Unicorns & Fairytales
Brieven aan Lex moederschap Personal

Brief aan Lex | 2 maanden

Lieve Lex,

Dit weekend werd je twee maanden. Wat gaat de tijd weer snel. Dat zal ik waarschijnlijk weer iedere keer zeggen. Maar dat is toch ook? Waar is mijn bolle buik gebleven? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het een beetje mis. Vorige keer wist ik dat ik het nog een keer zou voelen maar nu weet ik dat het de laatste keer gaat zijn. Dat doet toch een beetje raar. Dat samen met de tijd die vliegt doet me wat panikeren. Maar goed, we gaan genieten nu. Want eerlijk gezegd waren deze eerste twee maanden vrij zwaar. Nou ja, dit is niets vergeleken met vele ergere dingen in de wereld. Maar in onze persoonlijke bubbel waren deze maanden zwaar. Nah. Ik heb niet zoveel kunnen genieten van het moederschap omdat alles heel moeizaam ging: borstvoeding en ook de flesvoeding. Maar na een zoektocht zijn we toch enkele stappen in de goede richting.

Blijkt dat je toch één of andere intolerantie had. Nu we dit weten en hypo allergene voeding geven gaat het véél beter. Je slaapt beter, weent veel minder en lacht meer en dat laatste is zo schattig om te zien. Jij zorgt ervoor dat mensen spontaan een hele grote glimlach krijgen, ondanks de problemen die ze zelf hebben. Dus lieve knul van mij, stop nooit met lachen en mensen blij maken. Dat is een zeer mooie eigenschap dat ik hoop dat jij en je broer gaan blijven hebben. Want zowel jij als Vince zijn erg lieve mannetjes.

Jij vindt het leuk als mama en papa gek doen. Vooral met een heel hoog stemmetje praten, lachen en zingen. Dan gaan je ogen wijd open, kijk je ons aan en lach je. Je begint ook al zelf geluidjes te maken alsof je vanalles wil vertellen. Dat mag hoor, vertel maar veel. We zijn dat al gewoon want jouw broer is ook een spraakwaterval.

Je ging lekker genieten in de Baby Spa. Oh wat doe jij dat graag. 20 minuutjes dobberen in het water. Heerlijk! Ik wou dat ik mee kon doen. Ook in je babyhangmat van Amazona’s geniet je van de rust. Wat een leventje heb jij. Papa vindt het niet zo leuk dat al die spulletjes in huis staan. Wij hebben veel om jou in te leggen: een hangwieg, een staande wieg, een wipper en een mini hangmat. Luxe!

Lieve Lex, wij hebben je graag in ons gezinnetje. Alsof je er altijd al geweest bent!

 

Veel liefs van mama, papa en Lex

XOXO

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply