Unicorns & Fairytales
instagram - unicorns & fairytales
Diary Personal

Diary 90 | (ont)spannende momenten

Deze week begon weer een beetje in mineur. Ikzelf had een buikgriep opgedaan en voelde me nog niet 100 procent. Maar de rest van de week verliep gelukkig redelijk vlot. Met wel wat leuke (en spannende) momenten! Ook in het weekend waren er hele fijne gebeurtenissen. Lees je even mee?

 

Brotherlove…

Ik ben zo ongelooflijk fier op Vince, hoe hij omgaat met ‘grote broer’ zijn. Hij is nog geen enkel moment lastig geweest op Lex en ik hoop dat dit zo blijft. Uiteraard is Lex nu nog een baby die niet kruipt en al zijn speelgoed kan afpakken en volkwijlen. Maar voorlopig speelt hij zijn rol als grote broer voortreffelijk en kan ik niet anders dan gewoon MEGA trots en blij zijn. Het levert ook vaak lieve plaatjes op die (believe me) heel spontaan zijn. Gelukkig kleeft mijn telefoon de meeste tijd aan mijn lijf en ben ik op tijd om een foto te nemen. hahaha. Vaak zegt Vince dan: “Papa, mama is weer aan het tokkelen op haar gsm”.

Verandering!

Jammer genoeg hadden we koffie gemorst op ons mooi grijs tapijt. Die vlek kregen we er op geen enkele manier meer uit. Ook de witte tafeltjes waren een beetje gemolesteerd door Vince. Het waren ook niet echt Design salontafels. Het leken een beetje goedkope tafeltjes. Toch heb ik er veel plezier aan gehad. Nu dienen ze als plantenstand boven in de hal want ik heb én een nieuwe tafel én een nieuw tapijt. Ik wou een meer warmere look en toen ik de Design tafels in de gaten kreeg bij Mister Design was ik helemaal gek op de Thin Salontafel. Deze tafel heeft een industriële maar toch warme uitstraling met een houten bovenkat en ijzeren poten. Hij is van Ethnicraft. Het was meteen een veel minder cleanere look en het voelde gewoon beter. Deze tafel paste ook perfect bij mijn nieuwe tapijt van Lorena Canals en mijn liefde voor het plantendesign. Nu nog wat leuke kussens op de zetels en een slaapkamer make-over zou ook leuk zijn. Maar dat zet ik op mijn wishlist!

Lex rolt BIJNA om

Meer en meer begint Lex op zijn zij te draaien en probeert hij op zijn buik te rollen. Dat lukt nog nét niet maar het gaat waarschijnlijk niet meer lang duren. Hij heeft net weer een ontwikkelingssprong gehad en dat merk je wel. Slechter drinken, slechter slapen en nadien opmerkelijk iets meer kunnen. Hij wordt kwaad wanneer hij niet meteen helemaal kan omdraaien. Het is een kind met karakter!

Leuke we-time momentjes

Ik probeer elke week toch wel wat leuke momentjes samen met Vince te hebben. Dan knutselen we iets, of koken iets samen. Heerlijk vind ik dat. Hij speelt tegenwoordig vooral graag buiten in het zand, op de schommel of binnen met het speelzand of de Play Do’h. Hij doet het allemaal heel graag en dat maakt het dubbel zo leuk. Zo maakten we lekkere cakejes  en smulden we ze samen op. De rest van de cakejes mocht Vince van de juf mee naar school nemen en zo konden de andere kindjes ook proeven.

Opruiming van de kleerkast van Vince en Lex

Ik rommelde in de kinderen hun kleerkast en zette weer een aantal items te koop in het verkoopgroepje op Facebook en Instagram. Het is te gek hoeveel kledij ze beiden hebben. Het shoppen voor mama is verschoven naar het shoppen voor Vince en Lex. Maar ze groeien er ook snel weer uit. Die kleertjes zet ik dan alweer te koop. Ze zijn nog zo goed!!!

 

Ontspannen!

We gingen, samen met de winnaar van de giveaway om een uurtje baby-spa te komen doen, heerlijk relaxen bij Precho. Het was alweer meer dan een maand geleden dat wij er waren en Lex vond het zalig. Deze keer genoot hij ook enorm van de massage. Hij is duidelijk gegroeid. Voor mij was dit ook wel genieten. Dat leuke kontje en die schattige voetjes masseren. hahaha.

 

Spannend event bij Pabo

Ik werd, samen met nog drie andere mamabloggers, uitgenodigd op een Pabo avondje. Ik wist eerst niet wat het was, maar het bleek een winkel te zijn met niet enkel mooie lingerie maar ook leuke speeltjes voor grote mensen. Onder leiding van een seksuoloog hadden we leuke gesprekjes en kregen we tips over hoe we ons minder mama en meer partner / vrouw konden voelen. De tips waren best handig 😉 Als je denkt dat onderstaand beeld een Macaron is dan ben je fout 😉

 

Make-up-over !

Bij Birgit Michielssen ging ik me helemaal mooi laten maken. Zij is visagiste (en werkt onder andere in het weekend voor ATV) en vertelde me hoe ik een look kon creëren om naar het werk te gaan én een party look. Ik ging diezelfde avond naar de opening van ENTOURAGE, de nieuwe zaak van mijn broer. Een leuke place-to-be op het Zuid in Antwerpen. Dus als je ooit eens in de buurt bent en je hebt zin in een hapje, drankje én een dansje…

Schoolfeest

Gisteren had Vince zijn eerste schoolfeest. Oh man, wat kon ik een gigantische glimlach niet onderdrukken wanneer ik mijn kleine pruts daar op het podium zag staan. Helmaal in zijn sas, geconcentreerd en alles juist willen doen. Ik herken zoveel van mezelf in zijn houding. Hij danste op de maat en deed de juf supergoed na. Maar het leukste was gewoon hem bezig zien. Zucht… mijn kleine baby wordt groot!

 

Hoe was jullie week?

XOXO

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Michelle Fatima
  8 mei 2017 at 21:39

  Ow daar was je. Ik dacht al. Gelukkig ben je weer beter. Superschattige foto’s. Echt. ?????

 • Reply
  Niet Zomaar Saar
  9 mei 2017 at 10:04

  Leuke week! Gelukkig niet te lang last gehad van je buikgriep. Mooie make-up!

 • Reply
  An-Sofie
  9 mei 2017 at 11:01

  Mooie salontafel! Algemeen een kei mooi interieur!

 • Reply
  Annelies
  9 mei 2017 at 13:23

  Leuke weke heb jij gehad 🙂 En het was echt super tof je nog eens gezien te hebben.

Leave a Reply