Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 60

Deze week was ontzettend druk voor ons. We moesten ervoor zorgen dat ons oud huisje leeg was en alles naar ons nieuw huis ging. We hadden al dat werk wel onderschat maar we konden gelukkig rekenen op wat hulp! Ondertussen ging Vince ook weer naar de onthaalmoeder en hadden we hier en daar toch ontspannende momenten…

 

Verhuizen en nog eens verhuizen

Momenteel kunnen we in de woonkamer zitten, maar dat is wel even wat anders geweest. Gelukkig hebben we in ons nieuwe huis een garage om alles te zetten en nog enkele kamers op overschot. De speelkamer, garage, babykamer en één van de lege kamers staan vol spullen dus onze eerstvolgende stap is de speelkamer leegmaken zodat Vince kan spelen en nadien de babykamer. Die moeten trouwens ook nog allemaal geschilderd worden. We hebben nog wel wat werk voor de boeg… Al zal ik me wagen aan het voorzichtig uitpakken want de bekkeninstabiliteit speelt me parten. Gelukkig had ik al een helper om de wasmachine uit te laden…

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

Nieuwe meubels!

Het was even wachten maar de meeste meubels zijn er. Enkel onze tafel is nog niet geleverd en wat spulletjes die best kunnen wachten. De tafel is natuurlijk wel een probleem want nu moeten we zoals de Chinezen op de grond eten (aan de salontafel). Voor vince hebben we een klein tafeltje en stoeltje dus hij kan wel netjes aan tafel eten. De topper was Vince zijn bed natuurlijk! Hij was MEGA enthousiast en heeft al twee nachten geslapen in zijn nieuwe grote bed (en ook bureau) dat ik liet maken bij MANOWOODS. Ik ben toch blij dat ik gekozen heb voor de zijkanten want hij ligt graag tegen de zijkant van zijn bed en vannacht zelfs helemaal omgedraaid… Maar aan zijn gezichtje te zien is hij er blij mee, niet? Binnenkort kom je meer te zien van onze nieuwe styling. Ook op instagram. Nu is het nog vrij leeg en de muren moeten nog een andere kleur krijgen..

FullSizeRender-21

FullSizeRender-23

FullSizeRender-22

FullSizeRender-18

Lego voorstelling

Woensdag even een break en trok ik samen met mijn petekind en de peter van baby nummer twee naar Brussel om de nieuwe LEGO modellen te gaan bekijken voor de Sintperiode. Zoals we van LEGO gewoon zijn belooft het weer leuk te worden. Daar komt ongetwijfeld nog een wishlist van. Onze toppers zijn de duwtrein met sporen en de bouwplaats van DUPLO. Maar voor de grotere kinderen is er ook allerlei leuks. Lego friends, City, star wars… Geweldig. LEGO blijft tenslotte een topper. Vince en Robin vonden het ook leuk!

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

B-day dinner

Manlief is 32 geworden en dat mocht ook even gevierd worden. We zagen uit naar een ontspannen avondje en gingen naar een vleesrestaurant in Antwerpen (Fogos). Aanrader als je met een groep bent! Ze komen vlees aan tafel serveren aan een spies (voor diegenen die nog niet bekend zijn met Fogos). Een aperitiefje in Bocadero en natuurlijk een stop aan de promo van DUVEL. Hahaha. Het was een plakkerige (het was 30 graden!) zwoele, maar leuke avond! Manlief kreeg van de vrienden en mezelf een weekend voetbal gaan kijken in Duitsland cadeau!

diary 60 - verhuizen - unicorns & fairytales

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Iep
  29 augustus 2016 at 10:32

  Wat een heerlijke foto’s! En nog gefeliciteerd met manlief!
  Liefs Iep

 • Reply
  Kleine Prinses
  3 september 2016 at 12:44

  wat een gave kamer heeft je zoontje!

Leave a Reply