Unicorns & Fairytales
Diary Personal

Diary 85 Krokusvakantie

Oh wat een week! Erg druk moet ik zeggen. Iedereen was thuis: vakantie én ook manlief had enkele dagen vakantie. Heel leuk om samen thuis te zijn moet ik zeggen.

 

Druk!

Thuis zijn met twee kinderen is natuurlijk best druk. Vince is enorm actief, doet geen dutjes meer (ook al kan hij dat best nog gebruiken) en zit in zijn ‘ik ben bijna drie en ik doe het nie’-fase. Ook vind hij het nog steeds moeilijk om alleen te spelen. Hij heeft veel fantasie en wil dan in zijn winkeltje spelen. Wel super schattig. We mogen (!) dan in zijn winkeltje komen kopen. Hij dicteert de hele boel hoor. We moeten het karretje nemen, aanschuiven en betalen. Het is zo fijn om te zien. Ook koken in zijn keukentje is de max. Goede aankopen hebben we gedaan blijkt nu.

Slecht weer

Maar het slechte weer gooit vaak roet in het eten. Zo wilden we graag wat meer buitengaan maar is het niet zo fijn als je helemaal nat wordt van de regen natuurlijk. Binnen no time staat ook zo je huis helemaal op stelten. Speelgoed en rommel. Het blijft maar komen! We zijn wel een keertje naar de binnenspeeltuin geweest en hebben veel samen gespeeld. Ook knutselen doen we heel graag. We maakten zelf slijm!

slijm maken - unicorns & fairytales

De eerste kleertjes en zwangerschapskledij/bortsvoedingskledij verkopen

Jammer maar helaas ga ik al een heleboel kleertjes van Lex moeten verkopen. Sommigen heb ik zelfs amper kunnen aandoen. Hij groeit als kool. Ik heb op facebook een groep aangemaakt waar je ze kan shoppen als je wil! Unicorns & Fairytales verkoopt. Ik ga er proberen volgende week al kleertjes op de zetten. Maak je alvast lid als je nieuwsgierig bent en als je vrienden weet die dit wel leuk zouden vinden…delen maar!

In de kamer spelen

Vince wil tegenwoordig in zijn kamer spelen. Niet alleen, we moeten dan wel mee. Maar het is fijn dat hij in zijn ballenbad speelt. Ondertussen kan ik dan foto’s maken van producten die ik aan jullie wil laten zien. Handig. Binnenkort trouwens een heleboel DIY projecten. We zijn onder andere de speelkamer verder onder handen aan het nemen. Op de foto zie je het mooie handgemaakte huis dat ik liet maken door Manowoods, de Nijntje lamp XL en een magnetische poster van Groovy Magnets, waarover later meer.

Hangmat

Lex heeft 1000 dingen waar hij in kan liggen momenteel. We wisselen vaak af. Ik heb soms het gevoel dat baby’s zich vervelen. Maar waarschijnlijk is dat dom om te denken. Zo hebben we deze hangmat van Amazonas. Ze kunnen er tot ongeveer 9 maanden in. (Nadien dus te koop in het groepje). Erg leuk ding. Dan kunnen we in de zomer allemaal in de hangmat liggen. We hebben er ook eentje voor volwassenen.

diary 85 - unicorns & fairytales

[bol_product_links block_id=”bol_58bc29fccca0e_selected-products” products=”9200000014951956″ name=”koala ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Baby spa

We gingen ook nog een keertje naar de Baby Spa. Heerlijk. Hij vindt het zo leuk in het water. De massage vindt hij niet zo leuk. Dat was één van de dingen die mij opvielen waardoor de overprikkelbaarheid van Lex nog maar eens bevestigd wordt. Hij kan die aanrakingen echt niet verdragen. De eerste keer ging het dan weer wel. Jammer maar helaas…

diary 85 - unicorns & fairytales

 

Op bezoek

We gingen ook op bezoek bij vrienden. Die dag had ik het erg moeilijk. Ik schreef een blog over mijn onzekerheden. Lex vond het wel leuk bij Marjan en Renske! Eigenlijk waren mijn twee kids erg braaf en toch was ik de hele tijd gestresst. Wel leuk om te zien dat je eigenlijk kan rekenen op de mensen waarvan je het al lang wist en dat het nog maar eens bevestigd wordt. Erg fijn. Dikke merci!

diary 85 - unicorns & fairytales

diary 85 - unicorns & fairytales

 

Wandelen

We gingen ook eens dagje wandelen in het park. Daar is een speeltuin en uiteraard was Vince niet weg te slaan van de schommel. Hij heeft er (echt waar) een uur op gezeten… Dat moet dus gewoon in de tuin komen… Ik ben ook erg blij met onze Stokke Xplory. Wat een zalige kinderwagen is dat! Binnenkort zal ik hem wat beter reviewen voor jullie maar ik kan hem alvast erg aanraden. Hij rijdt super soepel.

diary 85 - unicorns & fairytales

diary 85 - unicorns & fairytales

diary 85 - unicorns & fairytales

 

 

Volgende week terug een schoolweek. Ik ben benieuwd! Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply