Unicorns & Fairytales
zwanger - unicorns & fairytales
Diary My life Personal

Diary 53| onthullingen, cadeautjes en vakantie!

De laatste werkweek voor mij. Best een leuke week want het is afscheid nemen van de klas, cadeautjes geven en krijgen en genieten van een enorm leuk gevoel wanneer de laatste keer de bel gaat en dat je weet dat het zomervakantie is. Een kleine domper is natuurlijk het slechte weer maar de vooruitzichten voor ons zijn erg leuk, dus het waren toch overwegend goede gevoelens.

Onthullingen

Deze week was niet enkel de laatste werkweek maar ook de 12e week dat ik zwanger was. Woensdag moesten we naar de gynaecoloog voor de nekplooimeting en dat was toch vrij spannend. Die eerste weken denk je nog vaak: ben ik wel écht zwanger? Gaat alles wel goed? Mijn ongeruste gevoelens ebten volledig weg toen ik het hartje hoorde kloppen en dat kleine mensje als een gek zag bewegen met de voetjes en handjes. 5,5 cm groot maar toch al zo beweeglijk. Het was ongelooflijk. Dat leverde leuke echo’s op natuurlijk. Meer kan je hier zien. Om de onderstaande foto moesten we allemaal even lachen. Het leek net of hij al waaide. Ik zeg wel hij maar we weten het geslacht nog niet hoor.

zwanger - unicorns & fairytales

Cadeautjes geven en krijgen

Op het einde van het schooljaar krijg je vaak leuke cadeautjes. Zo kreeg ik leuke kaartjes, zelfgemaakte confituur die heel lekker is (ik kon het niet laten de dag nadien al eens te proeven) , vlierbessensiroop, brownies, een bon van de boekhandel en leuke babyspullen: een romper, pyjama en knuffel. Zo lief.

Maar wij maakten ook een cadeautje klaar voor de onthaalmoeders. Samen met Vince ging ik aan de slag. We kochten een grote witte doos die we vol kleefden met hartjes. Ook moest ik van Vince een spin en klokken tekenen op de doos. Vraag me niet waarom maar Vince is enorm fan van klokken en spinnen. In de doos stopten we allerlei leuks, zowel om te ontspannen als om te gebruiken tijdens het werken. Thee, zakdoekjes, stickers, groentechips, chocolade, voetscrub, handzeep, handcrème, muurstickers enz…

Unicorns & fairytales

Unicorns & fairytales

Unicorns & fairytales

 

Vakantie!

Een geweldig gevoel. Vakantie. Natuurlijk krijgen we vaak te horen hoe gelukkig we ons mogen prijzen met 2 maanden vakantie. Dat doen we zeker. Ik schreef er al eens een blog over. Onderschat niet wat we doen. Deze twee maanden zijn om de batterijen op te laden, even te genieten van de eigen kids en in augustus weer volop het nieuwe schooljaar voorbereiden. Het volgende schooljaar zal een speciaal jaar zijn voor mij: Vince komt naar onze school in november en ik… blijf lekker thuis. Nou ja, in november dan hé. Spannend!

Op peuterzoektocht in het MAS

Ik ga steeds op zoek naar leuke activiteiten voor peuters. Zeker met het slechte weer in het vooruitzicht. Zo binnenzitten daar heeft niemand iets aan. Ik zocht op de website van het MAS en vond iets voor peuters: AHOY, een ontdekkingstocht voor peuters. Manlief moest werken maar ik ging met mijn petekind en zijn papa, de toekomstige peter van baby nummer twee! Hoe we het vonden kom je snel te weten. Ik maak er een leuk verslagje van en moest je het zelf ook willen doen dan is er in augustus nog een weekend !

AHOY MAS - unicorns & fairytales

Leuke kaartjes en weekplanner van Jolis Mots

We kregen ook een leuk pakketje in de bus van Jolis Mots. Zij maakt mooie kaartjes en weekplanners. Op de website kan je ze allemaal vinden. Ze heeft ook een Etsy shop waar je de weekplanners en notitieblokjes kan vinden met een zelfgehaakt randje. We hebben alvast een kaartje kunnen gebruiken om in de verrassingsdoos van tante Inge en tante Gitte (en Brittje) te steken. Ze zijn echt supermooi. Bedankt!

jolis mots - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jackson_mommy_
  8 juli 2016 at 23:26

  Leuke weekje zo te lezen en jeetje altijd spannend die nekplooi meting!

  • Reply
   Nathalie
   11 juli 2016 at 08:14

   Ja inderdaad! Erg spannend allemaal.

Leave a Reply