Unicorns & Fairytales
badspeelgoed - unicorns & fairytales
Buiten spelen Spelen Winactie & Give away

Win een Little Tikes schildpad, daar kan je keiveel mee doen, I swear!

Een van onze allereerste aankopen toen we kinderen hadden was zo’n schelp. Die ging na enkele keren stuk. De tweede aankoop was een Little Tikes schildpad. Die gaat nu nog altijd mee. Ondertussen hebben we er zo’n twee en ze worden veelvuldig gebruikt. Enkel zand en water? Nope, veel meer. En guess what, je kan er eentje winnen!

Little Tikes schildpad

Zo’n Little Tikes schildpad is zijn aankoop wel waard. Hij is stevig en heeft een goed deksel. Je moet er niet op gaan springen hoor maar hij doet zijn werk. Oké, je kan hem niet aan beide kanten vullen zoals een klassieke schelp maar om één of andere reden hebben wij dat nooit gemist. Raar maar waar maar dit is de eerste zomer dat we er effectief nog eens zand in deden. Hij diende eigenlijk altijd voor water en om speelgoed in op te bergen . Maar deze zomer hebben we hem al voor vele dingen gebruikt. De Little Tikes schildpad is zoveel meer dan alleen maar een waterbak of zandbak. Erg handig.

Little Tikes schildpad - unicorns & fairytales

Wat kan je er nou mee?

Veel… je kan het dus gebruiken als waterbad of als zandbak maar dat wist je al… Wij lieten Lex erin spelen met speelgoed buiten toen hij klein was onder de parasol. Nu blijft hij er al niet meer zitten en gaat en staat hij waar hij wil. Wat we ook vaak doen is er een sensopatisch badje van maken. Dan gooien we er spulletjes in waarmee ze kunnen ontdekken. We zijn zo ooit eens naar Oostende geweest en daar hadden ze allemaal zulke badjes gevuld met rijst, watjes, veertjes en andere sensorische activiteiten. Laat je dus volledig gaan en vul die badjes met wat je ook maar wil. Of laat ze er modder in maken. Kei leuk voor de kinderen en minder voor jou? Nee toch? hahaha.

Little Tikes schildpad - unicorns & fairytales

Ik gebruik de Little Tikes schildpad ook als ‘onderzetter’ voor messy play. Dus wanneer ze met een ontdekdoos bezig zijn, zet ik ze met doos en al in het bad. Die maak je schoon en de rest blijft proper.

Gedaan met spelen? Gooi alle speelgoedjes in een lege schildpad, doe het deksel erop en voila, je hebt een opbergdoos. Handig, niet?

oostende - unicorns & fairytales

Hier wel geen schildpad maar je weet wat ik bedoel he…

Little Tikes buitenspeelgoed

Ik kan best zeggen dat ik veel van Little Tikes heb. Ook mijn ouders trouwens. Vooral fan van de watertafels. Recente aanwinst is de glijbaan. Erg leuk maar ze gaat op het einde wel in een rare bocht waardoor Vince soms pardoes op de grond staat met zijn voeten… Maar we kunnen al wel een verzameling aanleggen. Erg leuk (buiten)speelgoed waar we heel tevreden mee zijn.

lees ook: buitenspeelgoed van Vince

zomeractiviteiten kinderen - unicorns & fairytales

Hebben?

Wel, ik heb hen lief gevraagd of ik jullie in de watten mocht leggen en omdat ik zelf de Little Tikes schildpad erg handig vind wil ik er graag eentje weggeven aan jullie. Dus… kan jij er zo eentje wel gebruiken? Doe dan snel mee en vertel mij waarom jij graag de schildpad in je tuin zou hebben staan. Deel dit artikel ook met vrienden of tag iemand via Facebook. En het zou natuurlijk fijn zijn moest je fan zijn van Unicorns & Fairytales…

Little Tikes schildpad - unicorns & fairytales

 

WINNAAR IS GOELE WAPPER

 


XOXO Nathalie

You Might Also Like...

51 Comments

 • Reply
  Emmy
  14 augustus 2018 at 06:39

  Dit kende ik niet, de klassieke schelp wel. Lijkt me leuk om met zand te doen hier! Dus ik doe mee voor zoonlief 🤞🏻

 • Reply
  marion poeste thomas
  14 augustus 2018 at 06:45

  heeel gaaf omdat onze dochter op ontdekkingstocht is en vooral water heel interresant vind . ook gedeeld en getagd

 • Reply
  Delfien Vanneste
  14 augustus 2018 at 07:07

  Omdat Jules zo’n enorme waterrat is en dat bij ons veel gebruikt zou worden. 🎉

 • Reply
  Shirley
  14 augustus 2018 at 07:17

  Wauw wat leuk!! We hebben een nieuwe tuin waarin deze perfect zou passen! Onze lieve dochter jill is hier gek op 💕✌🏻🎉

 • Reply
  Birgit
  14 augustus 2018 at 07:24

  Dat is het! Mijn man wil een typische blauwe schelp maar dat ontsierd de tuin zo deze schildpad is veel toffer voor de jongens om in te spelen 😄 je kan er inderdaad veel mee doen super om te winnen! Wij zijn grote fan nu we het kennen 🤩 ook ideaal voor mijn vriendin op haar terras voor haar zoontje! Anneleen Meyten!

 • Reply
  An Smets
  14 augustus 2018 at 07:24

  Lore begint juist recht te zitten. Ze heeft een grote drang om alles te gaan ontdekken. Het lijkt me ideaal voor in ons klein stadstuintje. Er gaat veel water, zand en andere pret in beleefd worden.

 • Reply
  Loes Wevers
  14 augustus 2018 at 07:27

  Wauw, geweldige actie weer! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve Thijs. Hij is al dol op zijn rijdende Vtech Schildpad, en een schildpad in de tuin zou het plaatje compleet maken! We kunnen dan heerlijk spelen met zand, water, of allerlei andere ‘vieze’ dingen. Hij heeft al een mooie watertafel van Little Tikes, maar dat is eigenlijk zijn enige speelgoed voor in de tuin. En dat met zijn 20 maanden… Dit geweldige cadeau zou heel erg welkom zijn!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  14 augustus 2018 at 07:33

  Deze zou ik graag winnen voor mijn 2 jongens. Wij hebben nu de schelp, maar de schildpad ziet er veel cooler uit. Ze zouden zich er rot mee amuseren, gevuld met water, zand of nog iets anders 🙂 .

 • Reply
  Nathalie
  14 augustus 2018 at 07:37

  Wat leuk!
  Onze dochter speelt super graag met water..
  We hadden een klein zwembadje maar dat schuift heel erg, en we hebben ook een tonnetje met water staan, maar daar kan ze zelf niet in en uit.. de schildpad lijkt ons een geweldig alternatief!
  Zeker ook met het deksel. We hebben nogal enthousiaste viervoeters in huis 😊

 • Reply
  Elke
  14 augustus 2018 at 07:45

  Hele leuke winactie! Wij doen heel graag mee voor ons dochtertje Louise,die heel graag in het water én in het zand speelt🤞🤞🍀 grote broer komt haar ongetwijfeld vergezellen in deze mooi schildpad 😊

 • Reply
  Kitty Abrahams
  14 augustus 2018 at 07:46

  Superleuk voor ons kleine watermonster!
  Lijkt me erg handig, wij hebben idd zo’n schelp maar vind hem niet erg praktisch. Zou deze graag toevoegen in onze tuin.

 • Reply
  Misty Dg
  14 augustus 2018 at 07:48

  Heel leuk voor mijn dochtertje van 3 jaar en ons zoontje die verwacht wordt in oktober.
  Dit lijkt me echt een aanrader voor leuk buiten te spelen.

 • Reply
  Tania Vermeersch
  14 augustus 2018 at 07:52

  bedankt voor de tip!
  Ons zoontje is verzot op water en zo’n schildpad lijkt me ideaal om in te spelen. Ik doe graag mee om eentje te winnen !
  Niet gewonnen? Dan koop ik hem gewoon zelf 😉

 • Reply
  Eline
  14 augustus 2018 at 08:03

  Wat een fantastische actie! Drie weken geleden is ons tweede kindje geboren. Ik ging elke middag wandelen met z’n grote zus maar nu ik meer aan huis gebonden ben zou het voor grote zus (1.5 jaar oud) fijn zijn om zich hiermee in de tuin te vermaken.

 • Reply
  Veronique Desmaele
  14 augustus 2018 at 08:27

  Ons dochtertje doet niets liever dan graven en ploeteren in de tuin, bij gebrek aan een ‘echte’ zandbak. Daarmee willen we nog even wachten tot we onze tuin definitief aanleggen. Dit zou de ideale tussenoplossing zijn om ze met schoon zand te laten spelen…

 • Reply
  Isabel
  14 augustus 2018 at 08:31

  Heel leuke winactie. Mijn zoontjes, zouden zich hier uren mee kunnen bezighouden. De oudste van 6 speelt in een groter zwembadje, maar deze schildpad is ideaal voor de jongste.

 • Reply
  Evelien Vermeeren
  14 augustus 2018 at 08:32

  Leuke schildpad! Zou hier goed van pas komen, aangezien de hond maar al te graag zal mee graven in het zand is een stevige schildpad ideaal 😊!

 • Reply
  Lore
  14 augustus 2018 at 08:34

  Zou superleuk zijn voor de tuin van ons peuterklasje om kindjes te laten experimenteren 💕🍀🙌🏻

 • Reply
  Patricia delfgauw
  14 augustus 2018 at 08:37

  Oh gaaf! Bij mijn dochters hadden we hem ook (limited edition zelfs met watergleuf echt geweldig) maar die waren er uiteindelijk uitgegroeit en omdat een nieuw kleintje niet op de planning stond hebben we er een ander kindje blij mee gemaakt! Maar nu is nr3 er toch gekomen!! En hoe gaaf zou het zijn als hij de lol van de schilpad ook kan ervaren!!
  Idd als zandbak of zwembad of ballenbad of…. opties ten overvloed!!

 • Reply
  Wendy van Zetten
  14 augustus 2018 at 08:39

  😍😍😍 Waaaaaaauuuuuuwww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg voor de kids, Ik wil heeeeeeel graag kans maken op deze fantastische schilpad nu het badje wat ik voor ze had gekocht door de warmte is gesmolten is 🙁 is het tijd voor iets blijvend waar ze plezier van kunnen hebben, Dat zou echt zooooo Welkom zijn!! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn kunnen ze weer samen doorspelen in het warmte of met zand zeer fijn!!!!! ❤❤❤❤❤❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  14 augustus 2018 at 08:39

  Lijkt me ook erg leuk voor onze 2 dochters kunnen ze hier uren in spelen. Wat een leuke tips en ideeën heb je gegeven. Aan sensotorisch spel had ik nog niet gedacht maar lijkt me ook eens erg leuk om te doen.

 • Reply
  Lien
  14 augustus 2018 at 08:42

  Lijkt me heel leuk om deze in de tuin te zetten als zandbak!

 • Reply
  Anna
  14 augustus 2018 at 09:02

  Ik ben net verhuist met mijn dochter. Hij zou geweldig staan in ons nieuwe huis..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Lieselotte
  14 augustus 2018 at 09:06

  Zou super leuk zijn om in de kleuterklas te gebruiken. In de zomer buiten en in de winter binnen voor ontdekdozen.

 • Reply
  Jore Rossey
  14 augustus 2018 at 09:29

  Wat een supertoffe schildpad. Lijkt heel handig! Wout zou het super vinden om in de tuin te spelen. Én een mooie aanvulling bij de cadeautjes voor zijn eerste verjaardag!

 • Reply
  R.Theunissen
  14 augustus 2018 at 09:43

  Wat een geweldige actie wij hebben 2 kleinkinderen en die vinden het heerlijk om bij oma en opa te komen spelen. Dus deze prachtige zandbak /zwembadje is een grandioos cadeau.Lekker spelen en ravotten in de gezonde buitenlucht.Geweldig toch…..

 • Reply
  Helena
  14 augustus 2018 at 10:05

  Tof, voor ons een mooie schildpad in de tuin, voor de kindjes zand of water om in te spelen en voor alle poezen uit de buurt geen kattenbak door die praktische afdekschelp.

 • Reply
  Sara Ruell
  14 augustus 2018 at 10:44

  Graag voor onze Oscar. Met zijn 19 maanden doet hij niets liever dan spitter spetter spat in zijn badje. Hij zou ook maar al te graag zijn 10 weken oude zusje Cécile hier mee willen in meenemen, aangezien zijn kleine zusje alles moet doen dat hij doet. 😂
  Ik ben benieuwd welke taferelen dat zou opleveren..

 • Reply
  Annie Thomassen
  14 augustus 2018 at 11:54

  Met inmiddels drie kleinkinderen van 0, 2 en 3 jaar zou deze schildpad hier bij oma en opa heel erg welkom zijn. Ik weet zeker dat de kleinkinderen er heel veel plezier van zullen hebben en dan opa en oma natuurlijk ook. Binnen of buiten maakt niet uit, we verzinnen er wel iets leuks mee samen.

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  14 augustus 2018 at 12:00

  Wij hadden een blauwe schelp. Helaas vorige maand kapot gegaan…. onze tuin is net aangepakt en daar past deze schildpad goed in! Mijn zoontje en dochter zullen er heel vaak in spelen.

 • Reply
  donna
  14 augustus 2018 at 13:55

  Oh, dit zou wel van pas komen in ons kleine stadstuintje. Ik doe graag mee.

 • Reply
  lilly
  14 augustus 2018 at 14:34

  heel graag doe ik mee voor m’n achter kleindochter ze wordt bijne 1 jaar en zou er nog heel lang van kunnen genieten

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 augustus 2018 at 16:20

  Super leuk! Mijn neefje is nu bijna 2,5 en gaat steeds meer op ontdekkingstocht. Het zou leuk zijn als ik deze schildpad voor hem zou winnen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld en mijn schoonzus er in getagd.

 • Reply
  Niels Paredis
  14 augustus 2018 at 17:09

  Heel erg tof om verkoeling te zoeken voor de kleintje.

 • Reply
  Katrien Adams
  14 augustus 2018 at 19:31

  Aangezien we bij onze kinderen merken en uit onze memories nog herinneren, is een zandbak een van het meest eenvoudige en veelzijdige waar kinderen volop hun creativiteit kwijt kunnen. Daarom wil ik deze graag winnen voor mijn doopkindje.

 • Reply
  Mike Aerts
  14 augustus 2018 at 20:18

  Ideaal voor als het petekind en metekind op bezoek komt in deze warme dagen en de ontspanning en afkoeling zeker ook heel welkom zal zijn.

 • Reply
  Stef Nagels
  14 augustus 2018 at 22:41

  Zou geweldig zijn om hier in onze tuin te zetten, dan kan ons zoontje hier in spelen, en voor ons oog gaat het ook een genot zijn want schildpadjes zijn onze lievelingsdiertjes, van zowel mij als mijn vriendin! 😀

 • Reply
  Marianne V
  14 augustus 2018 at 23:11

  Wij hebben hier het zelfde probleem met de schelpen. Eén van de 2 was op dag 1(!) al kapot. Niet zo handig als je én een zandbak én een badje wil 😉
  Die schildpad ziet er ook heel handig uit met dat deksel. Altijd goed dat je de zandbak kan afsluiten als je katten in huis hebt!

 • Reply
  Wendy
  15 augustus 2018 at 00:55

  De meisjes hier zijn helemaal gek op het spelen in de zandbak, maar tot nu toe hebben we helaas al heel wat miskopen gehad: ondanks deksel werd het zand supernat, snel kapot, wegwaaiend deksel, etc…. Ons zandbak-avontuur kende dus nog geen succes.
  Hopelijk brengt deze schildpadvorm er verandering in! Het leuke ontwerp zal de kindjes al zeker erg aanspreken! Ze zullen het dan ook zeker een mooi, prominent plaatsje geven in de tuin! Maar, het belangrijkste argument: eindeloos speelplezier! Ze zullen hier echt heel veel plezier aan beleven, en dat is toch wel het voornaamste, niet?!

  (ik volg op facebook, instagram, twitter en pinternest. Heb de wedstrijd gedeeld op twitter, en ook mond-aan-mond-reclame gedaan :)).

  • Reply
   wendy
   15 augustus 2018 at 00:57

   En ik heb ook iemand getagd onder het facebookbericht

 • Reply
  Astrid
  15 augustus 2018 at 08:03

  Dit zou ideaal zijn in de tuin voor mijn zoontje en ons buurjongetje. Uren speelplezier gegarandeerd en staat nog mooi ook vind ik!

 • Reply
  Laura Sente
  15 augustus 2018 at 17:19

  Hier in de buurt allemaal jongens van dezelfde leeftijd. Zij zouden met plezier samen in de schildpad zitten 🙂

 • Reply
  Christine Claeys
  18 augustus 2018 at 14:13

  Waag heel graag mijn kans voor mijn kleindochtertje , die vanaf nu al goed alleen kan zitten ,dus zou het eerst kunnen dienen als zit/ speelplekje om volgend jaar buiten te gaan als zwem/ zandbak enz

 • Reply
  Monique Cieters
  18 augustus 2018 at 19:07

  voor mijn metekindje

 • Reply
  charles
  18 augustus 2018 at 20:21

  m’n kleindochtertje van bijna één jaar zou er zeer tevreden mee zijn ze wonen op een appartement met een groot terras het zou ideaal zijn voor onze kleine kapoen .

 • Reply
  Manon Laurier
  20 augustus 2018 at 05:49

  Super leuke prijs. Hier twee dochtertjes van 2 en 3 jaar die dit helemaal geweldig zullen vinden! Ze vinden het heerlijk om buiten te spelen en dan wordt het nog leuker! Duimen!

 • Reply
  Goele H
  20 augustus 2018 at 10:33

  We hebben een erg kleine tuin waardoor een zwembad of zandbak niet handig is om in de tuin te zetten. Zo een schildpad echter ziet me er perfect uit qua grootte en vooral ook stevigheid om de kinderen toch de nodige uitdaging te geven tijdens het buitenspelen.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  20 augustus 2018 at 18:36

  Wauw zeg wat een super gave actie! Ik doe dan ook heel erg graag mee!

 • Reply
  Femke Dekker
  21 augustus 2018 at 07:01

  Ik doe graag mee voor mijn 2 mannetjes. Wij zijn nog op zoek naar een zandbak namelijk, dus deze zou helemaal van pas komen!

 • Reply
  Marian B
  21 augustus 2018 at 09:47

  Deze is zeker heel erg leuk en praktisch en past gelukkig in onze niet zo grote tuin. Mijn dochtertje houdt erg van spelen met zand en water daarom doe ik zeker mee!

 • Reply
  Marta
  21 augustus 2018 at 12:56

  We hebben en heel kleine tuin we kunnen dus niet een fijn speelplek voor ons zoontje daar maken.Er is zeker plek voor de schildpad en mijn zoontje zou zeker ervan genieten!

Leave a Reply