Unicorns & Fairytales
Diary

Diary 23 | ziektekiemen en selfies

Deze week geen erg interessante Diary hoor. Vince was namelijk elke dag erg vroeg wakker en kreeg woensdag koorts. Hij was hangerig en wou steeds bij mama en papa zijn maar bleef ten allen tijde vrolijk (op uitzonderlijke momentjes na). Dat leverde toch ook wel leuke filmpjes en selfies op.

 

Wat een vermoeiende week was het. Vince werd voor 5 uur ‘s ochtends wakker en dat bleef maar duren. Koorts en hangerig. Ik miste daardoor enkele leuke persdagen waar ik op uitgenodigd was en dat is natuurlijk niet zo leuk, maar als je kind ziek is dat kan je niet anders. Ik zou het ook niet willen en papa met een hangerig kind opzadelen.

Vince bleef best (na de Perdolan) vrolijk en ging soms er zelfs een beetje over bij momenten. Positief aan heel het verhaal is dat mama weer mee speelt. Voorheen was het de hele tijd papa, maar nu vraagt hij steeds achter mij. Maandag, dinsdag en woensdag waren we alleen thuis want papa stond een hele week met de late shift en we amuseerden ons met filmpjes en selfies.

Diary 23

diary 23

diary 23

 

Zoals jullie al wel weten is Vince enorm fan van Peppa Pig.  Kijk wat er gebeurde doen ik begon te zingen… (van de eerste keer!)

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply