Unicorns & Fairytales
nijntje lamp - unicorns & fairytales
decoration Fantasie Interieur kidsroom nursery

Nijntje, onze grote vriend

Vince slaapt nooit zonder een nachtlampje. Hij mag kiezen welke nachtkamp hij aandoet. We hebben er wel enkele. Onze laatste nieuwe is niet enkel een nachtlamp, het is gewoon een grote vriend geworden. Wij zijn blij met onze XL Nijntje lamp.

 

Nijntje

Wie kent er Nijntje niet? Deze leuke Nijntje lamp staat al in veel kinderkamers en is te verkrijgen in verschillende formaten. Maar hij blijft gewoon zo ontzettend leuk. Bovendien is Nijntje tijdloos en geliefd door jong en oud. Wij hebben de XL-versie en Vince vindt dat ge-wel-dig. Vooral omdat je hem kan dimmen en kan spelen met het licht. De Nijntje lamp is bovendien gemaakt van kunststof en het materiaal is, behalve dat het erg stevig is, ook recyclebaar en milieuvriendelijk! Er wordt een spaarlamp meegeleverd, zodat de lamp ook nooit te heet kan worden.

nijntje lamp - unicorns & fairytales

Enthousiast

Toen we de Nijntje lamp aankregen was Vince niet thuis. Ik zette hem in de woonkamer zodat hij hem zou zien wanneer hij thuis zou komen. Ik weet dat Vince altijd enorm enthousiast kan reageren. Zeker wanneer er een Nijntje lamp staat die bijna zo groot is als Vince zelf. Ik had dus echt wel gelijk. Hij viel natuurlijk wel meteen op. Dat moest getest worden en hij moest meteen mee naar boven in zijn kamer.

nachtrust - unicorns & fairytales

Als decoratie

Deze lamp is een eye catcher en is verkrijgbaar in 2 formaten. De small is 50 cm hoog en de XL is 80 cm hoog. Hij staat niet enkel mooi in kinderkamers hoor. Wij hadden hem een tijdje in de woonkamer en eigenlijk was dit ook best mooi! Wanneer Lex begint te kruipen gaan we hem weer naar beneden halen. Leuk om zich aan recht te trekken en even groot als Nijntje te zijn. De lamp is niet goedkoop maar duurzaam, stevig en gaat heel lang mee. Je krijgt zeker waar voor je geld.

nijntje lamp - unicorns & fairytales

In de babykamer

In de babykamer kan je deze Nijntje lamp makkelijk gebruiken wanneer je je baby verschoont. Dat omdat ze dimbaar is. Je kan ze heel zachtjes laten schijnen zodat er toch voldoende licht is. Handig (en mooi).

nijntje lamp - unicorns & fairytales

Mr Maria?

“Een ontwerpstudio, tien jaar geleden opgestart door Jannes Hak en Lennart Bosker vanuit een donkere zolderkamer in hartje Amsterdam. De creatie van de warme Nijntje­lamp kwam hier verlichting in brengen. Er volgde een serie van meer stralende iconische figuurtjes met de intentie om een magische wereld te creëren en daarmee een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Mr Maria creëerde door de jaren heen met gedreven passie een stijlvolle, zuivere en warme collectie van producten die past bij elke leeftijd en bij elk interieur. Het woord dat de studio richting geeft is onschuld.

De collectie is populair bij mensen thuis over de hele wereld, waar de warme ontwerpen stralen als een lichtbron van rust. Alle producten worden door Mr Maria met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen vervaardigd. Onze producten worden gemaakt in Nederland.”

nijntje lamp - unicorns & fairytales

Vriendjes van Nijntje

Mr Maria heeft niet enkel de Nijntje lamp gemaakt. Er zijn nog andere vriendjes die je in huis kan halen. Hier zie je er enkele maar ontdek ze allemaal bij Mr Maria. Wat is jouw favoriet?

 

De Nijntje lamp is in België onder andere te koop bij Didipops.

[bol_product_links block_id=”bol_58b91206530a6_selected-products” products=”9200000005563129,9200000005563031,9200000014951788,9200000014951902″ name=”mr maria” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”180″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Wat vinden jullie de lampen van Mr Maria? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply