkend wordt voor mezelf en de ouders. Maar ook als mama van twee meisjes weet ik hoe belangrijk het is om te labelen… zeker als je je spulletjes terug wil krijgen/vinden. Dus… heel GRAAG winnen wij dit pakket want je kan nooit genoeg labelen!

 • Reply
  Stef DC
  24 augustus 2020 at 08:55

  Super! Ik waag mijn kans. Liked & shared. Fingers crossed. 🤞🤞🤞

 • Reply
  Ann Van Eenaeme
  24 augustus 2020 at 12:25

  Mooi! Ik waag mijn kans. ❤️

 • Reply
  Evelien Suls
  24 augustus 2020 at 14:10

  Met drie bengels die heel wat spullen hebben, zou dit superhandig zijn om niets te verliezen. Ze leren op deze manier ook hun naam herkennen, heb ik al meermaals gemerkt. Ik ben er dus supertevreden van en zou uiteraard blij zijn met een extra pakketje.

 • Reply
  marleen prinsen
  24 augustus 2020 at 19:22

  het zou geweldig zijn om alles netjes te kunnen labelen hé
  voor het eerst naar school is super spannend

 • Reply
  goormans lilly
  24 augustus 2020 at 19:25

  ideaal voor m’n achterkleinkindje het zou zo fijn zijn om alles
  goed te kunnen markeren hé .

 • Reply
  charles nuyts
  24 augustus 2020 at 19:27

  kei graag mee meegedaan voor onze kleindochter die bijna drie is en die voor het éérst naar school mag gaan hé .

 • Reply
  Justine
  25 augustus 2020 at 22:20

  Super graag ! Zo handig en mooi!

 • Reply
  Laura
  26 augustus 2020 at 13:55

  De kledingstempel van goedgemerkt is ook een echte aanrader! Ik zou dit super graag winnen om cadeau te geven aan mijn zus voor haar baby’tje die onderweg is! Leuke wedstrijd en altijd fijn je blogs te lezen💓

Leave a Reply