Unicorns & Fairytales
Playmobil bouwkraan - unicorns & fairytales
Bouwen My life Spelen Winactie & Give away

Het favoriete speelgoed van Vince en Lex + WIN de kraan van Playmobil!

Mijn kinderen hebben echt wel veel speelgoed. Nou ja, vooral veel spullen die aangevuld worden. Ook veel educatieve zaken (als juf zijnde kan ik dat niet laten…) Maar weet je waar ze eigenlijk het meeste naar teruggrijpen? Hun voertuigen! Ze hebben ondertussen al heel wat voertuigen van Playmobil en ook de nieuwe Playmobil bouwkraan en kabelgraafmachine horen daarbij! Hier scoort Playmobil punten mee want iedere voorgaande kraan was niet stevig genoeg.

Playmobil construction 

Onze kinderen zijn fan van de Playmobil City Action construction en hebben nu de Playmobil bouwkraan. Je zou ons huis moeten zien. Als er iets is waar ze élke dag mee spelen, dan  zijn dat hun voertuigen (het liefst hulpdiensten en werkvoertuigen) in combinatie met kapla blokken of de Just Blocks. Als je aan hen vraagt wat ze op hun verlanglijstje willen zetten dan is het Playmobil brandweer, politiekantoor, vrachtwagen en noem maar op. Gelukkig is het speelgoed dat je erg lang kan bijhouden (generaties lang) en dat hun waarde niet verliest. Je kan het dus gerust tweedehands aanbieden. De brandweerkazerne staat al klaar zodat de Sint deze kan brengen (oma en opa…) 

Playmobil bouwkraan - unicorns & fairytales

Playmobil bouwkraan

Wij hadden vroeger wel eens een bouwkraan van een goedkoop merk, maar die overleefde net geen week. Sindsdien investeren we nog enkel in duurzaam speelgoed. Spelen ze lange tijd niet meer met het speelgoed dan zetten we het te koop zodat anderen er nog plezier van hebben of we schenken het aan kinderen die niet veel hebben. Mijn kinderen weten goed dat ze ook moeten geven aan anderen en dat wij van geluk mogen spreken. Maar goed, het zijn en blijven kinderen en als ze iets zien dat ze graag willen, dan wijst hun vingertje ernaar hahaha. Ze kregen de Playmobil bouwkraan en bulldozer van de Playmobil City Action construction set en daar wordt wel veel mee gespeeld. Onze woonkamer lijkt dan net op een werf. Geweldig om te zien hoeveel plezier dat ze eraan beleven. De kraan is bovendien te bedienen met afstandsbediening en is erg stevig. Gelukkig maar! 

Je kan de kraan hier kopen

Playmobil bouwkraan - unicorns & fairytales

Cadeaustress? 

Vaak vragen mensen mij om leuke cadeautips… er is natuurlijk heel veel in de aanbieding. In de eerste plaats moet je goed kijken naar welk speelgoed jouw kindje trekt. Wij letten erg op de mogelijkheid tot uitbreiding: kunnen er meerdere sets van gekocht worden, zodat ze er plezier van blijven hebben. Met Playmobil is dat dus zeker het geval. Ook de duurzaamheid: is het stevig? Van welk materiaal is het gemaakt? Eventueel wordt de educatieve waarde ook in het achterhoofd gehouden. Als juf zijnde hou ik ervan om verschillende educatieve activiteiten te organiseren thuis. 

Tips voor het geven van duurzame cadeaus aan kinderen

40 Leuke cadeautips die géén “speelgoed” zijn

Playmobil bouwkraan - unicorns & fairytales

 

WIN de Playmobil bouwkraan

Ik heb goed nieuws want ik mag van de Sint een volger heel blij maken! Ik mag namelijk een Playmobil bouwkraan weggeven en dat ga ik hier doen en ook op Instagram. De set bestaat uit twee PLAYMOBIL-bouwvakkers, een kraan, een roosterpallet, stenen, stalen balken, een bodemplaat, klimhaken en vele andere bouwaccessoires. De kraan is RC-compatibel en kan worden bediend met de bijgeleverde IR-handzender. 

De winnaar wordt uit de twee kanalen getrokken zodat iedereen kans maakt. Sommigen hebben geen Instagram. Wat moet je ervoor doen? 

Mij vertellen waarom jij deze bouwkraan van playmobil graag zou winnen. That’s it. Oh ja en eventueel delen op sociale media zou wel leuk zijn… 

XOXO nathalie 

You Might Also Like...

113 Comments

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  1 december 2020 at 06:42

  Ik zou deze kraan super graag winnen voor mijn jongste zoon. Hij is verzot op bouwen en playmobil, een perfecte combinatie dus.

 • Reply
  Seys greet
  1 december 2020 at 06:43

  Met plezier mijn kans gewaagd om mijn 5 jarige kapoen hiermee een groot plezier te kunnen doen! Hij maakte onze bouwwerken van dichtbij mee en is met zijn playmobil city action sets heel tevree. Hij kan uren plezier beleven door de situaties vanop onze werf met zijn kranen en vrachtwagens na te spelen. Een torenkraan zoubzijn playmobilwerf compleet maken, ideaal om hem kostelijk te vermaken!

 • Reply
  Tania
  1 december 2020 at 06:47

  Lou is gek op kranen en wil er zo graag eentje. Helaas bracht de Sint een trein, wat hij ook geweldig vindt. Nu zal hij dus moeten wachten tot zijn verjaardag…
  Of ?

  • Reply
   Sarah Panis
   1 december 2020 at 11:10

   Mijn zoontje van bijna 4 jaar is een superfan van playmobil en nog meer van kranen, graafmachines en camions.
   Deze kraan zou hij echt geweldig vinden. Misschien dan niet voor de sint maar eerder voor zijn aankomende verjaardag binnen een maandje.

  • Reply
   sarah Panis
   1 december 2020 at 11:12

   Oeps, Foutje hieronder.

  • Reply
   Sévérine Meuwis
   2 december 2020 at 06:43

   Mijn kindjes van 19 maanden en 4 jaar zouden dit super leuk vinden om te winnen.
   Wij zijn grote fan van al jouw toffe ideeën en winacties.
   Super leuke blog en instagram.

   Groetjes
   Sévérine

 • Reply
  Astrid
  1 december 2020 at 06:50

  Mijn zoontje zou zot komen moest hij deze kraan krijgen. Hij houdt van graafmachines, kranen tractors …

 • Reply
  Sandra brunke
  1 december 2020 at 06:51

  Zo herkenbaar je verhaal! Hier ook 2 jongens die alleen maar met de playmobil de leukste verhalen verzinnen. En ook hier winnen de autos het. Maar deze kraan komt nu steeds op de reclame voorbij en dan worden er 2 jongens helemaal enthousiast. Oooohhhhh die is gaaf….die wil ik hebben. Dus wij duimen hier erg hard!

 • Reply
  Laura Vaganee
  1 december 2020 at 06:53

  Ik zou deze kraan dolgraag winnen voor mijn jongste zoontje Ferre. Hij is verzot op Playmobil en vooral op alles wat te maken heeft met de bouw: kiepwagens, betonmixers, graafmachines en natuurlijk de kraan. En ik heb zo’n klein vermoeden dat ook de oudste zoon hier nog steeds gek op zal zijn! Speelplezier voor 2 dus 😍 (als ze er dan maar geen ruzie over maken 😂)

  • Reply
   Katrien
   1 december 2020 at 12:08

   Ik heb ook 2 jongens die vooral spelen met alle auto’s en graafmachines in huis. Een kraan hebben we nog niet, maar zou een perfecte uitbreiding zijn van hun bouwmachines.

 • Reply
  Billie
  1 december 2020 at 06:53

  Deze zou mijn zoontje zo leuk vinden.
  Wij verhuizen binnenkort en in zijn nieuwe kamer wilde hij kranen, bulldozers, kiepwagens,… op de muur. Lang leve de cameo voor een goedkope oplossing voor stickers 😅.
  Die kraan erbij zou het helemaal afmaken natuurlijk.

  • Reply
   Lissy
   1 december 2020 at 07:32

   Dit zou het perfecte cadeau zijn voor onze zoon van bijna 5. Playmobil fan: check. Constructie fan: check!!
   En hopelijk sterk genoeg dat 2-jarige ook kan meespelen 😉

 • Reply
  Anne Huydts
  1 december 2020 at 06:55

  Playmobil is altijd goed! Ik doe graag mee voor mijn zoontje….ik weet zeker dat zijn nichtjes en vriendjes hier ook maar al te graag mee spelen! 🙂

  • Reply
   Claudia Diependaal
   3 december 2020 at 06:23

   Wauw wat een ongelooflijk mooi kado voor ij de zak of onder de boom voor de kleinkindjes! Dat zullen ze geweldig vinden! Alleen de jongste kan daaraan nog niet meedoen, maar ik hou ook van dit speelgoed!

 • Reply
  Goele H
  1 december 2020 at 06:57

  Mijn 2 jongens zijn gek op kranen en werktuigen. Niet moeilijk met een papa die kraanman is. Mijn dochter speelt graag met Playmobil en is goed in rollenspel. Mijn oudste zoon kan dat niet, maar met een kraan ofzo spelen lukt hem wel omdat zijn interesses daar liggen. Ik gun het hem dan ook, kan hij op zijn eigen manier toch ook met Playmobil spelen.

 • Reply
  Els
  1 december 2020 at 06:58

  Wat zou Emiel dit leuk vinden ! We hebben net 2dehands voor de Sint een hele construction set van playmobil gekocht. Wat ontbreekt er? Tuurlijk, deze bouwkraan. Hier zouden we zeker en vast punten bij scoren. En stiekem bij de papa ook. 😉

 • Reply
  Jasmien Van Gestel
  1 december 2020 at 07:01

  Wat zouden onze 2 bouwertjes dit geweldig vinde! Deze ontbreekt nop op hun bouwwerf!
  De jongste wil zijn tutjes aan de Sint geven voor andere kleine babietjes, dat verdient wel een ‘grote-jongens cadeautje, toch?

  • Reply
   Francis Akerboom
   1 december 2020 at 09:01

   Dit zouden mijn dochters geweldig vinden. Als er bij hun papa een kraan op de bouwplaats staat willen ze het liefst iedere dag gaan kijken. Als ze deze zouden krijgen, gaan ze er iedere dag mee spelen en dan hebben ze allebei een bouwhelm op (dezelfde als papa uiteraard😂) en heerlijk Genieten.

 • Reply
  Cath
  1 december 2020 at 07:02

  Als ik deze cadeau zou kunnen doen aan Tijsje, krijg ik zeker de medaille als beste meter van de hele wereld! En daar doen we het toch voor he 🙂

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  1 december 2020 at 07:04

  Ik zou de hijskraan heel graag voor mijn zoontje willen winnen. Hij is gek op voertuigen en hij zou dit echt geweldig vinden! 😊

 • Reply
  Jacqueline+van+de+Manakker
  1 december 2020 at 07:12

  Dit zou onze stoere vent echt geweldig vinden

 • Reply
  clara veldeman
  1 december 2020 at 07:15

  Ik zou dit graag winnen voor mijn petekindje Arne. Door corona tijden hebben we elkaar nog niet veel kunnen zien en dit zou hem blij maken.

 • Reply
  Annelies
  1 december 2020 at 07:21

  Ik zou deze graag winnen voor onze twee jongens, ter aanvulling op hun playmobil collectie. Het zijn twee echte bouwers, maar deze bouwkraan ontbreekt hier nog! Sowieso iets voor op hun lijstje!

 • Reply
  Kelchtermans sarah
  1 december 2020 at 07:21

  Dit zou het ideale cadeau zijn voor onze 2 zoontjes, ze zijn alle 2 zit van playmobiel . Deze grote bouwkraan zou het afmaken. 🍀🍀🍀

  • Reply
   Zoe
   1 december 2020 at 12:57

   Ik waag mijn kans als boys mom
   Men oudste zoon is gek op alles wat met bouwen is hij maakt dan een heel pmaymobil dorp , enkel onbreekt de bouwkraan nog van playmobil , je zou dus een happy kindjes maken. Zelf vindt ik de kraan best duur , het is dan ook duurste maande finn verjaardag sint ,kerst , nieuwjaar en matz verjaardag 😅
   Veel liefs zoe

 • Reply
  Anna wienen
  1 december 2020 at 07:24

  Oooh wow die is wel heel gaaf! Ik denk dat de zonen van mijn vriend, daar heel veel speel- en bouwplezier meer zullen hebben 🤩 ik doe graag mee

 • Reply
  Hannelore
  1 december 2020 at 07:26

  Ooh wauw! Wat zou ons zoontje daar blij mee zijn!! Hij doet niet liever als dingen bouwen! Ik doe graag mee! Het zou een leuke verrassing zijn voor zijn 4e verjaardag!

 • Reply
  Carolien De Geyter
  1 december 2020 at 07:32

  Oh wauw, ik zie de sterretjes in Lowie zijn ogen al oplichten 🤩. Hij is een echte jongen, dus kranen en bouwen zijn absoluut zijn ding.
  Dit zou ook wel een beetje een verjaardag in lockdown vieren, goedmaken. Op 13 december gaan we in onze bubbel er toch het beste van maken. 🙏🤞🏻🙏🤞🏻

 • Reply
  Floor Verseveldt
  1 december 2020 at 07:37

  Geweldig! Ik heb 2 zoons die playmobil geweldig vinden. Ik zou ze hier erg blij meemaken.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  1 december 2020 at 07:37

  voor kleinzoon tije zou het geweldig zijn als ik deze megamooie actie win, hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als dit mooie kado straks naast zijn schoentje staat

 • Reply
  Anna M.
  1 december 2020 at 07:42

  Wat een fantastisch cadeau zou deze bouwkraan zijn voor mijn kleinzoon. Hij is dol op Playmobil en verzint hardop hele verhalen terwijl hij speelt. Hij is jarig op eerste kerstdag. Wat zou dit een mooi en bijzonder pakje zijn om voor de deur te leggen! Wat zou ik dan graag even door het raam kijken naar zijn verrukte snoet!

 • Reply
  Sasha
  1 december 2020 at 07:55

  Mijn metekindje is ook zot van voertuigen. Vooral “werkmachines” zoals tractors, camions en graafmachines. Dus hij zou helemaal over the moon zijn met deze grote kraan.

 • Reply
  An Janssens
  1 december 2020 at 07:57

  Hier ook een grote voertuigenfan in huis… Bij elk spel wordt er wel een graafmachine, een politie- of brandweerwagen betrokken. Maar een kraan ontbreekt nog en zou een leuke aanvulling zijn! We ❤ playmobil…

 • Reply
  Nies Karolien
  1 december 2020 at 08:03

  Wow, wat zouden mijn 2 jongens hier blij van worden. Zoveel speelplezier met zo n kraan! Wij duimen dat dit onder de kerstboom mag liggen. 🤩

 • Reply
  Tessa Van Gestel
  1 december 2020 at 08:20

  Aangezien onze 2 kereltjes hier soms iets te letterlijk ons huis verbouwen is deze kraan misschien een goede oplossing om ons meubilair toch net wat meer te ontzien 😅🤓😊

 • Reply
  Bastiaens Nele
  1 december 2020 at 08:24

  Hier een kanjer van bijna 5, die gek is van Playmobil. Op zijn verlanglijst staat alleen maar speelgoed van Playmobil. Het zou dus geweldig zijn als er zo’n geweldige kraan ook nog in ons huisje zou staan!!!

 • Reply
  Samyn K.
  1 december 2020 at 08:24

  Playmobil fans aanwezig hier in huis! en mijn dochter Olivia is gefascineerd door kranen. Elke keer wanneer we er eentje passeren is ze dolenthousiast dus het zou fijn zijn om er haar een op haar formaat cadeau te kunnen doen :).

 • Reply
  Sami
  1 december 2020 at 08:24

  Wrm wil ik winnen heel simpel .1 zoon die verzot is op alles wat wielen heeft en teveel fantasie 😅🤣

 • Reply
  Marlies Van Nieuwerburgh
  1 december 2020 at 08:34

  Ik neem ook graag deel aan deze wedstrijd die ik doorkreeg via Laura Vaganée! Mijn Casper is verzot op kranen, touwtjes en omhoog/omlaag! En als we winnen, mag de kraan af en toe eens verhuizen naar de werf van haar Ferre! (en tuuuurlijk moeten wij dan mee om ze goed te kunnen afzetten!)

 • Reply
  Tessa F.
  1 december 2020 at 08:41

  Wauw! Het is alsof je precies weet wat mijn 2 jongens willen! Wat een prachtige coole bouwkraan! Wauw! Ik denk dat ik er zelfs met ga meespelen als we deze mochten winnen! Mijn 2 jongens worden grote broer! En deze bouwkraan zou er wel voor kunnen zorgen dat Mama de rust zou kunnen nemen die ze echt wel nodig heeft zonder dat de kindjes zich zouden vervelen! Aangezien het 3de kindje niet gepland is hebben we terug een hele babyuitzet moeten kopen nadat we alles weggegeven hadden! Dus dit zou sint toch wel goed maken voor de jongens en voor mij!

  Wij duimen met al onze duimen hier!! 🤞👍🥳🥰

 • Reply
  Anja van luik
  1 december 2020 at 08:45

  Heel graag voor onze jongens van 5 en 1. Die zullen hier uren mee spelen. Zij verdienen na afgelopen jaar ook echt een topcadeau.
  Ik ga heel hatd duimen en wensen nu.

 • Reply
  goormans lilly
  1 december 2020 at 08:47

  dat zou fantastisch zijn ik doe graag mee voor m’n achterkleinkinderen
  die graag samen willen en kunnen spelen

 • Reply
  Freya
  1 december 2020 at 09:03

  Oh wauw, dat zou een leuke verassing zijn voor mijn zoontje. Zijn vorige kraan (ander merk) ging jammer genoeg al snel kapot. We wilden dus op zoek naar een iets stevigere kwaliteit.

 • Reply
  Laura
  1 december 2020 at 09:14

  Ik zou deze kraan graag winnen voor mijn zoontje van 4. Hij is zot op bouwen en kranen. Ze zijn bij zijn school ook aan het bouwen en er staat al enkele maanden een grote kraan. Hij kan er naar blijven staren 😂🥰

 • Reply
  Nanny Huydts
  1 december 2020 at 09:22

  Wat een leuke blog!!! Graag zou ik meedoen voor onze kleinzoon Haiko. Hij doet niets liever dan bouwen, en natuurlijk auto’s. Dus deze past perfect bij hem.

 • Reply
  Stephanie
  1 december 2020 at 09:25

  Dit zou mijn zoon Vince echt zo leuk vinden. Een kraan staat al heel lang op zijn verlanglijstje.

 • Reply
  Bryssinck ilse
  1 december 2020 at 09:33

  Kei tof geschenk om te geven aan mijn neefje Sen. Ook zeer tof materiaal om in de zandbak te spelen. De kleine kids hun oogjes 💖 fonkelen.
  Wat machtige grote kraan

 • Reply
  Evelien
  1 december 2020 at 09:40

  Dit zou mijn zoontje echt fantastisch vinden! Bij de start van de lockdown maakten we hem een maïsbak: een grote karton van een tafel met 10kg mais in. Hij speelt ze nog steeds dagelijks mee. Er staan tractors in, een bulldozer en een betonmolen (thank god voor tweedehands) maar geen bouwkraan! Qua aanvulling zou deze wel kunnen tellen! En babybroer kan er ook nog van genieten 😉

 • Reply
  Lydia
  1 december 2020 at 09:46

  De beste “kleine” bouwvakkers zijn mijn kleinzonen. Ze bouwen met alles wat ze kunnen vinden. Nu doen ze al het vervoer zelf. Een kraan zou een flinke hulp zijn natuurlijk.

 • Reply
  Katrien J.
  1 december 2020 at 09:50

  Een bouwkraan is altijd fijn voor mijn twee werkmannetjes (ik denk dat de oudste metselaar wil worden, dat doet hij toch altijd met zijn puree ;)), en die van playmobil lijkt me een stuk mooier én vooral steviger dan de exemplaren die hier helaas snel kapot gaan. Ik doe mee!

  • Reply
   Yael
   8 december 2020 at 14:56

   Die is zo leuk 🤩 Mijn zoon Lievin is super technisch en is gek op hijskranen.
   Hij zit veel thuis omdat hij snel overprikkeld is op school. Hij is gauw uitgekeken op zijn speelgoed maar ik denk bij deze kraan van niet. Voor ons is die iets te prijzig vandaar dat wij het zelf nog niet gekocht hebben maar volgens mij is het nu ook niet meer leverbaar. Wij gaan duimen 👍

 • Reply
  Lindsey
  1 december 2020 at 09:52

  Ik doe mee voor Jax 🤞🤞🤞 hij verjaard 26dec 🤞🤞🤞

 • Reply
  Vanessa
  1 december 2020 at 09:54

  Ik waag graag een kansje voor mijn zoon, zo kan hij zijn auto’s van heel hoog naar beneden laten vallen! 🙂

 • Reply
  Liesbet
  1 december 2020 at 09:56

  Met drie zonen in huis is er vaak weinig cadeau-inspiratie voor de jongste. Hij staat elke dag door het raam te turen naar de grote kraan van de bouwwerf in onze straat. Dit zou wel eens een topper kunnen zijn voor hem!

 • Reply
  Kim diaz
  1 december 2020 at 10:00

  Mijn zoontje van 5 zou deze kraan graag winnen omdat hij gek is van kranen, autos etc.
  Aangezien hij de laatste tijd een moeilijke periode heeft moeten doormaken dat mama en papa uit elkaar zijn vind ik dat hij dat op peppertje wel verdiend. Dus fingers crossed 🤞

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  1 december 2020 at 10:06

  wauw, voor mijn toekomstige ingenieurs een perfect cadeau!

 • Reply
  Wenda
  1 december 2020 at 10:18

  Graag zou ik meedoen voor mijn zoontje van net 4. Hij is gek op alles wat te maken heeft met werkvoertuigen. Hij verdiend dit zeker ook omdat we dit jaar zijn verjaardag niet echt hebben kunnen vieren i.v.m corona. Ook ging hij voor het eerst naar de basisschool en moest meteen alles zonder mama doen want mama mocht niet mee naar binnen helaas. Daarom zou het geweldig zijn mocht hij winnen.

 • Reply
  Laura Asscherickx
  1 december 2020 at 10:26

  nu ze de lego dozen ontdekt hebben, tijd voor een kraan om hun bouwwerken te realiseren, net gelijk de echte!

 • Reply
  Elke
  1 december 2020 at 10:55

  Hoe toevallig, gisteren heeft mijn zoontje deze kraan ontdekt in een Sinterklaasboekje en hij is er de hele tijd over bezig geweest. Ik moet hem nu nog op andere gedachten zien te krijgen want de Sint zal deze kraan helaas niet (meer) kunnen brengen. Maar toen ik dit artikel zag, dacht ik, misschien kan zijn zo toch zijn droomkraan nog krijgen 🙃.

 • Reply
  Evy Van Genechten
  1 december 2020 at 11:04

  Ik ben tante van 3 geweldige jongens (broertjes) tussen 7,5 en 4 jaar. Alle 3 met een heel eigen en ander karakter en ook interesses. Op zoek gaan naar cadeautjes betekent dan ook vaak voor elk afzonderlijk iets zoeken, wat natuurlijk ook fijn is. Maar ik zie hun ook zo graag samen bezig in plaats van elk in hun eigen wereldje, wat ook kan mag en soms zelfs moet 😁.
  En deze kraan lijkt me daar het perfecte speelgoed voor!
  Ik duim dus heel erg mee dat ik mijn 3 neefjes hiermee erg blij mag maken!

 • Reply
  Sarah Panis
  1 december 2020 at 11:11

  Mijn zoontje van bijna 4 jaar is een superfan van playmobil en nog meer van kranen, graafmachines en camions.
  Deze kraan zou hij echt geweldig vinden. Misschien dan niet voor de sint maar eerder voor zijn aankomende verjaardag binnen een maandje.

 • Reply
  Miekske Dingens
  1 december 2020 at 11:13

  Wat fijn van die lieve Sint! Ik zou graag een kansje wagen voor ons zoontje. Hij heeft ASS en ADHD (+HSP) wat we al weten, en voor hem is het daarom heel erg verwarrend en angstig geweest (en nog steeds) met het Coronavirus. Hij is daarom thuis dol op het inleven in Playmobil en vind het heerlijk als mama ook even meespeelt. Wat zou hij het te gek vinden, mocht daar ineens zo’n gave kraan bijstaan, zo’n bouwkraan, die we vaker tegenkomen onderweg, en wat hij zo gaaf vind!!! Fingers crossed!

 • Reply
  Karel
  1 december 2020 at 11:28

  Ik wil deze dolgraag winnen nu het nog kan, want als er ooit een bouwstop komt dan zal deze kraan erfgoed worden; net zoals de stoomtrein, huistelefoon en Artis Historia punten.

 • Reply
  Kim
  1 december 2020 at 11:28

  Heel graag kansje voor Ilias, zoontje van mijn man! Hij zal hier erg veel plezier aan beleven in zijn Playmobil stad.

 • Reply
  Cuypers Marita
  1 december 2020 at 11:32

  Omdat het dit jaar wel heel erg vreemd is geweest voor mijn kleinkinderen, zou ik hen graag extra verrassen met zo’n leuk cadeau, zo kunnen ze toch wat leuke avonturen beleven bij hun oma, als ze op visite mogen komen

 • Reply
  Jolanda
  1 december 2020 at 11:33

  Wauw wat tof! Mijn zoon speelt bij opa en oma heel erg graag met de bouwkraan die daar staat (ook van Playmobil, 30 jaar oud denk ik), maar het zou fantastisch zijn om ook zijn eigen kraan te hebben. Mijn man zal daar ook erg gelukkig van worden denk ik 🙂

 • Reply
  Christine Claeys
  1 december 2020 at 11:50

  Voor mijn kleinzoontjes .. Zouden het super vinden

 • Reply
  Linda
  1 december 2020 at 12:30

  Wauw super leuk zeg! Leuk als sint cadeau voor mijn kids, maar ook voor een jongen van 6 die wekelijks hier over de vloer komt vanwege bepaalde omstandigheden. Hij vindt het speelgoed van mijn kinderen niet zo leuk meer (ze zijn 2 en 4) en dat snap ik. Dus deze kraan zou perfect zijn!

 • Reply
  Nathalie
  1 december 2020 at 12:57

  Die kraan willen wij ook wel winnen. Nand (3 jaar en half) en Odette (2 jaar) zijn helemaal gek op betonmixers, vrachtwagens, kranen, ziekenwagens, brandweerwagens, … zoals ieder kind op die leeftijd . De laatste weken beginnen ze al iets beter te kunnen samen spelen en delen en dat is zooooo lief om te zien. En ze zijn zo fier als ze met ‘grote kindjes’ speelgoed mogen spelen , waar kleine zus Frie ( 4 maand) nog veel te klein voor is. Deze kraan is zeker voor grote kindjes 👷

 • Reply
  Evi
  1 december 2020 at 13:13

  Mijn zoon zei afgelopen weekend dat hij graag een kraan wou, die dingend deed als hij op de knopjes zou drukken. Dat stond nu net niet om het lijstje van de Sint. Dus je zou er hem wel heel gelukkig mee maken. Ik zie uuuren spelplezier voor ogen 😉

 • Reply
  Pelicaen Sylvia
  1 december 2020 at 14:03

  Ik waag graag mijn kansje voor zoontje lucas! Ik denk dat hij hiermee uren zoet is😁👏dat is handig voor als mama en papa moeten thuiswerken😂👏🍀

 • Reply
  Karen
  1 december 2020 at 14:15

  Hier thuis een mega fan van Playmobil! De kraan zou dan ook niet misstaan in Syd z’n collectie! 🤞

 • Reply
  Goedele
  1 december 2020 at 15:23

  Wat zou mijn zoontje dit fantastisch vinden. Net zoals bij vele anderen is ook mijn zoontje gefascineerd door alles van de grovere bouwwerken: graafmachines, bulldozers, kranen, …
  🤞🤞🤞

  🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Helena
  1 december 2020 at 16:20

  omdat onze Leon de bouwer van een bouwkraan droomt

 • Reply
  Greet DB
  1 december 2020 at 16:24

  Ik heb hier bij mij Max de bouwer… Huizenbouwer in spe… net als zijn papa.
  Als hij ergens een kraan ziet plakt zijn snuitje tegen het auto raam . OOOOOh ….
  Daar gaat er eentje heel gelukkig mee zijn 🙂

 • Reply
  Elise
  1 december 2020 at 16:41

  Hier een boysmom van 2! De jongens doen niet liever dan te rijden met auto’s, vliegen met de vliegtuigen… Graven met kranen in het zand, vrachtwagens laden met stenen… Maar een torenkraan hebben ze nog niet in hun gamma! Wat zouden ze dit fantastisch vinden! 😀 Ze hebben in dit moeilijke jaar supergoed hun best gedaan, zodat mama en papa nog konden werken van thuis uit… Ze zouden dit wel verdienen!
  WISH ME LUCK

 • Reply
  Sharon Bruneel
  1 december 2020 at 16:49

  Voor mn 2 zoontjes die niks liever doen dan bouwen (en afbreken) en terug bouwen (en terug afbreken) send help! Send a playmobil bouwkraan 🙂 eeuwige dankbaarheid 🙏🏼

 • Reply
  Rita Jansens
  1 december 2020 at 17:09

  Dit zou een leuk cadeau zijn voor de kleinzonen!

 • Reply
  Stephanie Beyers
  1 december 2020 at 19:21

  Mijn zoon zou dit echt fantastisch vinden. Hij is niet echt een fantasievolle speler, maar een bouwwerf maken, kan hij als de beste! Later als hij groot is wil hij graag elk indrukwekkend voertuig kopen, zo’n kraan zou perfect in zijn collectie passen!

 • Reply
  monique cieters
  1 december 2020 at 19:31

  als geschenk voor mijn metekindje

 • Reply
  Mike Aerts
  1 december 2020 at 20:53

  Zou leuk zijn voor mijn petekind Vic. speelt graag met werfwagens en kranen en dus een ideaal geschenk voor hem

 • Reply
  Ingrid Maes
  1 december 2020 at 21:02

  Ook wij wagen onze kans ! Het hele huis kan hier veranderen in den bouwwerf ! Wij hebben ook al wat van playmobiel city Action..Wat zou hij gelukkig zijn moest hij de kraan winnen ! Dat maakt zijn setje helemaal compleet en kan mama weer proberen naar de keuken te gaan zonder te vallen 😂😂

 • Reply
  Marieke
  1 december 2020 at 21:07

  Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze Cas hij is gek van kranen en dit zou hij helemaal te gek vinden. Het in elkaar zetten van een playmobil kraan

 • Reply
  Jos
  1 december 2020 at 21:14

  Dat zou mijn neefje zijn coronajaar deels goed maken.

 • Reply
  Fleur schuddinck
  1 december 2020 at 21:53

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van net 6 jaar. Geweldig om zich na zijn huiswerk helemaal uit te leven 😊

 • Reply
  Frederic
  1 december 2020 at 22:33

  Wauw 🙂 Mijn dochter is super super super zot van kranen.. Overal waar ze een kraan ziet, vindt ze dit super tof! Dit zelf kunnen bouwen en huis hebben, zou gewoon WAUW zijn 🙂 Pretty please ? 🙂

 • Reply
  Nele
  1 december 2020 at 22:33

  Ik waag graag mijn kans voor mijn zoon en dochter. Vooral voor mijn dochter eigenlijk, ze is altijd mega enthousiast als ze een kraan onderweg tegenkomt en wilt dat dan ook hebben (beetje groot voor ons huis zeg ik dan :-p) maar nu is er een echte mini versie waarmee ze kan spelen, dus dit zal ze echt super leuk vinden.

 • Reply
  Imy Ali
  1 december 2020 at 22:43

  Jaaa, super leuke actie! Dit lijkt me wel een heel mooie aanvullingsset van Playmobil. Ik doe dus graag mee voor mijn neefje. Ik weet dat hij onlangs van zijn spaargeld op Marktplaats de Playmobil trein heeft gekocht en om de een of andere reden speelt hij op zijn bed met de Playmobil vrachtboot die volgens hem aldaar van Harlingen (want hij was in de zomer op Vlieland) naar Somalië vaart (omdat zijn opa en oma daar nog wonen). De goederen moeten nu dus alleen nog iets makkelijker van de trein op de boot komen, want deze valt nu telkens als een soort van Titanic van het bed naar beneden 🤪 en zie hier…. de kraan zou, denk ik, de meeste perfecte aanvulling voor hem zijn zijn én het perfect kado voor de feestdagen. Ik waag dus graag een kansje voor hem!

 • Reply
  nathalie
  1 december 2020 at 22:57

  Leuk voor mijn neefje

  • Reply
   Geesje R.
   3 december 2020 at 20:16

   Geweldig zeg. Ik zou supergraag mijn neefje verrassen met deze mooie playmobil set. Hij speelt met niks anders. En zijn vader werkt in de bouw dus dan kunnen ze samen het werk naspelen. Jong geleerd is oud gedaan.

 • Reply
  Eva
  2 december 2020 at 01:11

  Mijn zoontje kreeg van de buurvrouw de kraan van jaar zoon van vroeger, beetje op en neer kon die gaan. Hij vond het geweldig en zijn (wilde) jongere zus ook… zoals je zegt, minder stevig en de arm begaf het. Hij is er het hart van in , dus deze zou op het goeie moment komen!

 • Reply
  Justine
  2 december 2020 at 09:35

  Omdat dit een win-win zou zijn voor m’n zoontje!
  Hij is gek op playmobil en ook op alles wat met bouwen te maken heeft! Zo’n kraan zou hij dus super vinden!
  Hij verjaart ook nog eens op 17 januari, dus hier zouden mama en papa zeker mee scoren 🙂

 • Reply
  Stef Nagels
  2 december 2020 at 11:56

  Onze zoon is helemaal gek van alles wat met de bouw te maken heeft, sinds ze hier aan de overkant 2 grote blokken aan ‘t bouwen zijn .. elke dag gaan wij kijken naar de mannen dat met de kraan aan ‘t werken zijn en met de bulldozers, en ‘s avonds gaan we naar de kerstverlichting kijken! 😀 enorm leuke wandelingen!

 • Reply
  An Verbeke
  2 december 2020 at 13:03

  Hier is het momenteel een grote bouwwerf bij ons in de straat. Hij is helemaal in de ban van kranen , kiepwagens en graafmachines. Aan de Sint heeft hij een levensgrote kraan gevraagd, deze kraan zou hij ook geweldig vinden 😊

  • Reply
   José
   2 december 2020 at 19:30

   Mijn zoontjes zouden hier heel graag mee spelen, ik zie ze al bezig: de vrachtwagen komt de stenen voor het huis leveren, de hijskraan staat klaar om ze er één voor één vanaf te tillen en zo kunnen ze vanalles bouwen. Bedankt voor deze leuke actie!

 • Reply
  Marijke
  2 december 2020 at 20:52

  Ik ken iemand die hier heeeel blij mee zou zijn 😍en haar papa ook 😋ja, ook meisjes houden van kranen 😉

 • Reply
  Villa Speelmama
  2 december 2020 at 21:41

  Wow, dat ziet er cool uit! Wij willen de kraan van Playmobil kei graag willen. Want ik beken, ik heb ook jaren geleden zo’n goedkope kraan voor mijn zoontje gekocht en hij heeft er best wel veel mee gespeeld maar helaas is ze nu stuk. En hij speelt zo graag met de bouwvakkers van Playmobil, hij heeft er bijna alles van. Dan staat de living wel helemaal vol, maar hij kan er echt uren mee zoet zijn. En hij verdient dat want hij is ongelooflijk hard zijn best aan het doen voor zijn toetsen. Dus fingers crossed…

 • Reply
  Kathleen Verwerft
  2 december 2020 at 21:56

  Ik ben ervan overtuigd dat mijn 2 kapoentjes (van 3 en 4 jaar) hier heel blij mee zouden zijn. Soms hebben ze wel eens nood aan uitdaging en deze kraan zal hen zeker en vast uren werk- en speelplezier garanderen.

 • Reply
  Vanessa Sibma
  2 december 2020 at 22:10

  Perfect voor onze zoon van vijf jaar. Hij houdt van Lego, Kapla en alles dat (snel) rijd. Dit is een toffe aanvulling. Zijn zusje kan er ook van leren.

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  2 december 2020 at 22:19

  Oh dit zouden ze hier geweldig vinden. We hadden een kraan van neefjes gekregen maar die viel eigenlijk al half uit elkaar en dus naar containerpark. Dus we zijn hopende op een nieuwe 🙂 Nand en Helena zouden zich er wel mee uitleven!

 • Reply
  Suzan
  3 december 2020 at 03:28

  Ik ben dagelijks bezig met de opleiding torenkraanbestuurder van VDAB draaiende te houden. Cursisten informeren, opstarten, begeleiden en later samen werk zoeken in de sector.
  Mijn zoontje Leon van 1,5 jaar zou het geweldig vinden om met deze kraan te spelen. Ideale kans om hem eens uit te leggen wat voor werk mama doet 😉

 • Reply
  Lien
  3 december 2020 at 08:55

  Met drie jongens (7j, 5j en 2,5j) in huis zou dat wel een cadeau zijn waar je ze heel blij mee kunt maken!

 • Reply
  Sarah M
  3 december 2020 at 09:22

  Haleluja! Een kraan van Playmobil die super stevig is (ik geloof je op je woord 🙂 )
  2 hevige jongens in huis die niets liever doen dan bouwen en met al hun voertuigen spelen.
  na enkele goedkope kranen gaven we het op om nog eens een kraan te kopen. Maar dit zou dé oplossing zijn!
  Heel graag wagen we onze kans om deze te winnen, Tuur en Vic duimen alvast mee!

 • Reply
  Marian B
  4 december 2020 at 17:16

  Wat een gaaf ding! Mijn zoon speelt graag met Playmobil en vindt hijskranen erg interessant. Als hij in de auto zit en hij ziet er onderweg een dan roept hij altijd enthousiast dat hij een hijskraan ziet. Wat zou het voor hem leuk zijn om er met eentje te spelen , dat gaat vele uren speelplezier opleveren. We wachten in spanning af!

 • Reply
  Marina
  5 december 2020 at 08:13

  Heel graag voor onze kleine mannen in huis alhoewel ik ook denk voor mijn man haha! Ons zoontje roept als van kleins af aan dat hij bouwvakker wil worden dus hij kan alvast gaan oefenen als een echte bouwvakker!

 • Reply
  kempenaers anita
  5 december 2020 at 18:46

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon speelt graag met playmobil

 • Reply
  Joaquim
  5 december 2020 at 22:33

  Heel graag voor mijn twee zoontjes die verzot zijn op kranen en bouwen en omdat mijn kleinste wil testen of hulppieten ook met de kraan mandarijntjes kunnen tillen en vervoeren 🙂

 • Reply
  Maria
  5 december 2020 at 22:33

  We hebben vanmorgen – zoals zo vaak – urenlang staan kijken naar een hijskraan in onze straat, die een boom ging omdoen. Het was ijskoud, maar mijn zoontjes waren er niet weg te krijgen. Wat zouden ze het super leuk vinden om zelf een kraan te hebben en dat na te bootsen met hun blokken!

 • Reply
  Geertrui
  8 december 2020 at 21:35

  Ik had deze blog gelezen op m’n gsm en dus nog niet meegedaan met de wedstrijd! Aangezien m’n dochter heel enthousiast is bij het zien van kranen, was ik de wedstrijd gelukkig niet vergeten! 😀 (De blog van vanochtend over speelgoed waar Lex graag mee speelt hielp ook.) Wij maken heel graag kans! We hebben qua speelgoed van hulpdiensten voorlopig enkel een kleine Haba-politiewagen (die dan op onze toekomstige knikkerbaan past) en een houten brandweerwagen die zelf ineengezet kan worden met bouten en schroeven. De brandweerwagen heeft al wel een ladder en is dus populair, maar een échte hijskraan zou toch nog meer punten scoren! 😀

 • Reply
  Gryson Wim
  12 december 2020 at 07:46

  Mijn plus kleinzoontje Denver woont sinds 1 december in het huis van mijn zoon met zijn mama. Deze flinke jongen van 7 jaar verdient een extraatje onder de kerstboom om deze grote stap te verteren en dit een Kerst te maken uit de duizend.

 • Reply
  J.
  22 december 2020 at 18:37

  JajaaajaaaaJA!
  Heel graag de kraan, please.
  Voor mijn zoontje van 5 en / of voor in de klas <3

 • Reply
  Jolien Dubois
  27 december 2020 at 18:46

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn neefje. Hij kijkt enorm op naar mijn vriend, ze zijn de beste maatjes! Mijn vriend werkt aan bouwkranen, dus mijn neefje is ook super geïnteresseerd in elke bouwkraan wat hij tegenkomt 🙂 Het zou super zijn als we hem deze set kunnen geven! Dan kan hij net zoals mijn vriend elke dag werken met zijn bouwkraan! Gewoonweg super!!

 • Reply
  Oma Will
  3 januari 2021 at 14:36

  Oh, wat een prachtige kraan van Playmobil.
  Dit zou een fantastisch cadeau zijn voor mijn kleinzoon, die veel speelt met Playmobil.
  Een mooi verjaardagscadeautje van oma en opa, waar hij zó lang al niet is geweest i.v.m. de corona.
  Ik heb om privéredenen geen Social Media meer, maar volg wel bloglovin en maak me blij. Ik doe graag mee.

  Ik wens u een gelukkig en vooral heel gezond 2021 en natuurlijk coronavrij.

Leave a Reply