Unicorns & Fairytales
zonnebrillen voor kinderen - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

De leukste zonnebrillen voor kinderen en volwassenen & WIN

De ogen beschermen is heel belangrijk en wordt vaak vergeten. Ook kleine kinderen hebben een zonnebril nodig. Wil je graag twinnen met je kinderen? Dan zit je bij IZIPIZI goed. Zij hebben superleuke zonnebrillen voor kinderen en volwassenen in allerlei verschillende kleuren en vormen.

Zonnebrillen voor kinderen

IZIPIZI komt met een kleurrijke collectie zonnebrillen voor kinderen en volwassenen. Ze zijn leuk en in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Vince en Lex vinden het vooral superleuk dat wij allemaal dezelfde brilletjes hebben. Ze vinden het mega cool om hun eigen zonnebril te hebben. Sommige mensen vergeten wel eens dat zonnebrillen voor kinderen belangrijk zijn.

Lees ook: 10 manieren om je kinderen te beschermen tegen de zon

zonnebrillen voor kinderen - unicorns & fairytales

Schermbrillen

Ik had het al eens eerder over de schermbrillen van IZIPIZI. Daar zijn wij heel tevreden over. Ik draag hem elke dag en de kinderen hebben ook ieder hun eigen schermbrilletje voor wanneer ze op de tablet werken. De brillen filteren het blauwe licht van schermen en zorgen ervoor dat je ogen minder vermoeid aanvoelen.

beeldschermbril - unicorns & fairytales beeldschermbril - unicorns & fairytales

Leesbrillen

Uiteraard hebben ze ook leesbrillen. Zonder correctie maar ook mét correctie. Zelf heb ik nog geen leesbril nodig dus ik kan hier niet zoveel over zeggen, behalve dat ze erg mooi zijn en dat je, net zoals de zonnebrillen voor kinderen, veel keuze hebt uit modellen en kleuren. Bovendien zijn ze erg licht en buigbaar.

Mountain collectie

Deze collectie is ontworpen voor mensen die graag op skivakantie gaan. Het zijn ook goede zonnebrillen voor kinderen. Ze garanderen een optimale bescherming tegen de zon en wind. Sommige van hen hebben schermen aan de zijkanten.

WIN WIN WIN

zonnebrillen voor kinderen - unicorns & fairytales

Ik mag van IZIPIZI een gezin blij maken met leuke zonnebrillen voor kinderen en volwassenen. We hebben een SUN BABY, JUNIOR en ADULT opzij gehouden om aan jullie te schenken (je kan de kleur voor de kindjes niet kiezen) . Heb je dus nog geen zonnebril of wil je deze van IZIPIZI eens testen, dan kan je meedoen aan deze leuke winactie.

Hoe kan je meedoen? 

 1. Laat weten waarom je graag zou meedoen.
 2. Deel als je wil deze blogpost op je eigen sociale media of tag een vriend via Facebook

 

WINNAAR IS ASTRID VERCRUYSSE

 

Schrijf je in op de kei toffe nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van leuke acties en artikels

* indicates required


XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

61 Comments

 • Reply
  Marian zw
  23 april 2019 at 06:33

  Ik loot heel graag mee voor mijn twee jongste kids, met hun blonde haren heb ik het idee dat ze veel gevoeliger voor zonlicht zijn dan mijn kids met donker haar en donkere ogen. Ze klagen vaak dat de zon te fel is, en een goede kinder zonnebril is nog niet zo gemakkelijk gevonden, ook nog een beetje betaalbaar.

 • Reply
  Gregori
  23 april 2019 at 06:38

  “Always look at the bright side of life”. Met een zonnebril van IZIPIZI moet dit een makkie zijn! Super graag zou ik dan ook voor mezelf een zonnebril winnen… .

 • Reply
  Jennifer Van Litsenborg
  23 april 2019 at 06:42

  Wij doen deze ook heel graag mee! Noah had er 1 van Izipizi, maar de hond vond hem ook ‘leuk’… Zo leuk dat er opeens 2 stukken waren. Noah mist zijn zonnebril zeker nu met die zonnige dagen en we zijn er gewoon nog niet toe gekomen om een nieuwe te halen. Wat helemaal fijn zou zijn is dat we er allemaal eentje zouden hebben (zusje in de buik inclusief 😊) 🍀

  • Reply
   Marjan Van Minnebruggen
   23 april 2019 at 06:50

   Oh IZIPIZI, al zo vaak op hun website gekeken, hier wil ik wel winnen, toffe collectie🤞

   • Reply
    Jennifer
    23 april 2019 at 08:21

    Super leuke actie! Bazel is heel gevoelig aan zijn gezichtje (overal eigenlijk..). Zonnebrillen, duikbrillen, petten,.. zitten daarom snel lastig. We vonden de ideale zonnebril nog niet.. dus wie weet! Bij gebrek aan tijd om grondig te shoppen heb ik zelf een goedkoop brilletje van Hema, dus een goeie zou welkom zijn!

 • Reply
  Jore
  23 april 2019 at 06:56

  Ook ik wil graag winnen! Mijn vriend zijn zonnebril is net gesneuveld in het zonnige weekend dus een kwaliteitsbril is zeker welkom! Donderdag is het zijn verjaardag dus zou een leuke extra zijn🙂. Bovendien zou onze peuter het geweldig vinden om te twinnen met zijn papa. En babyzus die verwacht wordt in juni kan meteen ook mee doen. Ikzelf kan gerust mee buiten komen want ik heb al een Izipizi zonnebril en ben er heel tevreden van!

 • Reply
  Tamara
  23 april 2019 at 06:59

  Ik doe graag mee voor mijn gezin. Voor de oudste is een extra zonnebril wel erg handig, omdat er wel eens wat bij de opvang vergeten wordt. De babyzonnebril is ideaal voor de tweede die over een paar weken geboren wordt.

 • Reply
  Erika van Koert
  23 april 2019 at 07:09

  Wat leuk! Ik kies eens voor mezelf ipv voor de kinderen. Mijn zonnebril is al zeker 12 jaar oud en ligt nu een beetje afgedankt in de auto te wachten tot hij vervangen word. Ik doe dus graag mee zodat ik een bril heb waarmee ik weer netjes voor de dag kan komen

 • Reply
  elisabeth maria martina
  23 april 2019 at 07:13

  we zijn allemaal fan van leuke zonnebrillen en doen daarom heel graag mee

 • Reply
  Marianne V
  23 april 2019 at 07:22

  Zo leuk! Mijn zonnebril is wel is aan vervanging toe en ook de dochter mag wel eens een goeie zonnebril hebben. En ik heb al een baby in gedachten om de babyzonnebril aan te schenken 😉

 • Reply
  Marieke
  23 april 2019 at 07:28

  Jaa ik doe graag mee, hier drie Kids met een bril en ze hebben alle drie ook baat bij een zonnebril dus hier zou het goed van pas komen en die van mama is ook aan vervanging toe

 • Reply
  Evelien
  23 april 2019 at 08:01

  De oogjes van ons meisje beschermen tegen de felle zon is een ware must. Veel zonnebrillen op de markt geven echter niet de nodige bescherming een mooie zonnebril, resistent tecrn kinderhandjes én mama die gerust kan zijn dat haar ogen beschermd zijn. Deze zonnebrillen zijn gewoon ideaal!!

 • Reply
  Lien Van Riel
  23 april 2019 at 08:25

  Ik doe mee!😍 Dave maakte mijn zonnebril afgelopen vakantie stuk… Voorlopig doe ik het met een oud, niet zo’n goed model, maar met mijn zonen-allergie moet ik eigenlijk steeds een goede zonnebril dragen. Voor ons baby’tje heb ik er ook alvast eentje op de lijst gezet, maar we testen met plezier die van Izipizi uit! Gaat zo schattig zijn, zo’n kleintje met een zonnebrilletje. Kan niet wachten!

 • Reply
  Stefanie
  23 april 2019 at 08:38

  Ik doe ook graag mee. Lily heeft de mijne afgelopen week bij de eerste zonnestralen stuk gemaakt, en zijzelf (bijna 2) is nu wel uit haar babymodelletje gegroeid dat net iets te girly is naar mijn mening om door te geven aan stoere broer Oscar (1 maand).
  Papa heeft er eentje gekregen van mij van enchroma, speciaal merk voor mensen met kleurenblindheid, dus die zit Safe. 😁

 • Reply
  Sarah
  23 april 2019 at 09:07

  Graag maak ik kans op een zonnebrilletje voor mijn zoontje van 3! Ideaal voor de zonnige dagen die eraan komen. Hij is helemaal into zonnebril! Als ‘s ochtends de zon iets te fel schijnt tijdens de autorit naar school, staat hij erop om zijn zonnebril te dragen 🙂

 • Reply
  Anna wienen
  23 april 2019 at 09:17

  Ooow dit is wel heel gaaaf! Ik doe heel graag mee

  Ik ben zelf nog op zoek naar een zonnebril en ook voor mijn dochter

 • Reply
  Melinda
  23 april 2019 at 12:37

  Ik doe graag mee! We hebben al izipizi zonnebrillen voor de meisjes gekocht.
  Max had een zwarte izipizi maar is die kwijt geraait aan zee 🙁 en nieuwe zou dus zeker van pas komen!!

 • Reply
  Lissy
  23 april 2019 at 13:03

  Het zijn zo n leuke brilletjes en wij passen in t rijtje met een baby van 6 mnd een junior van dik 3 en een adult (ikke, geen leeftijdsvermelding meer, haha)!! Zowel ikzelf als mijn zoontje hebben heel vaak onze zonnebril op. We houden van de zon, maar het is snel te sterk voor onze ogen. Dus we houden zeker zoveel van een zonnebril. En t zou leuk zijn om alle drie ‘dezelfde’ te hebben 💕

 • Reply
  Murielle Degroote
  23 april 2019 at 13:34

  Super voor mijn dochtertje, die draagt graag zonnebrillen maar gaan nog al snel kapot

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  23 april 2019 at 13:36

  Hier ben ik zeer benieuwd naar! Mijn zoontje heeft vorige week zijn zonnebril (per ongeluk) stukgemaakt. Deze vervang ik graag.

 • Reply
  Marian B
  23 april 2019 at 15:17

  Wat een leuk merk en mooie naam ook, maak er graag kennis mee. Wij zouden hier alle drie de varianten wel kunnen gebruiken, dat wordt twinenn!

 • Reply
  Nele V
  23 april 2019 at 15:33

  Deze zonnebrillen zouden de kindjes goed kunnen gebruiken. Vooral voor mijn zoontje zou het handig zijn want die heeft al zijn vorige zonnebrillen al kapot gemaakt …

 • Reply
  Sofie
  23 april 2019 at 17:29

  Tijdje geleden wou ik een izipizi bril voor mijn dochter, maar toen kon ik dat nergens vinden. Tegenwoordig zie je ze wel makkelijker opduiken. Maar nu waag ik toch graag mijn kans

 • Reply
  Rita Jansens
  23 april 2019 at 17:34

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen en voor mezelf!

 • Reply
  Rebecca
  23 april 2019 at 17:45

  Ooooh onze zonnebrillen zijn aan vervanging toe. Graag doen wij mee aan deze toffe winactie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Kim Coremans
  23 april 2019 at 20:01

  Ik heb een 4-jarige dochter waarbij op het einde van vorige zomer migraine is vastgesteld. Het zonlicht en de warmte is één van de uitlokkende factoren… We hebben ondertussen al een goeie zonnebril gekocht voor in de auto van mama, maar voor in die van papa hebben we nog geen. Het zou de autoritjes heel wat aangenamer maken en een mooie, goeie zonnebril zou een extra motivatie en surplus zijn! Ook mama heeft nog geen bril in de wagen van papa. Wij zien deze sunglasses dus helemaal zitten!

 • Reply
  Sophie
  23 april 2019 at 20:04

  Wij zouden heel graag meedoen! 😃 Lowie is 13 maand en met het zonnige weertje zijn we nog op zoek naar een leuke zonnebril voor hem (die van vorig jaar is hij al uitgegroeid). Mama en papa kunnen ook een nieuw modelleke gebruiken, momenteel nog 2 oude sloorkes die we gebruiken 😂.

 • Reply
  Anneleen
  23 april 2019 at 21:10

  Yesss! Onze meisjes brillen al, jammer! Maar mama’s modelletje en babysize komen wel van pas, kids size geven we als cadeau aan ons nichtje! ❤️

 • Reply
  Kris10
  24 april 2019 at 10:20

  Ik waag graag mijn kans. Onze kleine blondie kan wel wat extra bescherming tegen de zon gebruiken. Zelf heb ik eigenlijk ook geen zonnebril …

 • Reply
  Degroote thierry
  24 april 2019 at 11:32

  We vertrekken binnenkort op vakantie zou mooi zijn de kids hebben geen zonnebrillen

 • Reply
  An
  24 april 2019 at 12:25

  Ik waag ook graag een kansje. Voor mezelf en mijn zoontje. het babymodelletje zou ik geven aan aan vriendin. Omdat het zo belangrijk is om je ogen te beschermen tegen de zon!

 • Reply
  Stef Nagels
  24 april 2019 at 13:32

  De blauwe is prachtig! 😀 zou geweldig zijn voor onze kleine schat Vince deze zomer!

 • Reply
  glenn herssens
  24 april 2019 at 20:59

  Zou heel leuk zijn voor ons klein blond prinsesje ! zeker nu ze toch graag showt met een zonnebril 😀

 • Reply
  Nadine Soreyn
  25 april 2019 at 06:12

  Zou super leuk zijn voor de kleinkindjes ! Als ik de babyversie win dan is die voor de buren want de kleinkindjes zijn die fase al ontgroeid 😉

 • Reply
  katje
  25 april 2019 at 11:45

  Ze zijn gewoon de max! Mijn zoon is geweldig enthousiast

 • Reply
  Manon
  25 april 2019 at 18:57

  Wij gaan eind mei op reis!
  Ik denk er al even over na om de kids elk een paar te kopen!
  Mijn man heeft de leesbril voor op zijn werk en is heel tevreden van!

  Fingers crossed

  Mvg,

  Manon

 • Reply
  anita kempenaers
  26 april 2019 at 14:36

  doe graag mee voor de zonnebrillen, het babymodel zijn ze al ontgroeid maar kan ik wel kwijt aan de buren, de junior zou van pas komen voor mijn kleinzoon en de adult zou ik graag voor mezelf houden want ik bezit nog geen zonnebril

 • Reply
  Liesbeth
  27 april 2019 at 17:34

  Ons zoontje is gek op onze zonnebrillen. Dus voor hem wil ik nu ook heeeeelll graag een coole bril!

 • Reply
  harry brants
  27 april 2019 at 19:22

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje voor de junior, de adult voor mijn vrouwtje en het babymodel schenk ik graag aan het kindje van de buren

 • Reply
  Maria
  1 mei 2019 at 07:27

  Ik hoor positieve verhalen over grijze glazen en die hebben ze! Wil ik ook wel proberen, daarom doe ik mee!

 • Reply
  Nelly
  1 mei 2019 at 08:52

  Ik maak graag kennis met deze brillen.

 • Reply
  Chantal
  1 mei 2019 at 08:57

  Jaaaa wat een leuke actie en wat een toffe brillen!
  Ik doe heel graag mee!
  Wij hebben hier 7 kids en allemaal grijpen ze naar zonnebrillen bij zelfs een schraal zonnetje.
  Dus deze brillen komen heeeeel erg van pas in ons gezin!
  En….. ik wil zelf al jaren een nieuwe zonnebril, maar dat komt er steeds niet van, dus dan heb ik ook gelijk een kado voor mezelf, jippie!

 • Reply
  wilmsen anita
  1 mei 2019 at 09:12

  Ik doe mee voor de kleinkinderen omdat hun ogen zouden beschermd zijn voor de zon

 • Reply
  Astrid
  1 mei 2019 at 10:20

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Oscar. Hij kan niet tegen fel licht en zo’n zonnebril komt goed van pas.

 • Reply
  E. Wout
  1 mei 2019 at 11:57

  Wat zien deze er cool uit; super leuk voor de zomervakantie!

 • Reply
  Lies
  1 mei 2019 at 12:47

  Leuk zeg! Ik heb nu telkens een hele goedkope (En dus niet zo goede) zonnebrillen, dus ik doe graag mee om een echt goede te hebben!

 • Reply
  Jan
  1 mei 2019 at 17:09

  Laat de zon maar komen met zo’n prachtige zonnebril !

 • Reply
  Linda tromp
  1 mei 2019 at 17:37

  Met Izipizi voor onze twins komen we de zomer zonnig door!

 • Reply
  Femke Wiebers
  1 mei 2019 at 22:31

  Wat een leuke actie! Wij maken graag kans op een zonnebrilletje voor ons zoontje.
  Hij heeft er nu nog geen (want petten en hoeden zijn érg stoer), lijkt mij toch wel goed/handig.

  Groetjes 🙂

 • Reply
  melissa
  2 mei 2019 at 15:21

  Leuke actie. ik ken het merk en de zonnebrillen dus nog niet en nu de jongste toe is aan een groter formaatje zonnebril zou dit wel goed uitkomen als we deze zouden mogen testen.

 • Reply
  Emmy
  3 mei 2019 at 07:56

  Ik doe graag mee, een leuke zonnebril vinden voor kindjes vind ik zo’n opgave

 • Reply
  lizette
  3 mei 2019 at 13:34

  Ik wil de bril graag testen omdat dit voor mij het enige model is wat lekker zit, ik houd niet van die gebogen en grote brillen.

 • Reply
  dennis
  3 mei 2019 at 13:35

  Ik doe zeker graag mee, mijn zoontje gaat goed om met zonnebrillen en deze staat perfect bij hem

 • Reply
  Danielle
  3 mei 2019 at 17:30

  Ik doe hier graag aan mee. Goede zonnebrillen vind ik belangrijk voor je ogen

 • Reply
  Laura
  5 mei 2019 at 16:14

  leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze is bijna jarig en kan wel een mooie zonnebril gebruiken. 🙂

 • Reply
  Anneliese de Waal
  5 mei 2019 at 17:16

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje en mezelf, zou super zijn voor in de vakantie.
  Erg mooie brillen, waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  Helena
  5 mei 2019 at 19:52

  Ik zou graag deelnemen voor mezelf en de kindjes, onze ogen kunnen niet genoeg, tegen zonnestralen, beschermd worden en B.T.W. ze zien er heel mooi uit

 • Reply
  Sharon v Bregt
  7 mei 2019 at 09:05

  Ik vind het vooral voor mijn zoontje lastig om een goede bril te vinden. Dus misschien kunnen we hier een goede slag slaan.

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  8 mei 2019 at 07:50

  Deze brillen zijn helemaal hipperdepip met al die leuke kleuren! Ik zou de IZIPIZI zonnebrillen graag winnen voor mezelf en mijn kinderen. Goed beschermde ogen is namelijk heel erg belangrijk.

 • Reply
  Nicole Wanten
  14 mei 2019 at 10:28

  loot graag mee voor mezelf en de 3 kleindochters die bij ons op vakantie komen, hebben geen een van allen een zonnebril en dat zou wel een must zijn

 • Reply
  Pascale
  14 mei 2019 at 10:40

  Doe heel gráág mee aan deze gave actie!! Mijn zonnebril is gesneuveld en die van mijn man is zoek. De kinderen zijn aan een nieuwe zonnebril toe. Kortom de Izipizi’s zijn superwelkom!! 🙂

Leave a Reply