Unicorns & Fairytales
Lego treinen - unicorns & fairytales
My life Spelen Winactie & Give away

Lego en Train World slaan de handen in elkaar & win de Duplo stoomtrein of Lego Passagierstrein

“Moest Sinterklaas iets meenemen voor jou, wat zou je dan aan hem vragen van speelgoed?”, vroegen we aan Vince. Hij wist perfect wat hij wou, samen met zijn beste vriendje Robin. Een trein van Lego! Jongens en meisjes spelen graag met de Lego treinen en voor de allerkleinsten is er ook de Duplo stoomtrein. Maar dat is niet alles, voor treinliefhebbertjes is er een hele leuke beleving! Lees je mee?

Unieke Lego beleving in Train World

Vier maanden lang slaan LEGO en Train World de handen in elkaar voor een avontuur dat de wereld van de populaire LEGO treinen koppelt aan de geschiedenis en toekomst van de spoorwegen.Een NMBS-reizigerstrein speciaal uitgedost in een LEGO® jasje en een unieke LEGO beleving in Train World: dat is het resultaat van een spannende samenwerking tussen LEGO en Train World, het treinmuseum van de NMBS.

Lego treinen - unicorns & fairytales

De speciale LEGO-trein is vanaf 2 oktober dé blikvanger op verschillende trajecten op het Belgische net. De eerste officiële rit van de trein vindt  op 1 oktober plaats: de trein vertrekt vanuit Brussel-Zuid naar – hoe kan het ook anders – Train World in Schaarbeek.  Train World rolt van 2 oktober tot en met 31 januari 2019 de rode loper uit voor treinliefhebbers die ook het spoorweguniversum van LEGO willen ontdekken. En er valt veel te ontdekken: unieke LEGO maquettes, treinlandschappen en speeltafels (op woensdagen, weekends en vakantiedagen).

Voor tickets en info: bezoek de website van Train World

Lego treinen - unicorns & fairytales

Leuke winacties in Train World

Via de LEGO wedstrijd zijn elke maand 50 LEGO dozen te winnen en het ‘LEGO raadsel in Train World’ biedt een zoektocht voor het hele gezin. Wie deze onvergetelijke herinnering wil vereeuwigen, kan terecht in de LEGO Train World fotobooth.

Lego treinen - unicorns & fairytales

Spelen met Lego treinen is zoveel meer dan spelen

Spelen is van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen. Het gebruik van speelgoed zet kinderen aan om probleemoplossend te denken en hun fantasie optimaal te gebruiken. Er is ook sprake van sociale vaardigheden wanneer ze samenspelen en het werkt ontspannend. Een kind leert ALTIJD als hij aan het spelen is. Kortom, spelen helpt kinderen te leren. Kinderen voelen dat ook feilloos aan: 83% geeft aan dat het zóveel leuker is om te leren wanneer het aanvoelt als spelen. Samen spelen zorgt ook voor hechting en betere communicatie binnen het gezin. Reden te meer om samen in  Train World als gezin de LEGO wereld te komen ontdekken en uittesten.

lees ook: 10 ideetjes tijdens de Sint periode

Win ook hier een DUPLO STROOMTREIN of LEGO PASSAGIERSTREIN

Lego treinen - unicorns & fairytales Lego treinen - unicorns & fairytales

Goed nieuw voor wie ook fan is van LEGO treinen: ik mag in samenwerking met Lego en Train World zelf een kindje blij maken met ofwel een Duplo stoomtrein of een Lego Passagierstrein. Jij mag zelf je keuze maken. Vertel me in de comments jouw keuze en wie je graag blij zou maken.

 1. Volg de Facebookpagina van Unicorns & Fairytales (zo blijf je op de hoogte van alles)
 2. Vertel me welke set jij graag zou willen winnen en voor wie
 3. Delen van het bericht is lief, maar niet noodzakelijk om te winnen

 

<< Meedoen kan tot en met 16 oktober 2018 >>

 

WINNAAR IS WENDY ZEGERS

 

 

Liefs

Nathalie

 

You Might Also Like...

232 Comments

 • Reply
  Inge
  4 oktober 2018 at 06:37

  Lego is echt zo een leuk speelgoed. Ik weet dat ik me vroeger als kind uren kon bezighouden met duplo. Ik wil dus ook graag duplo voor men zoontje. Een trein is daarbij ook nog eens super leuk 😊

 • Reply
  Robert Richter
  4 oktober 2018 at 06:40

  Mijn zoontje Oliver zei net toen hij deze leuke actie voorbij zag komen, die is cool, ga je met mij trein bouwen papa? Dus nu moeten we natuurlijk meedoen.

 • Reply
  Stephanie Vandervordt
  4 oktober 2018 at 06:42

  Graag de Lego passagierstrein voor mijn zoon Vince van 5 jaar. Hij heeft sinds kort de interesse voor de kleine blokjes 🙂

 • Reply
  Hille Morel
  4 oktober 2018 at 06:43

  De duplo trein zou ik graag willen winnen. We hebben een tweedehandsje en de trein daarvan is wel op. Rails hebben we wel genoeg, en daar geniet mijn zoon én man enorm van. Omdat we ook Marklin treinen hebben, willen we eigenlijk niet de Lego City treinen aan gaan schaffen.

 • Reply
  Leentje Christiaens
  4 oktober 2018 at 06:44

  De Duplo stoomtrein zou een supergeschenk zijn voor ons zoontje die volgende maand 2 jaar wordt! Treinen zijn op dit moment voor hem iets fascinerend. ‘Kijk tein!’ Roept hij.

 • Reply
  Gemma peeters
  4 oktober 2018 at 06:47

  Ik waag graag een kansje voor mijn dochter die gek is op auto’s en alles wat rijdt. Ze zou de duplo trein geweldig vinden.

 • Reply
  Carmen
  4 oktober 2018 at 06:49

  Wauw geweldig! Hier graag de stoomtrein!

 • Reply
  Ellen
  4 oktober 2018 at 06:50

  Super leuk! Voor mn beide boys! De een is net na de Sint jarig en wordt dan 3 jaar en zn broertje is anderhalf. Beide vinden treinen te gek! Deze duplo trein zou een gave uitbreiding voor hun duplo verzameling zijn!

 • Reply
  Sabrina
  4 oktober 2018 at 06:51

  Heel graag de Lego passagiers trein voor onze kleine grote treingek <3
  Hij gaat die trein te gek vinden!

 • Reply
  Samantha Burm
  4 oktober 2018 at 06:56

  Voor mijn kleine neefje zou ikgraag de duplo trein winnen. Hij is dol op alles wat rijdt! Auto’s, treinen, bussen,..

 • Reply
  Isabel
  4 oktober 2018 at 06:57

  Geweldige winactie voor mijn zoontje die gek is van Lego. Die zou uren bouwplezier hebben aan de Lego trein. Hij doet niets anders dan Lego bouwen. We bezoeken ook elk jaar enkele Lego beurzen. We gaan voor de 2e keer nr de grootste in Nederland: Lego World! Deze Train World zullen we zeker ook bezoeken.

 • Reply
  Andrea
  4 oktober 2018 at 06:57

  De Duplo trein zou echt leuk zijn om te winnen voor mijn twee jongens! De oudste is echt zot van treinen! We duimen alvast!

 • Reply
  Eline
  4 oktober 2018 at 07:00

  Mijn dochtertje Yara (2) is gek op spelen met duplo, en op alle soorten openbaar vervoer. Ik doe voor haar dan ook heel graag mee voor de duplo trein. Haar broertje wordt 17 oktober 1, die kan dan binnenkort met haar mee spelen.

 • Reply
  Lien
  4 oktober 2018 at 07:02

  Wauw, ik doe graag mee voor mijn petekindje! Hij is zot van Lego én van treinen!😍 Als in Brussel wonend kind is hij ook al enkele keren in TrainWorld geweest en dat blijft hij geweldig vinden. Dit zou een TOP-verrassing zijn voor hem!

 • Reply
  Lore
  4 oktober 2018 at 07:02

  De duplotrein zou een superleuk cadeautje zijn voor het petekindje van m’n vriend die dol is op treinen. 💕🍀 Samen met z’n opa, die bij de treinen werkte, zou hij zich hiermee rot amuseren.

 • Reply
  Peggy van den berg
  4 oktober 2018 at 07:02

  Na uren van speelplezier met de Duplo begint ons zoontje steeds meer naar Lego te vragen… dus ik ga voor de Lego trein. Wat leuk als we hem hier mee mogen verrassen! Ik ben ook van mening dat samenspelen heel belangrijk is, ik speel graag mee met de kids en zie dan idd volop fantasie! Wij zijn ook zeker benieuwd naar de echte trein, bedankt voor de tip!!

 • Reply
  Kelly
  4 oktober 2018 at 07:02

  LEGO blijft favoriet hier in huis! Ik zou mijn dochters dan dus ook heel blij kunnen maken met deze gave trein! Echt een supermooie prijs! 😊

 • Reply
  Sarah Panis
  4 oktober 2018 at 07:04

  Leuke winactie! Zowel vader als zoon (21 maanden) spelen graag met duplo / lego. Voor mijn zoontje zou ik dus het liefste de duplo stoomtrein willen winnen. Hij zou zich er rot mee amuseren!

 • Reply
  Sofie
  4 oktober 2018 at 07:04

  Ooh Ik vind beide wel leuk. Duplo voor twee kleine veel te schattige neefjes. Lego voor onze schatjes van het internaat! 🤗

 • Reply
  Stéphanie
  4 oktober 2018 at 07:06

  Super leuk, de Duplo trein! Mijn beide meiden (4 & 1) zijn gek op Duplo en we hebben dan ook al wel een trein en rails. Deze zal erg leuk zijn als uitbreiding, ik zag dat het dezelfde rails is, vooral omdat deze ook interactief is met de lichtjes en geluidjes 😀 ik zie vooral de genietende prikvingertjes om de duplo trein te laten rijden etc van die van 1 al voor me…😍
  Ik wist niets van dat Train World in Schaarbeek, lijkt mij leuk om eens te bezoeken!

 • Reply
  MamaMinke
  4 oktober 2018 at 07:07

  Wat een leuke winactie weer! Ik zou graag mee doen voor de lego passagierstrein voor mijn zoon. Hij gaat nu net over van duplo op lego en vind treinen geweldig. Van duplo hebben we heel veel treinen en rails dus dit zou super zijn.

 • Reply
  Riggie van lochem
  4 oktober 2018 at 07:08

  Met de lego passagierstrein maak ik mijn oudste zoon wel heeeel erg blij en ik denk papa stiekem ook. En ik vind hem ook super tof!!

 • Reply
  Gerlindeij
  4 oktober 2018 at 07:08

  Ik maak graag kans op de passagierstrein voor mijn jongens

 • Reply
  Isabelle Vanelslander
  4 oktober 2018 at 07:09

  De duplo trein zou een te gek sint cadeau zijn voor de 23 eerste kleuters uit mijn klas!

 • Reply
  Erika panjer
  4 oktober 2018 at 07:10

  Ik maal graag kans op de duplotrein ​h voor onze dichter voor sinterklaas.
  Wat. Zal dat koppie stralen.
  Super gaaf dit hoor en een.super leuke blog.
  Fijne dag

 • Reply
  Les schlepers
  4 oktober 2018 at 07:11

  Jeeetje wat leuk!! Wat een leuk initiatief hier gaan we zeker naartoe!!! Ik doe dolgraag mee voor de passagierstrein van Lego want daar ga ik onze vier kids dolblij mee kunnen maken! Dit is uren speelplezier en wel een risico in de ochtend met dat leuke speelgoed 😉 maargoed boterham ernaast en dan gaan ze hopelijk zo snel als een trein!! We zijn helemaal enthousiast hiervan! Dit is echt kei tof!

 • Reply
  Isabelle pieters
  4 oktober 2018 at 07:11

  Graag de Lego passagierstrein 😍🍀 mijn zoon is gek op treinen. Hiermee zou ik hem zo blij mee kunnen maken 👍🏻👍🏻!! Duimen maar.

 • Reply
  Anke
  4 oktober 2018 at 07:12

  Geweldige winactie! Plezier voor klein en groot. Rick is speelt veel met Duplo en treinen. Hij bouwt graag dingen met Duplo samen met papa en zijn opa’s. Een trein hebben we nog niet dus het winnen van een Duplo stoomtrein zou echt FANTASTISCH zijn. 👍🏻🍀

 • Reply
  Stefanie Spruytte
  4 oktober 2018 at 07:18

  De duplotrein voor onze pittige dame .. omdat ook meisjes met treinen mogen spelen 💪😁
  Superdegelijk speelgoed, daar kiezen we voor! Als opvoedster werk ik als methodiek ook met duplopopjes dus het speelgoed zal blijvend waarde hebben! 😉

 • Reply
  Marange Krouwel
  4 oktober 2018 at 07:19

  Helemaal leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam! Hij is gek op treinen maar stapelgek op lego! Wat zou hij dit geweldig vinden. Ik doe mee voor de lego city treinset. Fingers crossed

 • Reply
  Sigrid-Joan
  4 oktober 2018 at 07:20

  Mijn dochter gaat sinds kort naar de PSZ en heeft daar de Duplo ontdekt! Helemaal leuk.
  Ik zou voor haar de Duplo stoom trein willen winnen.

 • Reply
  Evelien
  4 oktober 2018 at 07:22

  Wij doen mee voor de duplo variant voor mijn dochtertje van 1,5. Ze is dol van treinen en begint net duplo te ontdekken. Kan alleen maar een win zijn!

 • Reply
  Stephanie
  4 oktober 2018 at 07:25

  Jaaaa de Duplo trein is leuk voor mijn zoontje die begin januari 2 wordt! Heb toevallig net een Duplo speeltafel voor hem in elkaar geknutseld. 🙂

 • Reply
  Elke
  4 oktober 2018 at 07:25

  Lenn is gek van treinen én Lego,dus wij doen heel graag mee met deze wedstrijd. Hij zou superblij zijn om deze passagierstrein samen met zijn papa te kunnen maken,zijn favoriete weekend-bezigheid! Wij duimen 🤞🍀

 • Reply
  Netta vanderperre
  4 oktober 2018 at 07:28

  Oh die legotrein zou geweldig zijn voor mijn prins. Toen ik uit elkaar ging met zijn papa heb ik zijn duplotrein moeten achterlaten en zowel mijn prinsje als ikzelf missen een trein in ons huisje om door de ganse living een trein te laten rijden, want dat is toch altijd feest. Wat zou hij blij zijn.

 • Reply
  Jaimy
  4 oktober 2018 at 07:29

  Graag de duplo trein voor onze kleine man die in december geboren wordt 😍 Zou mooi zijn om deze alvast voor hem onder de kerstboom te leggen!

 • Reply
  Lindsey roosen
  4 oktober 2018 at 07:34

  Wauw! Wat tof zeg! Ik zou graag de Lego trein willen winnen voor mijn middelste zoontje Tygo! Hij is de laatste tijd super veel met Lego bezig en vindt het super leuk om te bouwen!

 • Reply
  Stephanie marnef
  4 oktober 2018 at 07:36

  Wauw zo leuk!!!! Hier ook 3 kindjes mrt een liefde voor Duplo en Lego. De jongens (3 en 5) zouden de Lego trein fantastisch vinden!!! Hij staat zelf op hun verlanglijstje voor 6 december dus wie weet komt hij dit jaar wat vroeger? ✨💕 Lego is een klassieker, prachtig open speelgoed waar elk kind zijn eigen fantasie in kan leggen. Ik ben er zelf mee opgegroeid en ik ben zo blij dat ik mijn eigen kinderen kan laten meegenieten van dit unieke speelgoed. Lieve Lego, voor altijd een plekje in ons hart 💕✨🍀

 • Reply
  Ellen
  4 oktober 2018 at 07:37

  Voor mijn man zijn petekindje ❤️! Elk kind speelt graag met Lego.

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  4 oktober 2018 at 07:39

  Dit keer wagen we een kansje voor onze grote man. De Lego passagierstrein staat alvast op zijn lijstje! Als de reclame verschijnt op tv is hij laaiend enthousiast! Wat leuk zou het zijn dat we hem hier blij met kunnen maken ☺️ 🍀👍🍀

 • Reply
  Fien Styl
  4 oktober 2018 at 07:42

  Ik doe mee voor mijn zoontje ijf. Hij is zot van duplo en voertuigen. Top combinatie dus…🙏

 • Reply
  Manon Toemen
  4 oktober 2018 at 07:43

  Wij hebben 2 zoons die dit te gek zouden vinden! Gijs van bijna 6 zou voor de lego trein gaan, Tim van bijna 2 voor de duplo trein. Maar aangezien Gijs bijna jarig is zou dit een superkado zijn!

 • Reply
  Hendriët
  4 oktober 2018 at 07:44

  Ik zou graag de duplo trein willen winnen voor onze zoon. Hij is echt dol op treinen en op duplo.
  Hij heeft wel al wat duplo rails en een treintje en hij is nu aan het sparen voor een echt groot pakket van de duplo trein 😁. Wat zou het leuk zijn als hij deze zou winnen! Heeft zijn broertje over een paar jaar ook weer wat aan 😁

 • Reply
  RianneW
  4 oktober 2018 at 07:45

  wauw supergaaf zeg! Er wordt bij ons in huis veel gespeeld met duplo en met lego. Ik denk dat onze oudste heel erg blij gaat worden met de passagierstrein van lego.

 • Reply
  Marieke Flikweert
  4 oktober 2018 at 07:49

  Ik doe graag mee voor mijn 2 kinderen die allebei in oktober jarig zijn. zou voor beiden een gaaf verjaardagscadeau zijn 😀Ik ga dan voor de lego trein. heel gaaf

 • Reply
  Cindy
  4 oktober 2018 at 07:50

  Oooo wat een leuke actie ! Ik doe graag mee voor de duplo trein voor mijn lief metekindje van 15 maanden 😍😍😍

 • Reply
  Michelle
  4 oktober 2018 at 07:52

  Voor kleine Kobe die een superfan is van treinen de legotrein in duplo. Alle soorten varianten treinen dus deze toevoegen aan zijn collectie zou super zijn 🙌🏼🍀

 • Reply
  Erika van koert
  4 oktober 2018 at 07:52

  Super leuk! Ik doe graag mee voor de duplo trein. Daar zou mijn neefje erg blij mee zijn

 • Reply
  Angelique
  4 oktober 2018 at 07:52

  Die Lego trein voor mijn zoontje! Hij is erg gek op lego en ik vind dat hij zo’n cadeau wel verdiend. Er is veel gebeurd in zijn leventje de afgelopen jaren en hij houdt zich zo ongelooflijk goed. Dit verdient hij

 • Reply
  elisabeth maria martina
  4 oktober 2018 at 07:53

  de tijd van cadeaus komt er weer aan, ik zou voor kleinzoon tije voor de lego passagierstrein willen gaan, die heeft hij al heel lang op zijn verlanglijstje staan

 • Reply
  lieze vanderstraeten
  4 oktober 2018 at 07:54

  De stoomtrein zou super zijn voor mijn Neefje Bas 😍🙈

 • Reply
  Fe Ingrid
  4 oktober 2018 at 07:57

  De lego trein, zou hier uuuuuren spelplezier bezorgen aan onze kleinzoon. Die een heel grote treinden is.

  • Reply
   Fe Ingrid
   4 oktober 2018 at 07:58

   Verdikke, die spellingscontrole moest trein fan zijn. 😉

 • Reply
  Kirsten de Bruijn
  4 oktober 2018 at 07:57

  Wat een super gave actie! Een Duplo trein winnen zou fantastisch zijn! Omdat we op het eiland Terschelling wonen zitten we bijna nooit in de trein, die rijden hier niet 🙈 Maar als mijn zoontje Cas van 3 dan een trein in het echt ziet rijden, gaat ie helemaal uit z’n dak! Komend weekend gaan we met de trein naar opa en oma, wat een feest! Als we deze trein zouden winnen, dan kunnen we dit naar hartelust na spelen met die prachtige Duplo treinset.

 • Reply
  Lisa Ronde
  4 oktober 2018 at 07:58

  Wauw de Duplo trein zou mijn zoontje zo gaaf vinden!

 • Reply
  Heidi de Best
  4 oktober 2018 at 08:02

  Mijn dochter speelt graag met Duplo en met treinen dus deze Duplo trein zou ze fantastisch vinden!

 • Reply
  marion poeste
  4 oktober 2018 at 08:06

  de Duplo stoomtrein  voor onze dochter Emma.. Lego duplo wil ik heel graag een mooie set bij elkaar gaan sparen voor haar voor uren speelplezier  . Mijn duplo trein is tot vorig jaar(27 jaar lang nog gebruikt door de oppaskindjes van mijn dochter; helaas ontbrak er veel of toch wat kleine dingetjes stuk) dus voor onze dochter zou ik het heel gaaf vinden een trein als 1e ”kado”

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  4 oktober 2018 at 08:06

  ”oppaskindjes van mijn moeder ” moest bovenstaande zijn /oeps

 • Reply
  Anna
  4 oktober 2018 at 08:11

  Ik doe heeeeeel graag mee voor de lego duplo trein 2-5 jaar voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Reply
  Jolanda Janssen
  4 oktober 2018 at 08:12

  Superleuke actie. Ik doe graag mee voor de Duplo stoomtrein voor mijn zoontje. Hij is nu 1,5 en helemaal bezig met voertuigen en bijbehorende geluidjes.

 • Reply
  Fran Roelants
  4 oktober 2018 at 08:13

  Binnenkort verwachtten wij ons tweede kindje, na een dochter zal het nu een jongen zijn. Onze speelgoed voorraad bestaat nu nog voornamelijk uit meisjesspeelgoed, maar met de Duplo trein zouden ze allebei samen kunnen spelen 🙂

 • Reply
  Elly
  4 oktober 2018 at 08:16

  ik wil graag meedoen voor de Duplo stoomtrein voor mijn man! We verwachten ons eerste kindje, en spelen met Duplo en Lego, daar kijkt hij denk ik het meeste naar uit😀 In een familie van twee generaties conducteurs mag een Duplo trein set ook niet ontbreken.

 • Reply
  Catherine Van den Dries
  4 oktober 2018 at 08:18

  Mijn Jack van net zes speelt al jaren gretig met zijn duplo trein… Nu is stilaan de interesse verschoven naar de grote variant met kleinere blokjes namelijk Lego.. De Lego trein staat op het verlanglijstje voor de Sint!

 • Reply
  Loes Wevers
  4 oktober 2018 at 08:30

  Wat een leuke actie! Ik zou héél graag de Duplo Stoomtrein winnen voor mijn lieve Thijs. Hij wordt eind november 2 en vlak daarop volgt natuurlijk Sinterklaas… En dit pakje staat al op zijn beide verlanglijstjes! Hij is nu gek op de Duplo getallentrein (en diverse andere Duplo sets), dus Duplo is het meest gewilde cadeau voor ons. Het blijft prachtig speelgoed (hij speelt ook nog met mijn oude dierentuinset van een kleine 30 jaar geleden) en alles wat rijdt is voor ons jongetje sowieso geweldig. Fingers crossed dus voor deze mooie prijs, waar ik mijn mannetje héél blij mee zou maken!

 • Reply
  An Struyf
  4 oktober 2018 at 08:31

  Mijn zoontje Milan wordt 5 in december en de Lego trein staat al even op zijn verlanglijstje, hij speelt heel graag met Lego en de mama vindt het stiekem ook heel leuk om te helpen bouwen 😊 Dus wij doen heel graag mee!

 • Reply
  Karlien
  4 oktober 2018 at 08:31

  Mijn petekind Mats wordt 5 jaar eind november. Hij is nu al een krak in het bouwen van Legoconstructies op basis van een plan. Met de Legotrein zou ik hem dan ook erg gelukkig kunnen maken, hoop ik ☺️

 • Reply
  Silke Plattiau
  4 oktober 2018 at 08:34

  Waaauw, Nathalie! Wat een geweldige give-away!! Ik zou HEEL graag de LEGO passagierstrein winnen voor mijn zoon Gilles. Dit zou hij echt FANTASTISCH vinden. Fingers crossed!! 🤞🍀🤞

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  4 oktober 2018 at 08:35

  Samen Lego bouwen vinden mijn man en dochter erg fijn!
  Graag maak daarom kans op de Lego city trein.
  Gave actie!!!

 • Reply
  Floor Verseveldt
  4 oktober 2018 at 08:36

  Wat een leuke prijs! Ik maak graag kans op de Duplo treinset voor mijn oudste zoontje van 2,5 jaar.

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  4 oktober 2018 at 08:38

  Wat zou ik blij zijn met de Duplo stoomtrein voor mijn lieve meisje, dat zou uren en uren speelplezier zijn!

 • Reply
  Yael
  4 oktober 2018 at 08:43

  Wat gaaf!
  De duplo stoomtrein staat bij ons nu op het lijstje. Ik zou graag mee willen doen. Lego world willen wij nu ook zeker een kijkje gaan nemen.
  Wat super leuk voor dw kinderen.
  Groetjes

 • Reply
  Karin Mesman
  4 oktober 2018 at 08:55

  Geweldig speelgoed, Lego en Duplo!
  Kiezen is lastig, zoon van 9 en zoon van 4, dochter van 1. Ik denk dat in de Lego trein het meeste uitdaging zit aangezien de middelste al heel graag met de kleine stukjes speelt en als grote wens heeft van Sint net zo’n Lego te krijgen als zijn grote broer.
  Maar voor hem is de Duplo trein natuurlijk nog zeker zo leuk en daar zou de kleine meid dan ook weer plezier van hebben..
  Keuze valt dan toch op de Duplo trein, kan hij alles zelf bouwen en lekker spelen. Tenslotte krijgt de oudste al vaker wat nieuws…
  Duplo en Lego zijn echte oldtime favourites en erg geliefd in dit huis!

 • Reply
  Carolien Schutte
  4 oktober 2018 at 08:56

  Mijn zoon is dol op lego en treinen wij wagen daarom graag een kansje voor de lego trein hij word bijna 7 jaar eind december en hoe leuk is het om een kind met een mooie lego trein te verassen

 • Reply
  Annemie
  4 oktober 2018 at 08:57

  Wij doen graag mee om de legot trein te winnen. Onze oudste dochter begin stilaan uit de duplo reeks te groeien, dus het zou fijn zijn dat ze haar spel avonturen kan verder zetten met de legotrein. Met een papa lego fan erbij, betekent dat ongetwijfeld veel quality time met de kindjes om samen te bouwen. En rust voor de mama 😉

 • Reply
  Wendy Joep
  4 oktober 2018 at 08:58

  Oh wat een te gekke actie! We willen Train World ook zeker gaan bezoeken, want zowel opa, als manlief, als onze zoon zijn hélemaal weg van treinen! Dat is echt hun gezamelijke passie. Zo leuk om te zien! De Duplo trein heeft onze knul al en nu hij ouder wordt gaat hij steeds meer met Lego spelen en om vragen. Dus de Lego passagierstrein zou echt geweldig voor hem zijn!

 • Reply
  Marian Zw
  4 oktober 2018 at 09:08

  Wow dat is echt een droom prijs, de Lego trein staat al heel lang op het lijstje van mij zoon, maar hij is zo duur! Wij gaan heel hard duimen wie is hij de gelukkige van de mega toffe prijs

 • Reply
  Melissa
  4 oktober 2018 at 09:12

  Ooh ik doe heel graag mee voor mijn zoontje! Zo een lego trein zou hij super vinden!

 • Reply
  An
  4 oktober 2018 at 09:16

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag de Lego trein winnen voor mijn twee zoontjes van zes en vier jaar. Ze spelen heel graag met de Duplo trein, maar vooral de oudste (en ikzelf 😉 ) is er op uitgekeken. Dus ik ben er van overtuigd dat deze Lego trein, opnieuw gaat zorgen voor urenlang speelplezier! Waar ook mama en papa graag aan zouden meebouwen. Want samen spelen, samen verbinden…..

 • Reply
  Lynn Mahieu
  4 oktober 2018 at 09:16

  Wat leuk! Ik maak graag kans op de duplo trein voor mijn dochtertje. Want, treinen zijn niet alleen voor jongens, toch? 😀

 • Reply
  Ine
  4 oktober 2018 at 09:19

  Oh, wat zouden mijn twee treinfanaatjes hier blij mee zijn!
  Ze komen op het kantelpunt van Duplo naar Lego dus beide sets zouden hier heel erg in de smaak vallen, de ene wat bekender terrein, de andere spannend nieuw…

 • Reply
  Sam
  4 oktober 2018 at 09:22

  Wat een super leuke winactie, wij doen graag mee voor de lego trein. Mijn zoontje Rens is 3.5 en helemaal gek van treinen! Wij gaan duimen!

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  4 oktober 2018 at 09:34

  Wat een mooie sets! Hier speelt dochterlief nog heel graag met de Duplo. Ik doe dan ook graag mee voor haar en mijn kleine neefje die hier na, ook nog heerlijk mee kan spelen!

 • Reply
  Sam
  4 oktober 2018 at 09:36

  Geweldige winactie. Ik zou graag de lego city willen winnen. Voor mijn zoon. Zou hy denk ik leuk vinden. Ik denk dat ieder kind lego wel leuk vind.

 • Reply
  Tessa
  4 oktober 2018 at 09:36

  Wat een leuke sets zijn dat toch.
  Mijn 2,5-jarige peuterpuber zou met de duplotrein heel gelukkig zijn. Ze speelt graag met auto’s, treinen en ander rollend speelgoed. Stiekem zal haar papa dit ook supercool vinden om mee te spelen 😉
  Veel liefs,
  Tessa

 • Reply
  Julie Dejaeghere
  4 oktober 2018 at 09:51

  Mijn kleine Emma is zeker in de wolken als Sint een duplotrein brengt!

  Hoor, wie klopt daar, Emma?

 • Reply
  Jasmijn
  4 oktober 2018 at 09:53

  De passagiers trein zouden de meiden geweldig vinden!!

 • Reply
  Marthe
  4 oktober 2018 at 09:58

  O, wat zouden wij graag de Lego city trein winnen voor onze zoontjes van 4 en 6. Voor onze Duplo trein zijn ze ondertussen (helaas) te groot geworden, dat was nochtans echt hun lievelingsspeelgoed: nieuwe trajecten met de sporen maken en zien of de trein erop kon rijden, ook in de hoogte. Op naar de opvolger zou ik zeggen!

 • Reply
  Julie
  4 oktober 2018 at 10:01

  De Duplo voor m’n drie prutskes thuis!

 • Reply
  Els
  4 oktober 2018 at 10:13

  De Duplo set zorgt hier al jaren voor veel speelplezier. Ondertussen is de oudste zes jaar en zou hij nog veel meer plezier kunnen beleven met de Legoset denk ik, aangezien de Lego fase hier volledig zijn intrede heeft gemaakt :-).

 • Reply
  Femke
  4 oktober 2018 at 10:18

  Wij doen graag mee voor de lego trein! Beide zoontjes zijn dol op bouwen. Ideaal voor urenlang speelplezier.

 • Reply
  Anne
  4 oktober 2018 at 10:21

  Wauw wat een prijs! Ik heb na 2 kinderen die niet spelen eindelijk 1 die dat wel doet. De duplo trein zou hij machtig vinden

 • Reply
  Robin
  4 oktober 2018 at 10:22

  Mijn 2 jongens zouden het geweldig vinden om samen met papa de lego trein te bouwen.

 • Reply
  Ceciloos
  4 oktober 2018 at 10:31

  Amai die Train World ziet er fantastisch uit!!! Bedankt om dit te delen want ik wist niet dat dit bestond maar staat nu zeker op onze To Do lijst met kleine muis :D. Ik doe heel graag mee voor de Lego Duplo stoomtrein. Thuis hebben we een houten treinset maar als hij deze zou zien die uit zichzelf dan nog eens rijdt, dan zou hier thuis DE max worden denk ik. Wij volgen je al heel lang via FB en insta en hopen zo dat dit ons nog meer lucky zal geven om te winnen <3

 • Reply
  Melissa stuer
  4 oktober 2018 at 10:37

  We zijn deze zomer met onze zoontjes naar train world geweest en onze zoon van 3 vond het helemaal fantastisch. Helemaal gefascineerd door de grote treinen. De duplo speelset zou hij dan ook helemaal fantastisch vinden!

 • Reply
  Christel mimi
  4 oktober 2018 at 10:44

  Lego treinen wauw ons kleinkindjes zouden er dol op zijn. Wij nemen soms de trein, en dat vinden ze geweldig !!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  4 oktober 2018 at 11:03

  Ik doe mee voor mijn broer. Hij is werkzaam bij Pro rail en denk dat hij de Lego trein echt leuk gaat vinden,

 • Reply
  dirk
  4 oktober 2018 at 11:05

  Héél graag de Duplo Stoomtrein voor onze kleine kapoen die dit geweldig zal vinden.

 • Reply
  Bo
  4 oktober 2018 at 11:08

  Oh ik kan niet kiezen! Die van duplo voor de jongste of de lego voor de oudste… Doe maar lego dan aangezien ze daar nog langer geniet van gaan hebben ❤

 • Reply
  J.
  4 oktober 2018 at 11:28

  Duplotrein, zou zo leuk zijn!
  Zoontje is gek van treinen, want wij wonen vlak bij het treinstation.
  Ps: er is ook een 2de kindje op komst! Plezier gegarandeerd

 • Reply
  Kathleen Mertens
  4 oktober 2018 at 11:28

  Ik zou graag de Legotrein willen winnen voor mijn dochtertje. Ze speelde altijd graag met Duplo, maar nu ze groter wordt begint ze meer interesse in Lego te vertonen.
  Na de promotiespot van deze trein te zien pp TV, was ze helemaal verkocht!
  Mijn kleine meid zou er zo blij met zijn!
  En haar kleine broer natuurlijk ook 😀

 • Reply
  bé vermeiren
  4 oktober 2018 at 11:49

  Wow Nathalie,
  Die lego city passagierstrein ziet er megageweldig uit voor mijn kids Ilias en Jasmin <3 Moet dringend ook die Trainworldsite bekijken, want lijkt me ook echt iets voor hen (en voor de papa). bedankt voor de tip!

 • Reply
  Marianne V
  4 oktober 2018 at 11:50

  De dochter heeft in de trein al de publiciteit voor Lego-Trainworld gezien en ze heeft al beslist dat we er naar toe gaan 😉 zij zou heel blij zijn met de Duplo trein!

 • Reply
  Vanessa Draelants
  4 oktober 2018 at 12:00

  Mijn zoon zou helemaal gek worden van de Lego Passagierstrein, hij heeft reeds een Lego duplo trein waar hij veel mee speelt maar wordt er met zijn bijna zes jaar een beetje te groot voor!

 • Reply
  Larissa
  4 oktober 2018 at 12:01

  Wat een super actie. Mijn Zoon Lucas van 6 én mijn dochter van 3 zouden zo blij worden van de trein. Lego is het enige waarmee ze samen echt spelen. En wij spelen graag nog mee.

 • Reply
  Kathelijne De Ridder
  4 oktober 2018 at 12:21

  Binnenkort plannen wij een bezoekje aan Train World. Een trein winnen zou dit alleen nog maar leuker maken, daarom doe ik graag mee voor de legotrein voor mijn dochter en zoon. Want ook hier wordt er veel met lego gespeeld.

 • Reply
  Katrina
  4 oktober 2018 at 12:47

  Ik ben grote fan van Lego en Duplo dus zou alvast graag mijn kans wagen voor onze spruit die in maart 2019 geboren wordt. Schrijf ons maar op voor de Duplo stoomtrein!

 • Reply
  An Meuris
  4 oktober 2018 at 12:57

  Wauw, wat leuk!
  Mijn zoontje is gek van Lego Duplo, zijn treintje is jammer genoeg kapot gegaan dus dit zou hij geweldig vinden! Hij kan er urenlang mee spelen! En binnenkort kan zijn zusje meespelen! Wij duimen voor de Lego Duplo trein 🍀👍🏻

 • Reply
  Jasmien Van Gestel
  4 oktober 2018 at 12:59

  Ik doe graag mee voor de duplo trein! Wat een leuk cadeau zou dat zijn voor ons jongste zoontje die eind deze maand 1 jaar wordt! Als hij net zo gek wordt van treinen als zijn grote broer, dan zal hij vast en zeker blij zijn! 😍 En grote broer van 2,5 jaar zou hier ook heel graag mee willen spelen, ben ik zeker van! 🤞🏼

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  4 oktober 2018 at 13:18

  Wow wat een gave give a way. Onze dochter is gek op lego en we doen dan graag mee voor de lego trein

 • Reply
  Cath Lindekens
  4 oktober 2018 at 13:20

  Ik zou de Lego City trein graag winnen, daar zou ik mijn lieve Tijsje zo veel plezier mee doen!! Vorig jaar had de Sint al Lego van Ninjago bij en daar speelt hij supergraag mee. Deze zomer gingen we met de trein naar zee en daar was hij zo enthousiast over, wat zou het dus fijn zijn om met zijn eigen trein te spelen!

 • Reply
  Majonne Twigt
  4 oktober 2018 at 13:35

  Mijn dochters zijn dol op lego. Ik denk dat ze met de legotrein heel wat uurtjes zoet zullen zijn.

 • Reply
  Sylvia van den Bogaard
  4 oktober 2018 at 13:36

  Ik heb 2 kids, 2 leeftijden en ze zijn allebei dol op Lego en Duplo! Totaal geen voorkeur . Ze zouden allebei te gek Zijn dus ik laat me graag verrassen ! Wat zou dit een prachtig Sint cadeau zijn voor Mn kids zeg !!

 • Reply
  Gilles
  4 oktober 2018 at 13:40

  Onze Sven van 3 is helemaal gek van puzzelen en treinen, je zou hem niet blijer maken voor 5-12! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Bianca
  4 oktober 2018 at 13:45

  Leuk voor mijn zoon Ruben😍 , hij is erg dol op treinen en lego.

 • Reply
  Lisette
  4 oktober 2018 at 13:49

  De Duplo stoomtrein graag voor onze kleine die bijna 2 wordt en over 2 weken grote zus

 • Reply
  Noor Rademakers
  4 oktober 2018 at 13:54

  Mijn zoon en dochter zouden dolblij zijn met de Lego Passagierstrein, die staat al even op hun verlanglijstje. Daar komen ze de herfstvakantie wel mee door.

 • Reply
  Sheila
  4 oktober 2018 at 14:27

  Ik zou zo graag de lego passagierstrein voor mijn zoontje winnen. Lego is zulk fijn en tijdloos speelgoed en hij is gek op treinen 🙂

 • Reply
  Kim
  4 oktober 2018 at 14:33

  Heel graag de lego passagierstrein voor ons zoontje 😀

 • Reply
  Willeke
  4 oktober 2018 at 14:34

  Super graag de duplo variant…onze zoon houdt van Duplo en zal hier heeeel gelukkig van worden.

 • Reply
  Marian B
  4 oktober 2018 at 14:38

  Wat een gave winactie zeg! Mijn zoontje zou ik erg blij maken met de Passenger Train. Lego heeft hij helemaal ontdekt en hij had het laatst nog over dat hij graag een trein van Lego zou willen. Zou het toeval zijn dat ik nu dit tegenkom? 😉 We duimen in ieder geval.

 • Reply
  Grietje van der meer
  4 oktober 2018 at 15:01

  Ik doe heel graag mee voor de lego treinset voor ons zoontje
  Hij is erg aanwezig en heeft structuur en regelmaat nodig.
  De rust die hij nodig heeft vind ie in het lego bouwen.
  Hier kan hij hem heel goed mee vermaken en stiekem zie je hem genieten
  Deze trein zou weer een aanvulling zijn op zijn lego wat zou hij dat geweldig vinden.

 • Reply
  Nancy Schoenmakers
  4 oktober 2018 at 15:25

  Hoi Nathalie,

  Ik zou de LEGO treinset heel graag willen winnen voor onze oudste twee kindjes: Rosalie van bijna 7 jaar en Tommy van ruim 5 jaar. Ze spelen heel graag met de LEGO en dat is eigenlijk het enige speelgoed wat ze ook echt beiden leuk vinden. Samen bouwen ze graag een hele stad, ze laten een prachtig betrokken spel zien dan. Dan mag natuurlijk die mooie trein niet in hun stad ontbreken ;-). Ik ga voor mijn twee lieverds heel hard duimen!

 • Reply
  De Vriendt Peter
  4 oktober 2018 at 15:29

  Voor ons mannenbastion,kleinzonen en vriendjes is deze Lego passagiers trein een creatieve zelfbouw uitdaging. Tuut tuut wij wuiven hem tegemoet.

 • Reply
  Treinspotter
  4 oktober 2018 at 15:44

  Waaw, mijn neefjes zouden de lego trein super vinden (en ik stiekem ook).

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  4 oktober 2018 at 15:45

  De Lego passagiers trein voor mijn jongens, die helemaal gek van treinen. Hun dag zou niet meer stuk kunnen.

 • Reply
  Steve D
  4 oktober 2018 at 15:46

  Ik werk zelf bij de NMBS en mijn kleinzoon speelt supergraag met lego, dus de keuze is snel gemaakt 🙂

 • Reply
  Lien
  4 oktober 2018 at 15:52

  Mijn zoon is treinmachinist bij de NMBS. Hij heeft zelf geen kinderen maar is wel peter van het zoontje van zijn vriend. Dat kindje kijkt altijd vol bewondering naar zijn peter als die over de treinen verteld. Wat zou het leuk zijn om de Lego City te winnen om petekindje Mattia te verwennen!

 • Reply
  michaelmaxim sandra
  4 oktober 2018 at 16:26

  lego Passagierstrein zou wel leuk zijn voor de kinderen

 • Reply
  Thierry Degroote
  4 oktober 2018 at 16:52

  Lego voor Milan is gek op treinen

 • Reply
  Boudry henriette
  4 oktober 2018 at 16:53

  Lego voor mijn zoontje

 • Reply
  Thierry
  4 oktober 2018 at 16:55

  Lego aub voor mijn dochtertje is zot van treinen

 • Reply
  Inge Vermont
  4 oktober 2018 at 16:58

  Wat een wedstrijd. Mijn zoon is verzot op lego, deze fantastische trein staat op zijn verlang lijstje voor de sint. Dus hoe geweldig zou dit zijn om te winnen

 • Reply
  nan DD
  4 oktober 2018 at 17:14

  top 🙂 met veel plezier kans gewaagd voor mijn lieve kleindochter die binnenkort 6 jaar wordt en graag de LEGO PASSAGIERSTREIN wil bouwen om daar uren mee te spelen 🙂

 • Reply
  steph M
  4 oktober 2018 at 17:32

  super (y) like & share voor mijn lieve dochter die enorm graag met LEGO speelt en de leukste creaties bouwt … Graag wil ze de Lego Passagierstrein winnen (y)

 • Reply
  Stroobandt Cindy
  4 oktober 2018 at 17:40

  Nog niet veel gewonnen maar we blijven proberen 😁 Mijn zoontjes vinden het fantastisch om met de trein te spelen. En dan heb ik ook een momentje rust 😂 we gaan zeker een bezoekje brengen aan trainworld maar zouden toch ook graag de lego trein winnen. Hier zijn alvast 4 grote en 4 kleine duimpjes aan het duimen !!!

 • Reply
  Jikke
  4 oktober 2018 at 17:40

  Ja jeetje, weer zo’n leuke actie! Silven is gek van treinen! Wij gaan voor de duplo variant 🙂

 • Reply
  steven A
  4 oktober 2018 at 17:49

  wow !!! liked & shared voor mijn lieve dochter die gefascineerd is door treinen, graag de Lego Passagierstrein 🙂

 • Reply
  Anneke vdp
  4 oktober 2018 at 17:59

  Liam zou heel blij zijn met de passagierstrein. ☺️ Hij heeft altijd super gespeeld met de duplo trein. Als 7-jarige tijd voor wat groters. 💪

 • Reply
  anita kempenaers
  4 oktober 2018 at 18:05

  doe graag mee voor de city passagierstrein voor mijn kleinzoontjes de nu toe zijn aan de gewone lego

 • Reply
  Marjanne
  4 oktober 2018 at 18:19

  Wat een fantastische winactie! Ik doe mee voor onze zoon Marc! Hij is buitengewoon groot fan van treinen en heeft dan ook al heel wat soorten bij elkaar gespaard. Hij heeft inmiddels een vrachttrein van Lego, maar kan deze helaas bijna nooit laten staan omdat zijn kamertje te krap is en zijn zusje beneden de neiging heeft de trein te slopen. In december verhuizen we, en dan heeft hij eindelijk een plekje voor zichzelf waar hij naar hartelust het spoor kan uitbouwen. De Lego passagierstrein zou dan wel het perfecte housewarming, sinterklaas én kerstcadeau voor hem zijn!

 • Reply
  Debbie
  4 oktober 2018 at 18:58

  Mijn kleine man Max zou heel blij zijn met de duplo stoomtrein, nog een half jaartje en dan is hij 2 dus voor sinterklaas of kerst een leuk cadeau.

 • Reply
  An
  4 oktober 2018 at 18:58

  Oh wauwie!! Die DUPLO trein stond al op mijn lijstje voor Kerst … zou supertof zijn 🙂

 • Reply
  Kiani
  4 oktober 2018 at 19:10

  Oh de Duplo trein graag! Het is hier altijd ruzie over wie met de trein mag spelen. En delen willen ze beide niet 🙈.
  Aiden en Ailée zouden hier heeeeel blij mee zijn 😊

 • Reply
  wendy nuyts
  4 oktober 2018 at 19:22

  Duplo stoom trein voor m’n lieve dochter alles wat rijdt is haar zo lief ze is nog zo klein maar ze wil alles ontdekken van wat en hoe het draait

 • Reply
  Jikke
  4 oktober 2018 at 19:52

  Mijn dochter Anna stond zich afgelopen week nog te vergapen aan de Lego trein. Alleen had ze nog niet genoeg gespaard om die te kopen. Wat zou het tof zijn als ze die kan winnen.

 • Reply
  Roshanie Dianda
  4 oktober 2018 at 20:06

  Wauw ik zou de Lego passagierstrein heel graag winnen voor mijn zoon en dochter (en ook voor hun papa, die vindt dat ook zeer cool om mee te spelen en bouwen)! We zijn bezig om van zolder een grote speelzolder te maken. Supertof om daar ons eigen Lego paradijs te bouwen. De trein mag uiteraard niet ontbreken!

 • Reply
  Jennifer
  4 oktober 2018 at 20:15

  Meestal speel ik mee voor Bazel, maar deze is voor Borisje. De duplo trein zou hij helemaal geweldig vinden!

 • Reply
  Tamara
  4 oktober 2018 at 20:20

  Hier wordt volop met de duplo gespeeld, maar we gaan toch voor de legotrein. Manlief ziet het al helemaal zitten om die met zoonlief in elkaar te zetten 🙂

 • Reply
  Eva
  4 oktober 2018 at 20:36

  De Lego trein voor zoontje cas. Zot van treinen of toch van 1. Zijn eerste treinrit was deze zomer met zijn omi en opi naar de zoo en sinds het terug school is doet hij elke ochtend het verhaal als we voorbij het station rijden. Zo lief!

 • Reply
  Tamara Schepens
  4 oktober 2018 at 20:39

  In een klein stationnetje ‘s morgens in de vroegte… stonden twee wagentjes netjes op een rij, zie het duplomachinistje draaien aan het wieletje, aka aka tuut tuut weg zijn wij. Hopelijk richting ons huisje (yn) .

 • Reply
  Elke Schwerdtfeger
  4 oktober 2018 at 20:41

  Oh, dit zou echt geweldig zijn voor Tibbe! De duplo trein zou hij helemaal geweldig vinden! Onze twee grote jongens zouden dat weer fan zijn van de lego trein. xxx Elke

 • Reply
  Inne De Wolf
  4 oktober 2018 at 20:45

  De duplo trein! Daar zullen onze jongens heel goed mee kunnen spelen!

 • Reply
  Maenhout Marleen
  4 oktober 2018 at 20:49

  Onze oudste kleinzoon is van jongs af aan zot van treinen.Een bezoek aan het teinmuseum is zo goed bevallen dat er terug een bezoekje gepland staat met de legotentoonstelling. Een lego trein zou uren speelplezier kunnen brengen samen met zijn broertje.Toi Hoi Hoi voor Bent en Len.

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  4 oktober 2018 at 20:52

  Ik zou heel graag de Duplo stoomtrein willen winnen voor mijn zoontje! 😍 Hij is gek op Duplo en alles wat rijd. Zou een fantastisch kado zijn! ❤

 • Reply
  Lindy
  4 oktober 2018 at 20:55

  Oooh ja de duplo stoomtrein! Dan hoeft mijn dochtertje niet alleen maar bij mijn zus met duplo te spelen 😉

 • Reply
  Guy Stroobandt
  4 oktober 2018 at 20:56

  Onze kleinzoon is echt verzot op treinen. wij hebben reeds het treinmuseum bezocht wanner Kuufje het onderwerp was. nu met de legotentoonstelling plannen wij terug een bezoek. Een lego trein bij zijn verzameling zou gewoon de max zijn. Laten wij hopen dat hij samen met zijn broertje veel speelplezier mag beleven met de Legotrein. wij gaan ervoor, hup voor Bent en zijn broertje Len.

 • Reply
  Misty Dg
  4 oktober 2018 at 21:20

  Graag het Duplo setje voor mijn dochtertje van 3 jaar

 • Reply
  Lenke
  4 oktober 2018 at 21:24

  Sethje zijn eerste Duplo-ervaring met zo’n coole trein. Wat een feest ☺️

 • Reply
  Wendy Zegers
  4 oktober 2018 at 21:37

  Wij willen de duplotrein wel winnen! 🤞

 • Reply
  Monique Cieters
  4 oktober 2018 at 21:50

  graag lotje voor de lego passagierstrein, mijn jongste kleinkind is verzot op lego city

 • Reply
  Marinka
  4 oktober 2018 at 22:09

  Oh super! De Duplo trein voor onze Lot! Haar papa gaat elke dag met de trein naar het werk en elke keer als ze een trein ziet is ze wild! Ze is het tegenovergestelde van een poppenmoedertje

 • Reply
  Demeilliez Frederic
  4 oktober 2018 at 22:12

  Voor mijn dochtertje zou ik graag de “LEGO PASSAGIERSTREIN” winnen. Ze is steeds bezig van hoe mama met de trein naar het werk gaat. Zo kan ze zelf spelen met de trein en met wat fantasie is het zijzelf die mama naar het werk voert 🙂

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  4 oktober 2018 at 22:22

  Wauw, de Legotrein zouden mijn meisjes superleuk vinden. De oudste houdt van het bouwen en de jongste van het spelen.

 • Reply
  Annie Thomassen
  4 oktober 2018 at 22:37

  Het zou wel heel erg leuk zijn voor mijn kleinkinderen van 0, 2 en 4 jaar wanneer ik die leuke DUPLO-locomotief voor ze zou winnen. Bouwen is toch al favoriet bij de twee oudsten en ze vinden van zichzelf dat ze dat heel goed kennen. En…wanneer de oudste toe is aan LEGO dan kan de kleinste weer mooi met de DUPLO spelen.

 • Reply
  Nele V
  4 oktober 2018 at 22:51

  Zo tof, Lego en duplo zijn grote favorieten in huis. Na een lange tijd met Duplo te spelen zijn we stillaan aan het overstappen op Lego. Ik zou dan ook graag de LEGO City Passagierstrein willen winnen voor de kindjes, vooral voor mijn zoon die gek is van treine. Hij gaat vaak met de opa uren op het perron staan om te kijken naar de treinen 😍

 • Reply
  Joanne
  5 oktober 2018 at 06:14

  Oh wauw! Jayden zou door de dolle heen zijn met de lego trein! Wij duimen. 🤗

 • Reply
  Nadine
  5 oktober 2018 at 06:27

  Leuke actie ! Ik waag graag mijn kans voor onze kleinzoon Jamie. Hij heeft al uren versleten met zijn Duplo trein. Het wordt stilaan tijd voor het echte werk. Zo’n passagierstrein zou hij echt leuk vinden. Oma zou scoren met zo’n leuke verrassing !
  Fingers crossed voor onze kapoen

 • Reply
  kim
  5 oktober 2018 at 10:19

  Heel heel erg graag kansje voor de Lego trein! Stiefzoon is gek op Lego en zou het helemaal top vinden mocht er een trein in zijn stad kunnen rijden. Hij was ook net jarig dus een extra laattijdig cadeautje moet kunnen he 😉

 • Reply
  Marina
  5 oktober 2018 at 16:08

  Ik zal graag meedoen voor mijn zoontje de Lego trein. Zijn eerste echte Lego set zal gaaf zijn!

 • Reply
  Kau
  5 oktober 2018 at 17:07

  Wauw wat gaaf, dit gaat op de to do lijst va n Nim en mij. We doen graag een gooi naar het Lego City treinset. Een mooie project voor mij en Nim om samen te bouwen.

 • Reply
  Aukje de haam v d meer
  5 oktober 2018 at 20:19

  Wauw ik doe graag mee voor de duplo trein voor onze zoon die bijna 1 word.

 • Reply
  Joyce Joshua
  5 oktober 2018 at 20:33

  De duplo trein hebben we hier thuis en mijn ventje s wel toe aan iets mee4 dus de lego trein zou geweldig zijn! Twee keer een luisexplosie overleefd en al twee weken zit hij stil om zijn haar een half uur te laten kammen. Dat verdient een mooie trein!

 • Reply
  glenn herssens
  5 oktober 2018 at 22:54

  Zou echt heel leuk zijn om te winnen voor ons klein bengeltje 😀

 • Reply
  Els Wanders
  5 oktober 2018 at 23:16

  Voor mijn dochtertje Lisa wil ik graag een kansje maken om de LEGO Passagierstrein te winnen. We hebben al genoeg DUPLO,. waar ze nog steeds veel mee spelen. Nu Lisa wat groter wordt komt ook de interesse voor de kleinere bouwblokjes, ze heeft al een set LEGO Friends, deze trein zou ze zeker erg gaaf vinden! En papa en mama bouwen graag mee 😉

 • Reply
  Niels Paredis
  6 oktober 2018 at 11:36

  Graag de lego passagierstrein. Zeer knap

 • Reply
  Schuerwegen Elke
  6 oktober 2018 at 18:53

  De Lego passagierstrein zou voor Lise en Julie een fantastisch cadeau zijn dat ze kunnen geven hun vriendje Vic voor zijn verjaardag deze maand.
  Train World, leuke tip om eens te doen.

 • Reply
  Wendy
  6 oktober 2018 at 23:58

  Ik zou heel graag de Lego passagierstrein willen winnen voor mijn nichtje. Ze wordt 6 jaar midden november, dus dit zou wel een heel leuke binnenkomer zijn op haar verjaardagsfeestje :-D. Ik ben er zeker van dat ze dit een supertof verjaardagscadeau zal vinden! Uren speelplezier verzekerd!

  (Ik volg je pagina al een hele tijd + zeer leuke blog! thxie!)

 • Reply
  Sanne
  7 oktober 2018 at 07:21

  Voor Otis de Lego city passagierstrein. Hij is binnenkort jarig en de Duplo wordt steeds minder interessant en het echte Lego is veeeel leuker. Dit is iets wat we samen kunnen doen. Even wat tijd samen, daar kan hij van genieten!

 • Reply
  Esther Augustijn
  7 oktober 2018 at 13:09

  Wat een onwijs leuke actie zeg!!

  Onze zoon is dol op lego!
  Samen met zijn vader zit hij op zondag uren te bouwen! ze genieten samen enorm!! En na het bouwen speelt hij er de hele week voor en na schooltijd mee.
  Wat zouden ze blij zijn met de lego trein!!!! Die staat hoog op an verlanglijst voor sinterklaas!

 • Reply
  iris Ruwen
  7 oktober 2018 at 14:51

  oo heel graat de lego trein voor mijn dochter van bijna 6! ze zou het super vinden!

 • Reply
  harry brants
  7 oktober 2018 at 21:20

  de passagierstrein zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes

 • Reply
  Griet Reniers
  7 oktober 2018 at 22:52

  Met de Lego City doos zou ik mijn metekindje heel blij maken, en mezelf ook, want zeg nu zelf. Lego blijft toch leuk voor jong en oud.

 • Reply
  Oma Will
  8 oktober 2018 at 00:01

  Wow, wat een fantastische winactie.
  Ik maak mijn oudste kleinzoon vast heel blij met de Lego City, passagierstrein.
  IK heb geen facebook en Instagram (privéredenen), maar volg nu op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Reply
  Lenny Wibbelink
  8 oktober 2018 at 10:11

  Voor mijn tweejarige peuter de Duplo trein. De Duplo trein bij opa en oma is al 40 jaar oud en kan wel een nieuw vriendje gebruiken

 • Reply
  Emmy
  8 oktober 2018 at 10:35

  Ik zou graag meedoen voor mijn zoontje voor de lego trein, hij is helemaal dol op lego!

 • Reply
  Liesbeth
  8 oktober 2018 at 11:37

  Ooohhhh de duplo trein voor ons zoontje van 1,5 jaar! Hij is gek op alles wat rijdt en hij krijgt nu door hoe je met Duplo kunt bouwen! Dit zou geweldig voor hem zijn!

 • Reply
  Chantal Obbink
  8 oktober 2018 at 14:47

  Wauw wat gaaf zeg. Gisteren bij het kijken in het speelgoedboekje zag mijn zoon de Lego Passagierstrein staan. Wauw mama dat is mooi. Mag ik die aan sinterklaas vragen? Bij deze: Misschien wil sinterklaas Hidde wel een Lego Passagierstrein geven? Hij is heel lief geweest.

 • Reply
  Stef Nagels
  8 oktober 2018 at 21:12

  Het degelijkste speelgoed dat er bestaat! 😉 legoblokjes zijn nog wat te klein dus wij zien de duplo wel zitten! 😀

 • Reply
  Tania
  8 oktober 2018 at 21:12

  Telkens we voorbij de Lego lopen in de speelgoedwinkel zegt manlief : ‘ Die trein had ik vroeger ook, maar mijn ouders hebben hem verkocht…’
  Bij deze zou het fijn zijn als de sint de legotrein brengt, zo kan manlief samen met zoonlief terugdenken aan zijn nostalgische kindertijd!

 • Reply
  Tania
  8 oktober 2018 at 21:13

  Telkens we voorbij de Lego lopen in de speelgoedwinkel zegt manlief : ‘ Die trein had ik vroeger ook, maar mijn ouders hebben hem verkocht…’
  Bij deze zou het fijn zijn als de sint de legotrein brengt, zo kan manlief samen met zoonlief terugdenken aan zijn nostalgische kindertijd!

 • Reply
  Sharon
  8 oktober 2018 at 22:55

  Ik waag men kans voor de duplo trein. Aangezien Finn in november verjaard zijn deze dagen super duur. Men een duplo cadeautje bespaard het men cadeaubudget een beetje uit. Al zijn we grote liefhebbers van houten speelgoed duplo blijft nostalgie

 • Reply
  Sofie
  9 oktober 2018 at 07:33

  Oooh, wij wagen onze kans voor de lego trein. Onze oudste zoon is op een leeftijd gekomen om met lego te spelen ipv duplo. En hij doet niets liever dan dingen in elkaar steken om er dan mee te spelen en achteraf weer af te breken 🤞🏼

 • Reply
  Sarah De Koninck
  9 oktober 2018 at 08:12

  Wij wonen vlakbij het station. Een van mijn dochtertje haar favoriete bezigheden is op een bankje treinen kijken op het perron. Het zou dan ook super zijn moest ze haae eigen trein hebben en van stationnetje kunnen spelen. Daarom is de Duplo trein hier zeker welkom!

 • Reply
  Cindy Framke
  9 oktober 2018 at 12:46

  Wat gaaf! Mijn meiden zijn helemaal dol op Lego. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. De Lego passagierstrein zullen ze helemaal te gek vinden.

 • Reply
  Karoline Meuwissen
  9 oktober 2018 at 12:55

  De Duplo trein zou heel leuk zijn voor mijn twee kindjes van 3 en 5! Een trein bouwen doorheen de hele living… niks leuker!

 • Reply
  Caroline Ceulemans
  9 oktober 2018 at 13:38

  Wij willen stilaan overschakelen naar lego. Hier al grote fan van de duplo trein dus zouden we de trein van LEGO heel graag uittesten.

 • Reply
  Lene Vander Veken
  9 oktober 2018 at 14:10

  Ons oudste zoontje (7 jaar) is al enkele jaren in de ban van Lego. Deze zomer bezochten we Legoland en het Legohuis in Denemarken. De passie is, zo mogelijk, nog groter geworden en ook de twee jongere broers krijgen de smaak te pakken. De legotrein zou dus sowieso een dikke hit zijn hier op de speelkamer.

 • Reply
  Isabel wachters
  9 oktober 2018 at 16:28

  Amaai nathalie wat een zalige giveaway! Cesar zou de lego city trein echt de MAX vinden… En eigenlijk ik ook want we doen dat supergraag samen. Laatste tijd veel en hard gewerkt, zo wat quality time, tzou deugd doen! Dus…. #fingerscrossed😁😁😁

 • Reply
  Lieke van Veen
  9 oktober 2018 at 16:37

  Wat gaaf zo’n echte LEGO/Duplo trein!
  Ik had vroeger ook een Duplo trein en toen kon je op het knopje drukken en toen ging die rijden en als je er een bepaald stuk ik legde met een pijltje er op dan ging hij achter uit.
  Ik heb veel leuke herinneringen aan het spelen met de Duplo.
  Ik maak graag kans om zo’n mooie Duplo trein voor mijn neefje te winnen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen)

 • Reply
  Miekske Dingens
  9 oktober 2018 at 18:10

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor ons zoontje, de stoomtrein zou zo gaaf zijn! Samen een leuk spoor bouwen en samen spelen! Fingers crossed!

 • Reply
  Annemarie van Holst
  9 oktober 2018 at 21:17

  Natuurlijk doe ik mee voor mijn zoontje Liam!
  In de zomervakantie had hij centjes gekregen van opa’s en oma’s om wat leuk te kopen op Mallorca, maar in plaats daarvan heeft hij het geld bewaard om te sparen voor een lego trein, dat vond ik zo knap met zn 5 jaar! Hoe geweldig zou het zijn als ik hem dit via unicorns and fairytales kado kan doen! Ik ga super hard duimen! Kan er al tranen van in m’n ogen krijgen als ik denk aan zijn reactie!

 • Reply
  Sandrine Broodcoorens
  9 oktober 2018 at 22:26

  Top! Ik duim/doe mee voor mijn zoontje Timon. Hij is namelijk jarig op 15 oktober en dit zou een prachtig verjaardagscadeau zijn. Hoewel hij 5 jaar geleden (al rijdend) in de auto geboren werd (oh ja!), is hij eveneens dol op treinen. De Lego city trein zou daarom niet misstaan op zijn kamer.

 • Reply
  Caroline Hermans
  10 oktober 2018 at 06:42

  Oh, die Lego trein zouden mijn 2 jongens geweldig vinden. Als we naar de zoo in Antwerpen gaan en we passeren het station, willen ze altijd naar de treinen gaan kijken. Zelf met zo’n trein spelen zou fantastisch zijn. En ook hun kleine zusje die jarig is op 1 november zou wel mogen meespelen denk (hoop 😃) ik.

 • Reply
  Daan moerland
  10 oktober 2018 at 06:52

  Wat gaaf! Mn meisje is helemaal dol op treinen en zou het liefst elke dag met de trein ergens na toe gaan 😂 met de lego trein zou ze heel blij zijn 🍀🎉 ze is bijna jarig ze zou het GEWELDIG vinden 🤗🤗

 • Reply
  Denise
  10 oktober 2018 at 07:46

  Ohh wow die lego trein is echt te gek en hiet zouden mn meisjes zo blij mee zijn! Met de trein gaan is altijd een feest op zich en de trein mee naar huis kunnen nemen zouden ze helemaal geweldig vinden!

 • Reply
  Astrid V
  10 oktober 2018 at 16:19

  Graag doe ik mee voor mijn zoontje Oscar voor de duplo treinset. Zijn nonkel is treinbestuurder, dan kan hij met de trein rijden net als nonkel!

 • Reply
  Marita Cuypers
  10 oktober 2018 at 17:40

  Als grootouder zou ik voor onze kleinzoon graag meedoen voor zo’n Duplo Stoomtrein! Volgens mij zou hij daar heel veel plezier aan beleven, zeker nu hij zo graag over Tjoeketjoek bezig is 🙂

 • Reply
  Helena
  10 oktober 2018 at 19:17

  ik zou heel graag de Lego Passagierstrein winnen, onze jogetjes spelen heel graag met Lego en een trein hebben ze nog niet. Zou een heel leuke verrassing voor hen zijn

  • Reply
   Helena
   10 oktober 2018 at 19:17

   oeps! jongetjes

 • Reply
  Cox Wim
  11 oktober 2018 at 10:42

  Heel voor de lego Passagierstrein voor onze kleinzoon,hij zou er zo blij mee zijn 🙂

 • Reply
  Marta
  11 oktober 2018 at 14:07

  Ik doe graag mee voor de Duplo! Mijn zoontje is gek op vervoermiddelen en het zou hem echt superblij maken.

 • Reply
  Tinne Proost
  11 oktober 2018 at 18:25

  Superleuk! Ik maak graag kans op een legotrein voor mijn drie zonen! Hier wordt het tijd om over te stappen van Duplo naar Lego. De duplo trein is hier alvast een groot succes. Ik duim!

 • Reply
  Sjoerd Hendrikse
  12 oktober 2018 at 08:13

  Mijn oudste dochter is groot lego fan. Dit is het enige waar ze heel lang, zonder frustratie mee kan spelen. Ze vind het heel moeilijk om probleemoplossend te denken, maar op de een of andere manier wordt ze zo rustig van lego! Ze is 25 oktober jarig en zou hier enorm blij mee zijn!

 • Reply
  Femke
  12 oktober 2018 at 15:14

  Ik doe graag mee voor de passagierstrein voor onze lego stad! Inmiddels heeft de jongste van onze 3 zonen ook de lego leeftijd bereikt en het stadje begint aardig te groeien! We hebben al een trein maar deze nieuwe staat ook op het verlanglijstje. Dit is toch een van de sets waar ze alle drie het liefst tegelijk mee willen spelen. Met een tweede trein kan de oude gebruikt worden om zelf een ontwerp te maken en de nieuwe te gebruiken zoals ie volgens het boekje moet zijn (de oudste mag graag creatief zijn, de middelste wil het zoals het hoort en de jongste schippert er tussen in😁)

 • Reply
  Ellen Debruyne
  12 oktober 2018 at 17:23

  Waauw super mooi speelgoed! Onze zoon van 3, Henri, zou ongelooflijk gelukkig zijn met de stoomtrein van duplo! Hier grote, dikke tranen sinds zijn 1 ste trein (niet duplo), waarmee hij uren gespeeld heeft, stuks is. Matcht perfect met de andere duplo sets en zal zorgen voor nog meer uren speelplezier.

 • Reply
  Niki van buynderen
  13 oktober 2018 at 09:26

  Wauw ! Vince zou hier dolblij mee zijn !!!
  Hij ziet deze regelmatig verschijnen op tv en staat dan altijd te springen !!! Hij is fan van de Lego trein !!!

 • Reply
  Sofie Vertongen
  13 oktober 2018 at 21:12

  Graag de lego trein! Dit zou een top verrassing zijn voor mijn oudste zoon, Vic (4,5j). Hij is sinds zijn Lego junior sets van vorig jaar helemaal verknocht aan de kleine blokjes!

 • Reply
  Marieke
  16 oktober 2018 at 07:11

  Jaa ik doe graag mee om de lego passagierstrein te winnen voor onze zoon van bijna vier jaar. Elke dag maken wij even een kort bezoekje aan ons station om de trein even gedag te zeggen

 • Reply
  Christian Goossens
  16 oktober 2018 at 07:35

  Wat een gave prijs! Ik doe op de valreep mee voor de Lego Duplo set voor ons zoontje Thijs. Hij wordt eind november 2, en speelt nu al hele dagen met Duplo… En dan vooral zijn getallentrein. Het zou een geweldig cadeau voor hem zijn om deze trein te krijgen, die écht rijdt. Dan wordt dagenlang bouwen nog veel leuker!

 • Reply
  G.T.
  16 oktober 2018 at 07:42

  Wauw, wat een super gave winactie!! Mijn peuter is dol op zijn Duplo trein en begint nu interesse te krijgen in Lego, dus de Lego trein is vast heel tof voor hem.
  Ik heb helaas geen FB.

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  16 oktober 2018 at 08:44

  Onze oudste zoon heeft voor zijn verjaardag de lego trein gekregen. Maar onze tweeling van bijna 3 willen daar natuurlijk heel graag mee spelen, wat niet mag haha. Als ik deze zou mogen winnen hebben hun ook een eigen trein en kunnen ze net als hun grote broer naar hartenlust met deze supergave duplo trein spelen en hun fantasie de vrije loop laten!

 • Reply
  Laura K.
  16 oktober 2018 at 10:49

  Ik doe heel graag mee voor de Lego Passagierstrein. Onze zoon van 8 is gek op lego én op treinen. =D

 • Reply
  trotsema fati
  16 oktober 2018 at 11:23

  ik waag graag een kansje op Duplo trein voor mijn zoontjes.

 • Reply
  Marjo
  16 oktober 2018 at 12:50

  Wauw wat gaaf! Hier 3 kids en een papa die van zijn van lego. En een lego trein hebben ze nog niet. Dus doe daar heel graag voor mee. Ga toch eens kijken of wij daar naartoe kunnen in de vakantie vinden zoonlief en papa heel erg leuk!

 • Reply
  sylvia
  16 oktober 2018 at 15:18

  wauw, de lego trein zou onze Yoeri geweldig vinden, hij heeft het er vaak over maar hij is helaas “iets” boven ons budget dus wat een geweldige kans om hier aan mee te doen!!

 • Reply
  Henrieke
  16 oktober 2018 at 15:58

  Ik doe graag mee voor de Duplo trein! Je kunt volgens mij geen Duplo genoeg hebben. Voor mijn zoontje en een beetje voor zijn papa die ook dol is op Lego.

 • Reply
  Jolanda
  16 oktober 2018 at 16:23

  Ik doe mee voor de duplo trein voor mijn zoontje (en stiekem vindt zijn papa dat ook heel leuk 😉 )

 • Reply
  Julia van empel-stamate
  16 oktober 2018 at 23:57

  Graag de Lego City trein voor mijn zoon Marius. Hij is helemaal gek op treinen

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  17 oktober 2018 at 23:02

  Wat een mooie winactie. Ik wil heel graag de Lego passagierstrein winnen voor mijn dochter van 6 en zoon van 8. Ze hebben de liefde voor Lego van hun vader geërfd dus die twee (en hun papa) zullen hier ontzettend blij mee zijn.

 • Reply
  Annie Thomassen
  22 oktober 2018 at 22:32

  De grootste wens van mijn kleinzoon Niek is die mooie LEGO-passagierstrein. Dat is dan ook het enige cadeau dat hij dit jaar gaat vragen aan Sinterklaas. Het zou dus wel een heel erg leuke verrassing voor hem zijn mocht hij deze trein hier eens winnen. En, hij heeft sinds deze week een eigen kamertje waar hij dan naar hartelust lekker rustig kan bouwen en spelen. Ik weet zeker dat jullie hem dolgelukkig zouden maken en mij ook want Niek is gewoon een schat van een jongen.

 • Reply
  Leone
  22 oktober 2018 at 23:50

  Leuke acties, papa (ook Robin) is heel erg fan van LEGO en heeft die liefde in Duplo vorm al snel aan onze kleine meid (1,5j) gegeven. Ze bouwt op dit moment druk aan de dierentrein en kan hier eindeloos mee bezig zijn. Voor mijn lieve man en kleine meid zou ik de Duplo stoomtrein heel graag winnen!
  (En nu gauw verder lezen over de leuke Lego trein acties in train world, treinen zijn ze ook beiden fan van en laat papa nu bijna jarig zijn…)

 • Reply
  Elke
  24 oktober 2018 at 21:52

  Lijkt me leuk om de duploset te winnen voor een gezin dat ik help de decembermaand door te komen 🙂

Leave a Reply