Unicorns & Fairytales
gratis zwangerschapsdozen - unicorns & fairytales
zwangerschap zwangerschap-mama-opvoeding

Zwanger? Maak gebruik van de Roze Doos met gratis producten…

Echt gratis bestaat niet? Het tegendeel is bewezen! Een tijdje geleden botste ik plots op een leuke Facebook post van de website Gratis.be. Het was een grappig filmpje, de boodschap kwam er op neer dat mama en papa zijn niet altijd makkelijk is en dat daarom alle hulp welkom is. Met jonge kinderen in huis moet ik toegeven dat het soms heel vermoeiend is. Soms krijg je gratis zwangerschapsdozen met fijne productjes in. Zo leer je niet alleen toffe spullen kennen, je kunt ook ontdekken waar je kindje het beste mee gesteld is. En wat jij leuk vindt.

Gratis zwangerschapsdozen

Wanneer je zwanger bent heb je vaak recht op gratis zwangerschapsdozen of kan je bij bepaalde websites en instanties deze verkrijgen. Bij het filmpje zat een link naar een promotie van De Roze Doos, met zogezegd gratis producten en voordelen ter waarde van €800 voor alle zwangere koppels en jonge ouders. Gratis? Dat bestaat niet… zou je denken. 

Maar toch is het waar. De Roze Doos is in het leven geroepen door een organisatie die jonge ouders wil steunen. Allerlei bedrijven doen een duit in het zakje met gratis producten, gratis staaltjes, kortingsbonnen voor allerlei producten (pampers, melk) die je sowieso nodig hebt, etc.

lees ook: besparen op je babyuitzet doe je zo

Vraag hier je gratis zwangerschapsbox aan

Voor de ouders is het voordeel duidelijk: alles is gratis. En voor de bedrijven is het de moeite waard, want zij kunnen reclame maken. Als hun product je bevalt, koop je het vast later nog eens. En zó werkt dit ‘gratis’ product. Natuurlijk kan iets niet echt ‘gratis’ zijn, maar in dit geval zijn het de bedrijven die de rekening betalen. En voor jou is het wel gratis!  Iedereen verdient in mijn ogen best wel een cadeautje! Je kan de Roze Doos dus hier bestellen: https://gratis.be/gratis-roze-doos-babypakket-met-e-800-aan-voordelen/

Als je je inschrijft, ontvang je verschillende pakketten. Eerst komt het welkomstpakket met alle uitleg, en een maand later ontvang je nog eentje. Leuk hé, die gratis zwangerschapsdozen. Ik kon er alvast van genieten. Als je kind 1 jaar wordt, krijg je opnieuw een Roze Doos – en op 3 jaar nog eens één. Ik zou het elke nieuwe mama aanraden om een Roze Doos aan te vragen, het is namelijk gratis en super handig.

lees ook: https://www.unicornsandfairytales.be/babyspullen/

Nog meer gratis?

Gratis zwangerschapsdozen is niet het enige wat je op Gratis.be kunt vinden. Deze site verzamelt alle aanbiedingen van gratis producten en staaltjes die er op internet en in winkels te vinden zijn. Zo kan je redelijk wat geld besparen en soms ook leuke producten testen die je nog niet kent. Heel veel eten en drank, maar ook shampoo en schoonheidsproducten worden bijvoorbeeld regelmatig 100% terugbetaald. Dat betekent dat je het product eerst moet kopen in de winkel, maar als je je kassaticket bewaart en doorstuurt, krijg je je aankoopbedrag 100% terug. De moeite waard, want het leven is al duur genoeg! 

Zo, nu kan jij ook lekker besparen, met gratis zwangerschapsdozen en leuke productjes.

XOXO Nathalie


You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Julie Van Nieuwenhove
  26 november 2019 at 09:31

  Hallo,
  Kunnen jullie aub contact met mij opnemen? Deze materiaal is verouderd, we hebben onze logos et designs gewijzigd.
  Alvast bedankt!
  Julie – Data Manager De Roze Doos

Leave a Reply