Unicorns & Fairytales
moederschap My life Personal

Unicorns & Fairytales meets Zappy Ouders

Unicorns & fairytales meets Zappy ouders, de Belgische versie van het Nederlandse tijdschrift Ouders Van Nu. Moet dat nou net lukken dat dit een van mijn favoriete tijdschriften is.

 

Ik was heel blij met de vraag of ik wou bloggen voor Zappy Ouders. Ik lees elke maand trouw hun Nederlandse blaadje (Ouders van Nu)  en dat er een Belgische versie komt juich ik alleen maar toe. Ik ga elke week een blogje schrijven voor de website van Zappy Ouders. Vanaf deze week ligt trouwens het eerste tijdschrift in de rekken mét Unicorns & Fairytales (Vince!) en nog enkele andere mommybloggers. Je kan lezen hoe wij Sinterklaas vieren. Gaaf hé! Meteen ons debuut in een tijdschrift. Doet wel raar om je kind in een tijdschrift te zien, hoe klein het ook is.

zappy ouders - unicorns and fairytales

zappy ouders - unicorns and fairytales

Volgende week gaan we trouwens Sinterklaar vieren. Daarover kan je later meer lezen op mijn blog.

Mijn eerste twee blogjes voor Zappy Ouders staan reeds online!

  1. Online shoppen: ja of nee?

Hier geef ik enkele voordelen en nadelen van het online shoppen. Als toch wel actieve online shopper zal ik jullie ongetwijfeld enkele tips kunnen geven.

  1. 10 handige hebbedingen voor het ouderschap

Er zijn zo van die dingen die je als ouder best wel kan missen maar die het “leven” een beetje makkelijker maken. Ik zet voor jullie 10 handige items op een rijtje die ik zelf niet meer zou kunnen missen. Ik heb ze zelf allemaal in huis en heb ze met succes uitgetest.

Vanaf nu vind je dus elke week een nieuw blogje van mij op Zappy ouders. Dit zal ook steeds over het moederschap gaan en kan allerlei zaken omvatten. Tips, verhalen, ervaringen en veel meer!

Klik hier om de bloggers van Zappy ouders te ontmoeten!

 

Ken jij Ouders van nu of Zappy ouders? 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply