Unicorns & Fairytales
zeeland - unicorns & fairytales
op vakantie Travel

10 redenen waarom Landal (met kinderen) een goed idee is

Vanaf het moment dat je kinderen hebt en geen fervente reizigers bent dan moet je de vakanties op een andere manier zien aan te vullen. Er zijn mensen die hun reisplannen gewoon verderzetten mét kind, waarvoor het allergrootste respect en er zijn mensen (zoals wij) die op zoek gaan naar plekken die leuk en makkelijk zijn als je kinderen hebt. Dat wil in onze geval zeggen: geen hotel. Nou, één van die plekken die ik zeker kan aanraden zijn de Landal parken. Waarom? Ik geef u graag 5 redenen. Mijn 5 redenen.

Landal, 10 redenen waarom dit ideaal is met kinderen

Zelf ben ik deze maand voor de eerste keer naar een vakantiepark van Landal geweest. Ik mocht 3 dagen genieten in Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad in Zeeland. Mijn ogen vielen open. Zo mooi, rustig en zoveel mogelijkheden. Hier kon ik een hele maand op vakantie gaan! Dit smaakte in ieder geval naar meer. De foto’s die je in deze blogpost ziet zijn dan ook afkomstig van het Landal park in Nieuwvliet, Zeeland.

 

zeeland - unicorns & fairytales

☑ Landal GreenParks heeft ruim 80 bungalowparken in 9 verschillende landen. Je hoeft dus niet in je eigen land te verblijven maar kan ook genieten van deze mooie parken in 8 andere landen. Je kan naar België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Tsjechië en Hongarije. Ook daar heb je verschillende parken met verschillende faciliteiten. Klinkt geweldig, niet?

☑ Je hebt ook Landal parken met subtropisch zwemparadijs met kinderbaden, glijbanen, wildwaterbanen en veel meer. Je hebt ook Landal Greenparken waar je vlak aan zee zit en waar niet al te veel faciliteiten zijn omdat je alles in de buurt hebt.

Landal - unicorns & fairytales

☑ Je hebt speciale accomodaties waar ze behandelingen aanbieden zoals dialyse, bungalows voor slechthorenden, een vision villa voor gasten met een visuele beperking, een longvilla voor mensen met luchtwegenaandoeningen, brede villa’s voor mindervaliden en comfortzorg, voor mensen die extra verzorging nodig hebben. Dat vind ik toch wel heel knap. Zo kunnen ook mensen met een beperking zorgeloos mee!

☑ Je hangt niet vast aan tijden van een (all-in) hotel en waneer je kinderen moeten slapen zit jij lekker rustig op het terras. Je hebt niet het gevoel dat je ‘vast’ zit. Ook kan jij heel je verblijf zelf regelen en kom je ‘thuis’ in een mooi verblijf. Wil je toch eens een dagje in het park blijven dan kan dat zonder problemen. Je bent er vrij.

Landal - unicorns & fairytales

☑ Naargelang welke Landal Greenparks je kiest zal je er in de buurt andere activiteiten kunnen doen. Het is dus zo gevarieerd dat je ze gewoon allemaal wil uittesten. Je gaat geen enkele keer dezelfde vakantie hebben. Voor groot en klein en voor alle soorten mensen. Avonturiers of mensen die gewoon in alle comfort willen relaxen, iedereen gaat zijn favoriete Landal Park vinden, daar ben ik zeker van.

☑ Je kan met het gezin gaan maar ook met een grote groep. Je hebt huisjes voor zelfs 22 personen. Ideaal dus voor families, verschillende bevriende gezinnen, sportclubs en verenigingen. Ook de mindervaliden kunnen mee want ik verschillende Landal Parken bieden ze speciale accomodaties aan.

Landal - unicorns & fairytales

☑ Voor ieders budget is er wel een verblijf mogelijk!

☑ In alle parken zijn de accomodaties supermooi, proper en je hebt geen benepen gevoel. Je hebt echt volwaardige huisjes of appartementen en je kan zelf kiezen uit verschillende soorten naargelang de prijs die je ervoor wil betalen.

Landal - unicorns & fairytales

☑ Je hebt behalve de ‘speciale accomodaties’ ook allerlei soorten accommodaties: kinderbungalows, woodlodges, tree houses, een hondenbungalow, rookvrije plekken, appartementen, luxe villa’s, uitzicht op zee, safari verblijf maar ook stacaravans voor mensen die graag kamperen. Eigenlijk voor iedereen wat wils..

☑ In vele parken is er animatie voor de kinderen. Ook zijn er speciale kinderbungalows beschikbaar. Ik zou eens een kijkje gaan nemen naar het land waar je graag zou heengaan en de opties bekijken.

 

Lees ook: tot rust komen in Zeeland

 

Overtuigd? Ik wel! Ben jij al eens in een Landal Park geweest? Zo ja, waar dan en hoe was het? Ik weet het graag.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kirsten
  10 juli 2017 at 09:41

  Ik ga binnenkort met mijn ouders en de kinderen een midweekje naar Landal in Flevoland. Dat park ziet er ook echt prachtig uit dus ik ben heel benieuwd! Vorig jaar ben ik met mijn gezin naar Hof van Saksen geweest. Ook dat park is echt geweldig! Wat een mooi opgezet resort! Echt een aanrader!

 • Reply
  Audrey Van Den Bremt
  10 juli 2017 at 13:59

  Leuk om te lezen en fijn dat jullie een leuke ervaring hadden! Onze eerste ervaring was iets minder: muffe geur in het huisje kapotte deuren, natte vlek op het tapijt en miscommunicatie over het aankomstuur. Jammer want het zwembad was dan wel weer top en een prachtige, bosrijke omgeving (Landall De Vers). Misschien dat we het ooit nog eens een kans geven.

Leave a Reply