Unicorns & Fairytales
Little People - unicorns & fairytales
Spelen

Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Vince houdt erg van speelgoed waar veel geluid uit komt. Welke peuter niet? Wij mochten het Little People Vrolijke geluiden vliegveld testen. 

 

De grote doos van Little People trok ‘s morgens meteen de aandacht van Vince. Nog helemaal in pyjama.  “Opendoen, opendoen”, zei hij. (Ja hij kan al heel goed duidelijk maken wat hij wil ook al is hij nog maar 19 maanden). Hij greep meteen naar ‘jongen’ en ‘meisje’ al bleken dat eigenlijk een jongetje en een piloot te zijn. Maar goed, het jongetje leek wel op een meisje dus ik begrijp de verwarring. Hahaha. Vince zei dus: “jonge! Meisje, meisje!” en was al meteen van fan die twee en we hadden amper de doos opengedaan. Papa moest heel erg vlug zijn want Vince kon amper geduld opbrengen.

IMG 1849 e1448390883805 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Goed, we deden de deur open en daar kwamen enkele delen van het vliegveld tevoorschijn. Gelukkig hadden we nog een voorraadje batterijen zodat we hem meteen konden testen. Na vakkundig geknutsel van manlief stond het vliegveld op de grond, stevig en wel. Het is niet moeilijk hoor.  De stickers mocht ik kleven. Wat wel soms moeilijk was want Vince was ondertussen al aan het spelen. Ja, het viel wel in de smaak.

IMG 1861 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Je kan het vliegtuigje omhoog doen (Vince kan dit zelf dus ik vermoed dat andere peuters dit ook wel zullen kunnen) en wanneer hij op een knop drukt zoeft het vliegtuig naar beneden. Dit gepaard met vrolijke geluiden. “Gordels om, we gaan landen! ”

IMG 1872 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Op de afbeeldingen kleven de stickers er trouwens nog niet op. Ik kreeg de kans niet. Wat ook leuk is, is dat er een garage aan is. Daar passen ook andere autootjes in. Dan steekt hij ze allemaal bij elkaar. Superleuk om te zien dat je peuter fantasie begint te krijgen. Vince begint nu te spreken tegen zijn knuffels. Hij geeft ze dan eten of knuffelt ze omdat ze pijn hebben.

IMG 1865 e1448391148913 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Nu staat er dus een vliegveld in de woonkamer. We hebben hem op het tapijt met straten gezet zodat het net lijkt alsof er auto’s heen kunnen rijden. Stilaan begint hij met zijn auto’s te spelen en te rijden. Binnenkort gaat dit een grote hit zijn, daar ben ik zeker van.

IMG 1884 e1448391412285 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

IMG 1882 e1448391453625 - Getest | Little People Vrolijke geluiden vliegveld

Dit vliegveld van Little People kan je *HIER* kopen bij FUN of bij dreamland *HIER* voor €48,49. Little people is leuk, kwaliteitsvol speelgoed. In de klas heb ik de Ark van Noah van Little people en de kinderen vinden het heerlijk spelen. Er bestaan trouwens enorm veel verschillende soorten.

Hebben jullie speelgoed van Little People? Zo ja, wat raad je mij aan? 

X0X0 Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply