Unicorns & Fairytales
Sparx Hasselt - unicorns & fairytales
My life Op stap uitstappen uitstappen binnen

Een sportieve uitstap naar Sparkx

Wil je eens wat anders dan een pretpark of indoor speeltuin en wil je met het hele gezin sportief wezen? Dan is een gezinsuitstapje naar Sparkx in Hasselt wel een leuk idee. Wij gingen er de 10e verjaardag van Vince vieren met zijn meter en haar gezin. Ouders doen gewoon mee. Dit sportieve indoor funpark is momenteel de grootste van Europa en je kan er verschillende sporten ervaren.

Meer dan 50 sporten

Wil je graag deze sportieve uitstap naar Sparkx in Hasselt plannen? Koop dan een ticket voor 4, 2 of 1 uur Sparkx en kies vrij welke sporten je wil beleven! Je kan vrij in het park rondlopen en van sport naar sport gaan. Soms moet je wel eens, zoals in een ander pretpark, aanschuiven, maar omdat het best uitgebreid is en omdat de activiteiten nooit heel lang duren, valt de wachttijd enorm goed mee. Toen wij gingen was het er niet zo druk en we moesten vrijwel nergens wachten. Je mag ook je eigen drinkbus mee in het park nemen en vullen aan de waterfonteintjes. Ook zijn er gratis lockers ter beschikking en kan je er douchen. Geen zorgen dus als je je helemaal wil uitleven!

Verjaardagsformule bij Sparkx

Wij proberen altijd leuke verjaardagsformules uit wanneer de kinderen jarig zijn en deze keer wilden we dus iets met de gezinnen doen. Sparkx stond al op de ‘to visit’ list en deze keer konden we dit combineren. De jarige krijgt bij Sparkx een drinkbus cadeau en er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor de jarige met zijn genodigden. Wij brachten zelf taart mee. De gasten krijgen allemaal een drankje en fruit aangeboden. Je kan er ook vers en gezond (én lekker!) eten krijgen, al moesten wij wel heel lang wachten. Afhankelijk van de drukte zou ik dus wachten met bestellen tot je je activiteiten allemaal gedaan hebt.

lees ook: Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren: tips en ideetjes

Sporten en ontdekken

Wij vonden de activiteiten in Sparkx echt wel leuk. Je kan proeven van verschillende sporten en activiteiten doen waar je plezier mee beleeft. Zo kan je Angry Birds proberen raken met een bal: schermen gecombineerd met bewegen. Basketbal spelen, badminton, curling, van een hoogte springen, baseball, voetbal en zoveel meer. Het was echt wel leuk. Een van de grappigste dingen was de trampoline. Je staat dan tegenover elkaar en moet dan digitaal een bal naar de overkant meppen. Nou ja, het is moeilijk uit te leggen, je kan het beter zélf ervaren. De activiteiten duren niet langer dan 5 à 10 minuutjes zodat iedereen kans heeft om ze te doen.

Conclusie: een fijne ervaring, out of the box activiteit waarbij je ook nog eens beweegt en samen met het gezin op stap bent. Sparkx is goedgekeurd zou ik dus zeggen !

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply