Unicorns & Fairytales
mona mode - unicorns & fairytales
Fashion fashion mama

Ik ben type V, en jij?

Volgens het figuuradvies van Mona Mode ben ik een V-type. Mona Mode is een Belgische webshop waar je niet alleen kledij en schoenen kunt kopen, maar ook advies kan krijgen over de juiste bikini, BH, onderhoud van kledij of hoe je je juist moet kleden voor jouw figuur. Nou, ik nam de proef op de som.

Nu ben ik redelijk modebewust dus ik kan goed testen of het klopt wat er staat. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik me al jaren fout kleed en dat mensen het niet durven zeggen. hihi.

Eigenlijk heb je zoveel verschillende figuren maar Mona Mode baseert zich op 3. Ik ben dus een V-model (doet me denken aan Jerommeke). Dat wil zeggen dat ik sportieve schouders heb, een volle buste en slanke heupen en bovenbenen. Dat kan misschien wel kloppen , al zie ik mezelf vaak anders in de spiegel, zoals elke vrouw. Wanneer je dus op figuuradvies klikt en doorgaat naar het model dat het beste bij jou past, dan krijg je outfits waar jij goed mee zou staan. Voor mij zijn dat de volgende outfits volgens de webshop.

mona mode - unicorns & fairytales

mona mode - unicorns & fairytales

mona mode - unicorns & fairytales

Niet slecht, toch? Ook al is Mona Mode een webshop met , naar mijn mening, kledij voor iets oudere dames (daar bedoel ik mee vanaf 35 ongeveer), ik vind deze outfits verrassend mooi. De eerste outfit zou ik zeker durven kopen. Bij de tweede foto ben ik wel fan van de broek en de derde foto is naar mijn mening voor iets oudere dames. Misschien dat ik het zonder dat jasje zou aandoen. Toen ik ging spieken bij de andere outfits van de andere modellen, vond ik er nog enkele naar mijn zin. Vooral het zwart-witte jasje is leuk.

mona mode - unicorns & fairytales

mona mode - unicorns & fairytales

mona mode - unicorns & fairytales

 

Vooral de eerste en de laatste outfit van deze serie wil ik wel eens testen. Bij de outfits staan ook telkens suggesties: welke schoenen en handtas er leuk zouden bij passen, welke sieraden enz… Ideaal voor iemand die het moeilijk heeft met combineren. Je kan hier gewoon een complete outfit bestellen. Het kostenplaatje wordt ook telkens netjes vermeld.

Ook wanneer je twijfelt over het juiste badpak, sjaaltje of broek kan je even klikken op de juiste link. Ik vind het persoonlijk heel handig en nuttig. Er staat hoe je je schoenen , kledij en badkledij het beste kan onderhouden bijvoorbeeld. Mijn bikini’s gaan steeds stuk omdat ik ze niet goed onderhoud. Ik had het beter eerst gelezen! Mijn bikini’s zijn versteend van de chloor… Oeps!

Welk figuurtype ben jij? Kleed jij je volgens de normen? Of ben je er helemaal niet zo mee bezig? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sylvie
  1 september 2015 at 18:13

  Leuk zulke testjes! Ik heb meteen even gekeken en ben type A 🙂

  • Reply
   Nathalie
   1 september 2015 at 21:35

   En klopt het wat er staat?

 • Reply
  Lotte
  1 september 2015 at 20:08

  Ik ben een type A. Leuk om de tips te lezen, maar de kledij is voor mij toch echt veel te oud. Ik ben natuurlijk ook nog altijd maar 23, dat zal veel verklaren 😉

  • Reply
   Nathalie
   1 september 2015 at 21:34

   Je het is meer voor oudere dames, ik weet het. Maar de info die ze ter beschikking stellen vind ik wel leuk om te lezen. hihihi

Leave a Reply