Unicorns & Fairytales
My life

Webshoptip | Style your mini

Toen ik op instagram een broekje voorbij zag komen in de stijl van het geboortekaartje van Lex dacht ik: hebben! Het was zo mooi… Meteen ging ik een kijkje nemen bij Style Your Mini, een shop met handgemaakte kledij voor baby’s en kinderen tot 2 jaar.

 

Style Your Mini

Style Your Mini is de shop van Sjoukje. Ze maakt alles zelf, uniek en met veel liefde en dat merk je. Ik kreeg van haar een broekje, beanie en omslagdoek. Ze zijn héél mooi gemaakt. De stof is ook geweldig. In haar shop heeft de verschillende stofjes waaruit je een keuze kan maken. Broekjes, shirts met korte en lange mouwen, beanies, tuniekjes en accessoires. Naast kledij heeft ze ook toffe mocassins, bijtringen, posters en kaarten. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen bij deze lieve dame.

Interview met Style Your Mini

Hoe is Style Your Mini ontstaan?

Style Your Mini is een concept waarbij alle artikelen van biologisch katoen met de hand worden gemaakt door mijzelf. Het ondernemen was geen vooropgezet plan, integendeel zelfs. Style Your Mini is een ‘uit de hand gelopen hobby’. 
De basis van Style Your Mini is mijn eigen handgemaakte kleding. Alle producten met printjes zijn van mij. Daarnaast heb ik de webshop aangevuld met effen shirts, stationery en kleine kraamcadeaus. Deze koop ik in.

Wat mijn webshop kenmerkt zijn kleuren. Persoonlijk vind ik het prachtig als een kindje met veel kleuren aangekleed wordt. Het oogt speels en vrolijk. Maar ook voor de monochrome tinten heb ik een zwak, ook deze vind je terug in mijn webshop. Alle stoffen in mijn webshop hebben een opdruk en/of kleuren. Klanten zie ik voornamelijk de kledingstukken combineren met een effen boven- of onderstuk.

style your mini - unicorns & fairytales

Welke stoffen gebruik je? 

Alle stoffen die ik inkoop zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.De stoffen hebben een zogenaamd ‘GOTS-certificaat’. Dit betekent dat de grondstoffen (katoen en verf) biologisch zijn en het proces om er kleding van te maken duurzaam en milieuvriendelijk. Goed voor het milieu en de mini’s!

style your mini - unicorns & fairytales

Hoe ben je begonnen met Style Your Mini?

Al een paar jaren maakte ik zo nu en dan geboortecadeaus op de oude naaimachine van mijn moeder. Toen er ineens 5 vriendinnen tegelijk zwanger waren, moest ik hier iets mee doen. Nadat ik een website bezocht met prachtige ontwerpen voor stoffen, was ik verkocht! Ik kocht een aantal meters stof in en heb hier baby leggings van gemaakt. De stof die over bleef heb ik online gezet om er ook anderen blij mee te kunnen maken. Al snel waren deze niet aan te slepen en zo was Style Your Mini een feit.

style your mini - unicorns & fairytales

 

Weetje? 

Eind 2015, nog geen jaar na de start van Style Your Mini, werd ik door Ouders van Nu benaderd. Zij wilden één van mijn producten uitlichten in hun blad. Ontzettend blij was ik daarmee! Het heeft me veel naamsbekendheid opgeleverd. Ook wanneer ik benaderd word voor een interview, zoals deze, vind ik dit een eer! Bijzonder dat men geïnteresseerd is in mijn verhaal.

style your mini - unicorns & fairytales

Wie of wat inspireert jou?

Op Instagram ben ik erg actief. Ik volg veel accounts die gericht zijn op interieur en (natuurlijk) baby’s. Hier zie ik de mooiste stijlen voorbij komen en ga soms opzoek naar stoffen met een soortgelijke uitstraling. Daarnaast mag ik alle ontwerpers niet vergeten waarvan ik de designs koop.

style your mini - unicorns & fairytales

 

Wat vind jij van onze keuze? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Yael bierhuizen
    26 februari 2017 at 08:34

    Ach kijk nou ? zo schattig! Dat wiegje is ook echt super cute!

Leave a Reply