Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 55 | Een overvolle leuke week

Het was zalig weer, hadden beiden vakantie en dat resulteerde in een superleuke week met vele uitstapjes en plezier in de tuin met vrienden. Wat heb je meer nodig? Benieuwd naar wat we deden?

 

Plopsa indoor Hasselt

We gingen Naar Plopsa Indoor in Hasselt. Je zal wel denken: wat ga je nu naar een indoor pretpark met dit weer? Maar eigenlijk was het ideaal: niet veel mensen, koel binnen en buiten konden we genieten van een terrasje en fonteinen! Vince en Robin vonden het heerlijk. Eigenlijk is Plopsa Indoor ideaal voor wat jongere kinderen. De attracties zijn op maat, Bumba , kabouter Plop en allerlei andere studio 100 personages zijn er en de optredens duren niet te lang. Vince was razend enthousiast en ik pinkte zelfs een traan weg omdat ik hem zo zag genieten…

plopsa indoor - unicorns & fairytales

plopsa indoor - unicorns & fairytales

plopsa indoor - unicorns & fairytales

plopsa indoor - unicorns & fairytales

plopsa indoor - unicorns & fairytales

outfit Vince: blauwe tank top: Papustories / Short: Wild Little Comfies

 

Bezoekje van de nonkel

Heel leuk voor Vince was het bezoekje van nonkel Sven, de broer van mama. Na een tijdje verlegen te wezen was het ijs gebroken en leerde nonkel Sven hem de bal goed vangen en gooien. Dat vond hij wel leuk. Vince mocht ook een stukje zelfgemaakte carrot cake proeven en dat ging vlotjes binnen. Ik maakte hem door het mooie kookboek ‘Yvestown Kookt’ waar ik al meer over schreef.

FullSizeRender 1867

FullSizeRender 1868

IMG_2148

Outfit Vince: alles van H&M

Plezier in de tuin

Je hoeft niet altijd ergens heen te gaan om plezier te hebben. Ik denk dat we de helft van de week in onze tuin hebben gezeten, enkele keren de BBQ hebben aangestoken en veel waterplezier hebben gehad. Vince sliep als een roos en werd ook eens wat later wakker dan normaal. Gezonde buitenlucht hé. Met zijn leuke rugzakje van Affenzahn ging Vince kleuren met stoepkrijt. Wat een succes!

IMG_2084

FullSizeRender 1861

FullSizeRender 1853

Outfit Vince//  shirt : whistle & flute / pants : Popupchopkids via Urbanminishop //

Wanneer de temperatuur het toelaat vulden we meteen de watertafel. Nieuw is het FEXI BATH van STOKKE. Super eenvoudig op te vouwen en uit te klappen en een musthave om mee te nemen op vakantie.

FullSizeRender 1849

FullSizeRender 1866

Maar al dat plezier wordt natuurlijk gedeeld met vrienden en familie…

FullSizeRender 1860

FullSizeRender 1859

Outfit Vince// tank top Garabatisse // tank top H&M // short blauw Ettelbettel // short geel : NEXT //

 

Speeltuin en fietsen

Goed weer betekent ook: tijd om te gaan schommelen en fietsen. Twee dingen die Vince enorm graag doet. Een goede portie show erbij met zijn zonnebril en we kunnen gaan…

IMG_2375 2

FullSizeRender 1865

FullSizeRender 1870

Outfit Vince // grid tank top Mainio // grid short LUCKYWE // tank top H&M // Short NEXT

 

En de mama’s en papa’s genoten van zon, een drankje en gezelschap! De kindjes kregen ook een lekker bordje fruit op mijn favoriete bordje van EZPZ!

FullSizeRender 1857

FullSizeRender 1862

Nieuwe camera uittesten

We gingen de laatste dag van de week naar het park en de zomerbar. Tijd om mijn nieuwe camera eens uit te testen. Nog niet helemaal handmatig, maar half en soms gewoon automatisch. Een mens moet ergens beginnen he…

IMG_0021

IMG_0045

IMG_0061

IMG_0058

 

Hebben jullie kunnen genieten van deze zonnige dagen? Wat hebben jullie gedaan? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  25 juli 2016 at 10:49

  mooie foto’s! Gezellig zeg!

 • Reply
  jacksons_Mommy_
  26 juli 2016 at 11:35

  Gezellige week heb je gehad. Wij zijn laatst in Plopsa Coevorden geweest, was ook erg leuk, maar volgens mijn vriend is Hasselt veeeeel groter, dus die wil er graag heen, is voor ons echt een heel eind rijden!

  Wat doe jij trouwens met alle te gekke kleren van Vince? Ben zooo toe aan een nieuwe garderobe voor jackson en denk als jij nou ook kleren aan het verkopen bent, calllllll meeeeeee !!!! Of ga je wachten tot je de gender van je newborn weet, wanneer heb je de geslachtsbepaling?

  Nou enjoy the new week, liefs Jacksons_mommy_

Leave a Reply