Unicorns & Fairytales
babyboom beurs - unicorns & fairytales
moederschap My life Winactie & Give away zwangerschap

Win 2 VIP duotickets voor de Babyboom beurs

Ken jij de Babyboom beurs al? Ik ben er enkele jaren geleden heen geweest en het is een walhalla voor zwangere vrouwen of ouders met baby’s. Echt de moeite. Het is de grootste baby beurs in ons land. Ik mag dan ook twee VIP duotickets wegschenken. Wil jij graag met je partner of een vriendin naar de Babyboom beurs gaan? Lees dan zeker even verder.

BabyBoom Beurs

Ken je deze grote baby beurs in Brussel al: de Babyboom beurs is een paradijs voor toekomstige ouders of jonge ouders. Je kan er allerlei leuke merken vinden, spullen shoppen, koopjes doen en ook allerlei zaken winnen. Trek er gerust een hele dag voor uit. Dit is zeker een fijne uitstap. Er zijn plekjes voorzien waar je je kinderen kan verschonen en eten geven. Het is de grootste babybeurs in België en loopt dit jaar van 20 maart tot 22 maart 2020.

Babyboom beurs baby beurs - unicorns & fairytales

Wat kan je ontdekken

Er zijn meer dan 100 stands met zowel grote internationale merken zoals Pampers, Nestlé, Thule etc, maar je ontdekt er ook tal van Belgische labels. “Koop lokaal” past namelijk helemaal binnen de filosofie van Babyboom. Daarom richten ze een corner in voor startende en jonge Belgische labels: de Babyboom Boutique. Een van de boetiekers is bv. Josefien & August met handgemaakte kleertjes voor baby, peuter en pop. Maar je vindt er ook Sienna & Friends, zij presenteren er hun 100% organische baby- en peutervoeding. Daarnaast zijn er ook tal van praktische workshops met deskundigen. Ze voorzien ook een – halleluja – kinderopvang.

VLOG van mijn bezoek in 2017

 

Workshops

Op de Babyboom beurs kan je niet alleen merkjes en leuke kinderspullen spotten, maar ook meedoen aan workshops en conferenties. Je krijgt dan antwoord op verschillende vragen. De workshops kan je hier vinden. Je krijgt informatie over borstvoeding, je kindje dragen, de veiligste autostoeltjes enzovoort. Echt de moeite om dit mee te doen. Hupla naar deze baby beurs.

 

WIN 2x een VIP duoticket

Babyboom beurs baby beurs - unicorns & fairytales

Of je nu met je partner komt, met je familie of met vrienden, iedereen is welkom! Koop je toegangstickets voor de beurs en beleef één of meerdere dagen vol unieke ervaringen. Het zal ook mogelijk zijn om je tickets ter plaatse te kopen gedurende de 3 dagen. Ter info: de beurs loopt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart 2020van 10 tot 18 uur in  Brussels Expo (Heizel). Tot zeer binnenkort!

Maar ik mag dus twee keer een VIP DUO ticket wegschenken voor de Babyboom beurs en dat betekent verschillende speciallekes voor jou en je + one! Niet aanschuiven , een geschenkpakket, een aparte VIP ruimte wat je iets kunt eten en drinken enzovoort. Wil jij de Babyboom beurs als VIP beleven? Dan kan je meedoen op Facebook of via Instagram.

De enige vereiste hiervoor is dat je @BabyboomBelgium moet volgen op Instagram en Facebook en dat je het mij natuurlijk even laat weten. Dat kan op deze blog of het Facebookbericht van dit artikel via de Facebookpagina van Unicorns & Fairytales.

 

Meedoen kan tot en met 8 maart 2020.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply