Unicorns & Fairytales
roompot weerterbergen natuur - unicorns & fairytales
Diary My life Travel uitstappen

Diary 123 // superleuke midweek met vrienden en de kindjes

Paasvakantie wil zeggen: de verjaardag van Vince vieren én er even tussenuit gaan natuurlijk. We waren gevraagd door onze vrienden om mee een midweek naar de Roompot Weerterbergen in Weert te gaan en dat deden we dan ook. Noodgedwongen vertrok ik alleen met de kindjes want manlief lag ziek in bed. De kindjes vonden het in ieder geval erg leuk en daar doen we het uiteindelijk voor. 

Quality time met de kindjes

Het leukste aan een weekje weg zijn met vrienden is de sfeer en de onbezorgdheid die je voelt. Geen haast, gewoon fun en slow mornings. Vooral ook lange ochtenden want de kinderen waren altijd heel vroeg wakker. Maar dat kon mijn week echt niet verpesten want ik genoot met volle teugen van de midweek met de kindjes. Bewust veel aandacht en weinig afleiding en dat zorgde voor fijne momentjes. Spetteren in het zwembad, naar de disco, we zijn ook gaan fluo golfen en terwijl Lex sliep ‘s middags kon Vince met zijn beste vriendje spelen. We misten alleen papa…

roompot weerterbergen zwembad - unicorns & fairytales

roompot weerterbergen Koos Konijn - unicorns & fairytales

roompot weerterbergen spelen - unicorns & fairytales

roompot weerterbergen - unicorns & fairytales

Vince werd 5 jaar

In die week werd Vince 5 jaar en dat vierden we natuurlijk met taart. Ik versierde de avond ervoor ons verblijf met wat ballonnen en een slinger en zorgde alvast voor een cadeautje. Hij was kei blij met zijn Play Doh Dino hahaha. Daar werd elke dag mee gespeeld in het huisje, elke ochtend en avond voor en na het slapengaan hahaha. Lex vond het heerlijk om hem eten te geven terwijl Vince de vulkaan geweldig vond. Voor dino fans dubbel fun: speeldeeg én een dino.

roompot weerterbergen - unicorns & fairytales

We lieten ook een taart leveren. Voor Lex zijn tweede verjaardag hadden we een kei knappe regenboogtaart besteld bij Je Eigen Taart en omdat we er zo tevreden van waren hebben we dat ook gedaan voor Vince zijn verjaardag. Deze keer een eenvoudigere groene taart (en lekkere chocolade en chocomousse vulling) die we zelf versierden met decoratie van Dinoworld.nl. Het cijfer 5 erop als kaars en blazen maar!

lees ook: Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren: tips en ideetjes

roompot weerterbergen verjaardag - unicorns & fairytales

roompot weerterbergen zwembad - unicorns & fairytales

 

Leuke afsluiter van de week

In het weekend bleven we zaterdag lekker thuis want het was een drukke week voor de kindjes (en de mama) en zondag vierden we alwéér een verjaardag in een toffe kleine binnenspeeltuin in Schoten die ze afgehuurd hadden. Al de vrienden bleven en terwijl de kindjes konden spelen, hadden de grote mensen een heerlijke babbel met een lekker drankje! Echt kei leuk.

roompot weerterbergen - unicorns & fairytales

 

We hebben dus genoten van onze eerste week Paasvakantie. En jullie? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply