Unicorns & Fairytales
Holy Moly club Breda - unicorns & fairytales
Op stap op vakantie uitstappen uitstappen in openlucht

Laat je zintuigen verrassen in Holy Moly Breda!

Ga je op stap naar Nederland? In Breda heb ik een hele fijne plek leren kennen. Het verrast al je zintuigen en als je wil kan je hier een hele namiddag, avond én nacht zitten. Jawel! Wij gingen met enkele vriendinnen naar Breda en bezochten daar Holy Moly. Maar wat is dat nu…

De Holy Moly Trip

Wij startten met de Holy Moly trip. Iets heel bijzonder en leuk. Mysterieus zelfs. Ik ga uiteraard niets verklappen maar het concept is mooi: het is een mengeling van theater, expo en escape room. Je wandelt door 17 verschillende ruimtes en krijgt een headset aan waar je doorheen het hele verhaal van het oude theater geloodst wordt. In bepaalde kamers ga je opdrachten vervullen en dat maakt de Holy Moly trip eens zo interessant. Je wordt meegenomen in het verhaal en komt in de meest geweldige settings. We wisten niet wat te verwachten, maar kwamen echt enthousiast buiten. Een aanrader dus!

Het restaurant

In Holy Moly Breda kan je na de trip ook vertoeven in het restaurant. De setting vind ik geweldig en het eten zeker ook! Ik heb het meermaals gezegd dat ik enorm verrast was. Zeker de moeite om er dus met vrienden te blijven eten. Je krijgt een menu van de chef en kan op voorhand allergieën doorgeven. Laat je dus wederom verrassen. Ik blijf het zeggen, dat is de rode draad van je uitje in Breda bij Holy Moly. Ik kan alleen maar zeggen dat zowel de vlees-, vis- als veggie gerechten heel lekker waren. En de cocktails of mocktails moet je zeker ook eens proberen.

Een avondje uit

Na je diner kan je ook nog blijven hangen, want soms wordt Holy Moly een club en soms worden er speciale avondjes georganiseerd. Een comedy show, drag events, disco Night… Elke vrijdag kan je er komen dansen en in de agenda kan je zien wanneer er comedy shows zijn. Wij bleven hangen om te dansen en geloof me als ik zeg dat we tot in de vroege uurtjes gebleven zijn! Eindelijk nog eens een plek waar je je volledig kan laten gaan! Breda bruist ook van het leven ‘s nachts, dus het is sowieso al een plezier om erheen te gaan met vrienden.

Wil je wat meer info? Check hun website!

lees ook: 10x met kinderen naar Brabant : enkele toffe tips

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply